Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin. 🙏

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Hayırlı olsun inşallah. Allah gönlünüzdekini nasip etsin. 🙏🙏

Transfer olan tüm arkadaşlarr, güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorumm 🥰 Siz transfer oldukça benim heyecanım kartlanıyor 🙏🏻

Dün yavruları kıbrısta bıraktık döndük evimize, eylülde almaya gelcez sizi diye sözleşip 😂

Hepimiz güzel sonuçlar alalım, alalım ki umutları tükenmiş insanlara umut olsun 😇

Hayirli olsun transferin insallah canim.hayirli haberlesin olsun insallah🙏🙏🙏🙏

Transfer olan tüm arkadaşlarr, güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorumm 🥰 Siz transfer oldukça benim heyecanım kartlanıyor 🙏🏻

Dün yavruları kıbrısta bıraktık döndük evimize, eylülde almaya gelcez sizi diye sözleşip 😂

Hepimiz güzel sonuçlar alalım, alalım ki umutları tükenmiş insanlara umut olsun 😇
Canim benim sende bebislerini eylulde al gel❤❤❤❤

İkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar
Hayirli ugurlu olsunn canim ❤️❤️Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlere❤️❤️❤️🙏
36 gündür orda olan cifti taniyorum evet bugun transferi oldu insallah onun icinde hersey güzel olur🥰🥰🥰

Gözün aydın olsun
İnşallah kucağına al kuzularını❤️

Back
X