- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 33
- 43
Britishten memnun kaldınız mı hangi doktorDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Donasyon mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Britishten memnun kaldınız mı hangi doktorDeğerim dusuk çıktı canım olması gerekenden çok dusuk, british’de yaptırdım ben canım.
Ozaman embriyoların kalitesini öğren(grade)Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
canim morfoloji değisen bir durum degil,yani şunu ictim iyi geldi arti eksildi durumu degil.tc de ki %12 morfoloji gercegi yansittigini sanmiyorum.ztn iyi olarak kabul goren oran %4.devlet has fln mi yaptirdiniz.en iyi sonuclari iyi tüp bebek veya lab merkezlerinde yaptirin.Firdevs morfoloji testi istemişti ve Türkiye’de yüzde 12 çıkmıştı Kıbrıs’ta yıkama sonrası yüzde 1 in altına düştü dendi ancak bu yüzde sıfırlar ile bile 5. Gün blast embriyo oluştu 8 adet böyle birşey mümkün mü
Apart seçtimZaza bu sefer nerde kaliyorsun
cok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasindaCaaaaan
Öğlen çorba(karnıbahar,tavuk)
Salata(peynir,zeytin,domates,biber çeşitleri)
Makarna ve balık köftesi
![]()
cok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasinda![]()
Kızlar burda diyet yapanların keyfidicok tatlisin yaaa,menuyu bile yolluoo dakkasinda![]()
Fotorafını çekicektim eşim kızdı gönderemedim![]()
hayallerimle oynama zazaaKızlar burda diyet yapanların keyfidi
Her şey yağsız,haşlanmış
Benim gibi yemek gurmanları aç kalır ona göre![]()
Zazaa mesajını yeni görüyorumCanım sen zoladexi türkiyedenmi aldın?
Canım bu son donemde Kıbrısta en cok Gynolife ve Britishden hamilelik ve dogum haberlerini aldık... Ayrıca karantina yuzunden Kiev’i secen ve mutlu olan arkadaslar oldu.. HIT ve Firdevs pek onerilmedi gibi sanki, yanlışmıyım??? Gynolife’ın ne kadar ilgili oldugunu ben bizzat yasadım, diğerlerinde de arkadasların olumlu yorumlatı var..Evet forumda yeniyim ancak okuyorum uzun zamandır firdevs hanım ve ekibinin en ilgili ekip olduğunu görüp karar vermiştim
HİT in hemşiresi gülşen hanım ile de görüştüm iyi biri fakat ben sorarsam cevap veriyor çok donanımlı ve ilgili gelmemişti
Bu çok açıklayıcı cevabın için çook teşekkür ederim. Kişilerin yorumlarını ayrı ayrı görebildiğimizi bilmiyordum. İnşallah herşey gönlünce olur ve emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninleCanım nisan ayında ilk ziyaretim oldu ve her şeyi etraflı fotoraflarla paylaştım
İsmimin üstüne tıkla ve eski tarih mesajları oku
Benden sonra baya arkadaşlarım geldi
Bence otelPeki o zaman can alici soruna geliyorum apart mi otel mi?
Belki yalnış hatırlıyorum uzun zamandır yoktuZazaa mesajını yeni görüyorumGeride kalmış atlamışım.. Henüz almadım zoladexi. Opu sonrası ilk adetimde türkiyedeki doktoruma gideceğim o yapacak iğneyi. Muhtemelen giderken alırım. Neden sordun?
British kolon farklı yerBritish dediğiniz yer kolan mı
İnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olanBritish kolon farklı yer
British eski bahçeci bizim kast ettiğimiz yer
Britishin baş hekimi Hasan Bankeroğluİnternette yazıyorum çıkmıyor tam ismi nedir british in ve hangi doktor var orda iyi olan