Hayirli uğurlu olsun tedavin rabbim seninde kucağını bos bırakmasın.Selam,
Ben yaptırdım. Ama Kıbrıs`ta değil. Kıbrıs pahalı geldi bize. Bakü`de yaptırtık biz. fiyat daha uygundu. Hem konaklama ve transfer hizmeti de fiyata dahildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli uğurlu olsun tedavin rabbim seninde kucağını bos bırakmasın.Selam,
Ben yaptırdım. Ama Kıbrıs`ta değil. Kıbrıs pahalı geldi bize. Bakü`de yaptırtık biz. fiyat daha uygundu. Hem konaklama ve transfer hizmeti de fiyata dahildi.
sğl cnm. çok teşekkür ederim. Allah her kesin nasibini versin.Hayirli uğurlu olsun tedavin rabbim seninde kucağını bos bırakmasın.
Amiiinnnn canim benimmsğl cnm. çok teşekkür ederim. Allah her kesin nasibini versin.
eskiden buraya yorum bırakmaya korkuyordum. sonra kendim pozitif olunca istedim ki insanlara da yardımım dokunsun. ama birisini yönlendirmeye korkum geçmiyor malesef. hani birisi gider sonuç alamaz ya, kendimi çok üzgün hiss ederim.Amiiinnnn canim benimm![]()
mrhb canım. evet ben varım. yumurta bağışı aldım. direk transfere gittik. Şimdi gebeyim. darısı olmayanların başına.kizlar gunaydin , aranizda ilk gorusmeye gitmeden direk transfere giden var mi ?
Çok geçmiş olsun , vallahi ben de öyleyim :) neyse 15 ekime de bisey kalmadıBen gidinceye kadar kocamin basimin etini yiyecem hadi hadi diyee yok anacim adam o kadar rahatki gidicez iste 15 ekimden sonra deyip duruyor ben burda heyacandan sac baş yoluyorum.dislerde tamam tedavim bugün bitti şükür
Sonuclar çıktı sanıyorum zazamKızoşlarrrrrrr
Benim tedavim 27.09 başlıyacak
15.10 transferimi planladık Allahıın izniyle
Kiev 365 otel uğurlu oldu hepimize
Bu defadamı ora gitsem![]()
Saol canim cok şükür bugun bitti . Elim ayağım titriyor benim heyacandan kibrisa giderken bu kadar değildi vallahiÇok geçmiş olsun , vallahi ben de öyleyim :) neyse 15 ekime de bisey kalmadı![]()
Hayırlısı olsun zaza can inşallah işin gücün rast gider şans hep seninle olsun yüzünüz gülsün ınşallah evinize neşe dolsun canım benim tüm cektigin çileleri o güzel haberle unutursun insalalhhhhKızoşlarrrrrrr
Şimdiden hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sağ salim de kucagina al bebisleriniCanım idrar poz çıktı bende de kan günüm pazartesi olduğu için onu bekliyorum heycanla asıl haber o zaman![]()
Masallaaah
Evet kizlar idral testlerimiz pozitif cikti. Insallah kan sonucumuzda güzel cikar Allahim hepimizin yüzünü güldürsün insallah![]()
Tebrik ederimmmmmmCanım idrar poz çıktı bende de kan günüm pazartesi olduğu için onu bekliyorum heycanla asıl haber o zaman![]()
Çok sevindim zazam demekki sonuçlar güzel geldi. O güzel sonuçlar sana kan olsun can olsun hayırlısıyla kucağını özlemini doldursun. Bunu en çok sen hakediyorsun hem o kadar emek savaş hemde bu kadar kader arkadaşı kadına yol gösterip yoldaş oluyorsun. Bütün dualarmiz sana . Eylül de başladın Ekim de sana kök atacak Allah'ım izniylede Temmuzda da kucağına dolduracak inşallah.Kızoşlarrrrrrr
Sonuçlarım gelmediayy süper hadi maşallah geldi demekki sonuçlarınoohhh sorucam soramıyorum. Çok çoook sevindim bana verilen muhtemel tarihte18/19 ekim ilk transfer.
Kiev365 yemekleri hariç güzel yerdi sevimli sakin![]()
İnşallah meleğimAblacım hayırlı olsun
Rabbim bu güzel yüreği çift evlatla odullendirsin![]()
Beyzoşum benimGüzel haberini alacagiz buna inaniyorummmm seni cok seviyoruzzzDualarimiz seninle
![]()
Lattem benim inşallah güzel sonla karşılaşırımZazammmm
yepyenibir sayfa aciyoruuuuz , tüm kalbimizle ve dualarimizla yanindayiz
![]()
Andreye ısrar etsek faydası olur muKız bu defa bizi venediğe atsalar
Orası daha iyi