Kızlar Kasım'da transfer planladık ama transfer öncesi siz neler yaptınız? Nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz?
Transferden önce hayatın tadını çıkar
Önemli olan rahmin histeroskopiden temiz onaylanması ve eşin sperm kalitesininde iyi olması

Kızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu ♥️

Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🧿🤍
Allah sanada taşıya bileceğin sayıda sağlıklı evlatlar versin❤️

Kahve tüketimini azaltmaya çalışıyorum, vitamin alıyorum ve zayıflamaya çalışıyorm .Sigara kullanmıyorum ama başka ne yapabilirim diye düşünüyorum 😅
Ben kahveyide birakamadim maalesef sekersiz kahve tuketiyorum hele filtre kahveden nasil vazgeccem diye düşünüyorum

Kızzlarr merhaba , şuan havaalanındayım birazdan uçuşumuz var öğlen saatlerindede transferim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu ♥️

Pozitif çıkan bi dördüz annemiz varmış birde galiba allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin 🧿🤍
Transferin hayirli olsun insallah hersey istedigin gibigitsin dualarimiz seninle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Sımsıkı tutunsun canına can olsunlar dualarımız sizinle hiç stres yapmayın sonunuz çok güzel olacak 🤰🏻👼🤰🏻👼💕

Kahvenin ne sakıncası var neden azaltmak istiyorsunuz anlayamadım bende kahveciyim hiç azalt denmedi bana
Yok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyim 😁😁😁 dusun yani 19yasimdan beri .kendi sagligim icin azaltmak istiyorum sadece. Midem icin .mide rahatsizligi gecirdigimde baya birakmistim sonra yine ictim.

Yok canim banada icme diyen olmadi ben kendim oyle düşündüm azaltamiyorum sabah öğle aksam uctigim icin utanmasam kahve makinasini yatagin icigine koyucam okadar bagimliyim 😁😁😁 dusun yani 19yasimdan beri .kendi sagligim icin azaltmak istiyorum sadece. Midem icin .mide rahatsizligi gecirdigimde baya birakmistim sonra yine ictim.
bende çok içerim tabi sağlığınıza etkisi varsa azaltın ama bebişler gelince zaten vaktiniz olmayacak o yüzden zamanın tadını çıkarın keyifle için bence şuan 🤰🏻👼🤰🏻👼💕💕💕

Canim güle güle git güöe güle bebelerini al gel. Hayırlısıyla gönlündeki olsun senin icin 🙏

İçme tabi, acisini 9 ay sonra cikarirsin 🤗
Kahveye veda edicem günün geleceği hiç aklıma gelmemişti 😃 annem bana hamileyken tabi o zamanlar makineler çeşit çeşit kahveler yok , gece uaynıp avcuna biraz türk kahvesi koyup yalarmış o derece bizde tiryakilik🤣 elvedaaa kaveee keyfiiii elvedaaaa , hoşgeldin bebiş keyfiii hoşgeldinnnn diyelim o zaman 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼

Biraz gidişimiz yaklaşınca kafaya taktım galiba gece rüyamda hayır olsun transfere girmeden önce eşimden materyal almıyolar bende diyorum ki ben bunu koydurmam babası kim benim eşim burda biz böyle uygun gördük diyolar ben babayı da göreyim diye ısrar ettim böyle kısa boylu şişman kel kafalı bi adam 🤣🤣🤣 böyle konuşmadık ama eşimden olacaktı falan diye diye uyandım , hayır olsun inşallah 🙏

Diyet ve sporla verdim canim 6 ay da.azim ettim ben kibrisa gittigimde murat bey bana baya kilolusun demisti hatta hic unutmuyorum olumsuz oldugunda 1 hafta sonra aradiginda sorun sende dediginde kiloların sebeb olmus diye salakca birsey soylemisti utanmadan. Sagligimda bozulmaya baslamisti verdim canim azmettim 6 ay hic durmadan sonunda verdim zor oldu ama verdim.
Doktor olmus diploma almis ama maalesef ki olamamış.
Acı ama bu modellerden bircok var..
Daha bircok yazabilirim bu karakter icin fakat tutuyorum kendimi.
Senin icin cok üzgünüm muhatap kaldigin icin

Biraz gidişimiz yaklaşınca kafaya taktım galiba gece rüyamda hayır olsun transfere girmeden önce eşimden materyal almıyolar bende diyorum ki ben bunu koydurmam babası kim benim eşim burda biz böyle uygun gördük diyolar ben babayı da göreyim diye ısrar ettim böyle kısa boylu şişman kel kafalı bi adam 🤣🤣🤣 böyle konuşmadık ama eşimden olacaktı falan diye diye uyandım , hayır olsun inşallah 🙏
Hayırlara gitsin insallah, kafayi takiyoruz maalesef. Relaks olalim diyoruz ama nafile.

Kahveye veda edicem günün geleceği hiç aklıma gelmemişti 😃 annem bana hamileyken tabi o zamanlar makineler çeşit çeşit kahveler yok , gece uaynıp avcuna biraz türk kahvesi koyup yalarmış o derece bizde tiryakilik🤣 elvedaaa kaveee keyfiiii elvedaaaa , hoşgeldin bebiş keyfiii hoşgeldinnnn diyelim o zaman 🤰🏻👼🤰🏻👼🤰🏻👼
Benim annemde ayniymis biliyormusun bana soyler durur surekli. Bebisler icin vazgeceriz 🥰🥰🥰🥰🥰

Doktor olmus diploma almis ama maalesef ki olamamış.
Acı ama bu modellerden bircok var..
Daha bircok yazabilirim bu karakter icin fakat tutuyorum kendimi.
Senin icin cok üzgünüm muhatap kaldigin icin
Maalesef oyle canim cok şükür atlattim . Neyi merak ediyordum biliyormusun ben eger gynolife devam etseydim muray beyin o suratini gormek isterdim telefonda söylediğimde sesi kisilmistada veremem zannetti herhal😁😁 gecti gitti. Yepyeni bir sayfa actim

Back
X