Merhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz
tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.