Muhtemelen bızlerde öyle gıdecegız kız 12 gün kalıncak anca yeter🤣 bıde gerı dönenlerın ılaclarını görünce şok olmustum bır bavulun yarısı o yapar🤭
12 miii 🤭😳 9 yeter🤪
Evet dogru ilac kismi ben de gormustum Andrey bana 1,5-2 kg demisti, ona gore yer ayirayim diye😂

Çok sevindim rahimle ilgili sorunlarının ortadan kalkmasına E Eftalios 🥰🥰
Hadi güzel haberler verme sıra sendee.. Bundan sonra alacağında vereceğinde tüm haberler çoook güzel olsun 🙏🏻
Canim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor🥰🥰🥰🥰

Canim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor🥰🥰🥰🥰
Insallahhh canımmmm ❤️❤️ Bende öyle hıssedıyorum bu sefer olacak👶👶😘😘

Çok sevindim zaten bu tedavilerde kilo çok önemli bende üç aydır zayifliyacam diyorum ama maşallah bir iştah var hobi niyetine yemek yiyorum :) :) senin için herşey çok güzel olacak bence inanıyorum ben
Canim insallah❤❤❤ hepimizin tedavileri guzel gitsin🙏🙏🙏 gercekten uzerimden 40 kilo kalkti acim acim diye diye bir baktim 40 kilocuk gitmis😁😁😁😁😁 doktoru gormeliydin yüzünü hic unutamiyorum kadinkucuk dilini yutacak zannetttim kilo aldin diye kizip duruyordu çünkü 😁😁

test verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.
Evet öleymiş, acemilik cikti💙♥️
Çok teşekkür ederim 🥰

Back
X