Çok şükür transferi gerçekleşmişAh bende bakiyordum birdey yazmis mi diye@sibra631 sonuclarin mukemmel olsun sibraaa yaz bize neler oldu iyi misin
hayirli haberle gelllll

Serum yiyordu

inşallah kendisi döner bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür transferi gerçekleşmişAh bende bakiyordum birdey yazmis mi diye@sibra631 sonuclarin mukemmel olsun sibraaa yaz bize neler oldu iyi misin
hayirli haberle gelllll
Insallahhhh zazaaYarında ozsugoz arkadaşımızın kievde transferi
Oda özelde yazıyor bana
Onada bol dua edelim kızlar
İnşallah onunda tedavisi evlatla mükafatlansın
Kızlar inşallah topiğimizde hiç olumsuz sonuç alan olmasın
Burası mutlu son kadınlar sayfası olsun
![]()
Amin canım inşallah teşekkür ederim, ben genetiğe göndermedim, tedavi herşey dahil 5000 euro + 750₺ Otel havalimanı arası transferler ,Hayırlı olsun size vatana millete hayırlı olsunlar sağlıkla gelsinler bende hit de düşünüyorum ama genetik tarama yaptırmak isterim embriyolara ne kadara mal oldu sizin yaşınz kaç ne kadar sürdü süreç heyecanınızda size de yormak istemem ama cevap verirseniz sevinirim yada bu konu da bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim
Canim muthis bi haberKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Cooook sevindimmmmKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Tamam canım sağlasınKuzum hepatit b,c
Sifilis ve aids
Yolculuk beni mahf etti,hele bu gece uçuşlarıInsallahhhh zazaaHepinize pozitif sonuclar olsun.
Yolculukta birseye dikkat ettin mi zaza bavul kaldirmamak disinda?
Çok şükür,bin şükürKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Gözünaydın canım inşallah kısa sürede su gibi hallolur herşeyKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
bir ilaç veriyorlar ilacın 19.günü bir defa ultrason dedi Andre doktorla görüşürkenKiev giden arkadaşlara bir sorum olacak transfer hazırlığında kaç kere ultrasona gidiyorsunuz
onuda kendileri yaptı kievdeCanım bide hepatit testi yaptır din mi yaptırdıysan hepatit A b diye hepsini mi yaptırdın
herşey yolunda giderse ortalama 2-2,5 ay sürüyor.yaşım 43.yumurta donasyonu.haziran başında gittim.muhtemelen ağustos ortasında çağırılacam.adet sürecime bağlı aslındaNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür![]()
donör veritabanının kullanıcı adını ve şifresini veriyorlar.sen seçiyorsun.ben daha uçağa binmeden dönüşte seçmiştim.Doktora söylediler, donör müsaitti, başkasının tedavisinde mi baktılar uygun dediler.istediğin kadar seçiyorsun sıralıyorsun.ben bir tane seçtim.Ne kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür![]()
burada önceden yapılmışlarını yollaman yeter geri kalan herseye konaklama, transfer, ilaçlar aklına ne gelirse hepsini onlar yapıyor.Sen sadece gidiş geliş transfer ve uçak biletini alıyorsun.Transfer sonrası ilaçlarını, vitaminlerinide veriyorlarNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür![]()
Adetimle beraber başladı 24 Mayıs’ta , donörü seçmiştim zaten benim adetiminde yaklaşık tahmini tarihi belliydi gelince hemen aradım donörün ilacını kestiler donör 26 Mayıs adet oldu süreç başladı 7 haziran eşimle gittik 8 haziran yumurta toplandı eşim sperm verdi o gün geri döndük, 11 haziran ben tek başıma gittim 12 haziran transfer oldum 2 tane 4AA kalite taze embriyo 13 haziran geri döndüm, 14 yumurta toplanmıştı hepsi döllenmişti 2 transfer yapıldı 7 tane donduruldu 22 haziran kanda gebeliği öğrendim. Yani toplam neredeyse 1 ayNe kadar sürdü süreç yaşınız kaç bu arada ve dönür ne kadar sürede bulundu sizin için inanılmaz mutlu oldum tadını çıkarın bu günden sonra çok şükür![]()
Ohh mis bu yeni vücut anneliğe hazırKizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldubin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim