Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Ben kullanmıştım rahim de kist oluştu ekim kasım ayında tedavim iptal olmuştu kist nedeni ile. sonra düşününce soğandan olduğunu anladım
Yinede karar senin iyice araştırmanı tavsiye ederim Allah yar ve yardımcın olsun.🙏🙏

Ahhh be canim ya sen kedim oldu deyince kedimin hatta iki kediminde öldüğü gunu hatirladim agladim ya benimkinin biri dogum yaparken öldü 1 ay sonra öbürünü araba carpti insanin canindan can gidiyor gibi hissediyorsun ölünce benimkilerde cok özel kedilerdi hediye gelmişlerdi bana ahhh ya basin saolsun tekrardan😪😪😪😪😪😪
Kesinlikle çok zor canım

Kızlar bu fsh yi düşürmek için hayıt tohumu ya da soğan kürü içim mi zararı olur mu

Soğan kürü miyom varsa büyütüyor diye duymuştum, bende miyom var o yüzden korktum yapmadım. Bir de birkaç yerde çok güvenli olmadığını duydum bence yapmayın. Allah korusun tedavi öncesi risk almaya hiç gerek yok. Fsh'ınız sorun olsa doktorunuz zaten başlamazdı tedaviye öyle düşünün. Bence elinizden geldiğince yürüyüş yapmak, nefes egzersizi yapmak (internette videoları var) ve pozitif düşünmek, sakin olmak şu aşamada yapabileceğiniz en iyi şey. Naçizane tavsiyem. :) Gönlünüzce olsun, güzel gitsin İnşallah. :KK200:

Ben benimkini ikna edemiyorum yumurta donasyonu için. O zaman seninle nasıl bir bağımız olacak başkasının yumurtası diyor. Öyle diyorum yok böyle diyorum yok kabul etmiyor. En son ben kabul ediyorum da sana noluyo dedim 🤦‍♀️ Yani benim korkum yine tedavi görücem olmazsa bu sefer donasyon içinde artık 2 sene bekleriz ki parayı toparlayabilelim.. Vallahi bunaldım kızlar 😠😠
Ama o senin kanınla caninla beslenecek huyları sana benzeyecek, aslında aranızda baya bağ olacak. Ayrıca sevginiz de ortak bu en güzeli 🥰

Back
X