Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis

gunaydin ,valla cok iyi dusunmussun not edeyim bunu :)) bizde ayni grubuz . Rabbim tamamina erdirsin insallah

Merhaba kizceler benim iki kese göründü 🐣🐣 cok şükür 🤲ama henuz kalp atışıni duyamadık çok küçükler ins saglikla ilerler 3 hafta sonra kalp atışını duyacağız inş 🤲
Herkese dua ediyorum surekli sayfayi takip edemiyorum cok hizli ilerliyor yetişemiyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins hepimiz guzel haberler alacagiz 🤲🙏💜
canım çok sevindim çok mutlu oldum :nazar: :nazar: gyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim :dua: :dua: :dua: :dua:

canım çok sevindim çok mutlu oldum :nazar: :nazar: gyno lıfe ta yapmıştın sen dimi rabbim kalp atışlarını da duyursun teyzeleri olarak bizler de mutlu olalım inşallah rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın ve artık bebeklerimizin yaramazlıklarını diş çıkartmalarını konuşalım
rabbim hiç bir kadını evlat evlat diye inletmesin sen büyüksün rabbim :dua: :dua: :dua: :dua:
Amin inşallah,
Ne kadar güzel dua ettin :KK200:

Gunaydin kizlar,
Dun itibari ile 4 adet önceligimiz donörleri seçip gonderdik. Müsait değillerse yedeklerimiz de var tabi.
Bakalim hangisi olacak.
Bizde cift olarak ayni kan olduğumuz için donörün de ayni kan olmasini istiyoruz.
Kan gruplarini görmüyoruz gerçi ama Doktor onu ayarlayacakmis.
Hayırlı olsun Morpati
İnşallah içine sinen sana uyar
Sen iyi 4 seçtin
Ben bir nefese 16 adet seçtim😂
Onlardanda 2 bana uydu

canim gunaydin , transfer tarihi nasil belirleniyor ? biz 26 eylul de gidicez gorusmeye bize ne zamana gelin derler acaba ?
Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .

Hayırlı olsun Morpati
İnşallah içine sinen sana uyar
Sen iyi 4 seçtin
Ben bir nefese 16 adet seçtim😂
Onlardanda 2 bana uydu
Cok sagol Zazacim,
Sorma Esim zorla 4 e indirtti bende en az bi 10 adet mevcuttu : )
Sectiklerimizin musaitlik durumu haricinde kanlarimiz kolay kan olduğu için ugrasmayiz (umarim) diye düşünüyorum.

Günaydıınnn Kiev gerçekten kişiye göre tedavi uyguluyor. Bazı arkadaşlarımızın ertesi ay başladı ben 2. ay başladım mesele B BeyzaNur- 3 galiba emin değilim zoladex vurdu öyle başladı, bana zoladex verilmedi mesela Rahim durumuna göre değişiyor. Hiçbir sorun görünmez ise ertesi adetle başlarsın. Bende miyom var ondan mütevellit bekletti .
Canim bu zoladex nedir. orada bana bi iğne vuruldu göbekten ama zoladex diye birsey denmedi. tedaviyi de hemen baslatti sana yetişiyorum kismetse ayni tarihlerdeyiz.

Back
X