Bir neden söylemediler ama ilk girişte erkekleri hep tutuyor gezmeye geldim diyen biri barmış onu almamışlar eşim söyledi . Andrey de dedi ilk girişte biraz zorluyorlar diye …Şimdi klinikteyiz nikolab ta dönüş pcr örnekleri verdik S sadesutlu arkadaşım ve eşi işe beraber ❤️ Tanıştık kaynaştık 🙏 Biz bugün testlerimizi bericez eşimle şimdilik bu kadar dualarınız bizimle olsun 🙏💕💕

Not :365 oteldeyiz ptel bir şahane çok güzel be temiz kahvaltı 👎👎Peynir olarak sadece kaşar peyniri vardı sarılıp öptüm 😅😅zeytin yok 🥺 kahvaltı kültürleri yok ama diğer herşey harika ilgi andreydeki yakınlık sanli yıllardır tanışıyor gibiyiz ☺️Henüz doktorla tanışmadık onunda sonra aktarırım
Evet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel oldu 💕 💕
Yemekler ve kahvalti cok mükemmel degil ben de katiliyorum Duruball Duruball ’a , özellikle kahvati kismi baya zayif.Uzun sureli gelislerde otelden ana yola cikinca sagli sollu uzak olmayan mesafede marketler var peynir zeytin var😁 ama ozel peynir zeytininiz varsa getirmekte guzel olabilir bence transfere gelecekler oyle yapabilir. Bir de italyanlar kendi portakal sularini falan da almislar iciyorlardi ilk gün denk gelmistim:)

Back
X