genelde kaç adet transfer yapılmış, Beyzacım?Amin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallahemen soruyom kactane transfer yapildi diye
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde kaç adet transfer yapılmış, Beyzacım?Amin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallahemen soruyom kactane transfer yapildi diye
![]()
Be
Beyzosum nerelerdesin kizzz vallahi merak ediyorum seni yuruyuse gidicem birazdan gitmeden bakayim dedim sana
3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumgenelde kaç adet transfer yapılmış, Beyzacım?
Sevindim vallahiii guzel haberler al insallah canim benimoteldeyim canim geri geldik. Tese de halledildi. Artik ayin 21 ni bekleyecegim. Ultrasyon sonucu istedikleri gibiyse hemen ilaclara baslancak.istedikleri gibi degilse fazladan zoladex vercekler yanima gerekirse bir kez daha vurulacagim. Ilaclarim yarina kaldi. Sabah tekrar alacaklar bizi . Paket imzalamak icin.Doktor 2 ayda sürebilir dedi.Yani hersey ayin 21 ne bagli
![]()
3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumCogu transfere gelmis, ayyy bizlerede nasip olur insallahhh valla aradan girip transfer olasim geldi
![]()
Aminnn cnm hepimiz insallahhh kavuscaz yavrularimizaSevindim vallahiii guzel haberler al insallah canim benim❤❤❤❤❤ dualarimiz seninle
![]()
Insallah canim benim bebis haberleriyle senlensin sayfamizAminnn cnm hepimiz insallahhh kavuscaz yavrularimiza![]()
ayyyy3/4 yapilmis cnm . Her gördügüme dua ediyorumCogu transfere gelmis, ayyy bizlerede nasip olur insallahhh valla aradan girip transfer olasim geldi
![]()
Bence 38 genç38 miiben 38 im yahuu
Vallahi kizlar sayfanin tv kanalinin birinde 18 38 yas arasi donorler araniyor muracat ............ merkezi diye yazmislar bunu gördüm
Beyzacim bu bahsettiklerin türk mü yoksa butun milletlerden miAmin cnmmmm insallahhh , transfer olanlari görünce cok heycan yapiyom vallahemen soruyom kactane transfer yapildi diye
![]()
Her ülkeden var masallahBeyzacim bu bahsettiklerin türk mü yoksa butun milletlerden mibi de 3-4 tane de goz korkutucuymus valla
![]()
Ikili paketi alacagim cnm , 1000 euro bastan sonrasi transferde dediler. Ama isteyen fazlada ödeyebilir
Ayy canim dualarim onunla kiyamam.Allah sifa versinbu arada benim canım kedim çok hasta fip ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum dua edin nolur
Rabbim kucağınızi doldursun inşallah, dualarimiz sizinle![]()