EKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.

07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Teşekkür ederim Amin 🙏size de iyi yolculuklar hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönün inşallah 🤲

Güzel haberlerle gel canım arkadaşım
Kaç gn kalıcaksın
Ben 13 haziran ordayım😂
canım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?

Benim her halde göbeğim buraya bağlandı😂😂ama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Rabbim o günleri yaşatsın bana🤲
ilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorum

canım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?
Yalniz mi gideceksiniz ilk girişinizde

Nikolab biotexcomun çok yakınında
Test sonucu 5-6 saate çıkıyor

ilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorum
İlk görüşmem nisan 17 her halde
Burda gün gün anlatmıştım
Transferim 18 ve 20 haziran inşallah

İlk görüşmem nisan 17 her halde
Burda gün gün anlatmıştım
Transferim 18 ve 20 haziran inşallah
Eski formdan baktım bende şimdi canım.
Ortalama 2 ay sonra yani.Ben ağustostan önce hiç umutlanmayayım kendi kendime.Gönül istiyorki hemen olsun.
13 Haziran öncesi senden burada yaptırman için test tahlil bişey istediler mi?
En önemlisi Rahim ultrasonun nasıl çıktı bugünkü? beişlerin yatak odası hazırmıymış?

Back
X