• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaza işte bu yüzden kiew i çok istiyoŕum biliyorumki benim derdimin dermanı orası Allah çıkardı benim karşıma bu sayfayı sizi önünde tek bir engel var eşim onuda eninde sonunda ikna etmem lazım Allahım bana yardım et lütfen 😔🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Canim bende esimi ikna etme konusunda cok zorlanmistim hatta küsmüştüm agladim sizladim sonunda oda biotexi arastirinca ve andreyle bire bir konusunca ikna oldu. Hele hergun hamile haberleri gelince umitlerimiz artiyor. Iyiki kieve gidiyoruz diyor simdi. insallahh senin esinde ikna olur . sana katiliyorum kiev gercekten sans bizler icin.

Kızlar birşeyi merak ettim , kievde donör yumurta toplatmaya geldiginde eşimiz sperm veriyor , o sıra donörü görüyor muyuz ? Eşim ona takıldı da , seçtigimiz kişi olduğunu nasıl bilicez diyor 😁
Bak bu güzel bir soru bende bunu merak ediyorum

Kızlar birşeyi merak ettim , kievde donör yumurta toplatmaya geldiginde eşimiz sperm veriyor , o sıra donörü görüyor muyuz ? Eşim ona takıldı da , seçtigimiz kişi olduğunu nasıl bilicez diyor 😁
Eşiniz sperm örneğini aşağı kata vericek
Donörünüz yarı baygın yukarıda yumurta toplama işleminde🤣

Canim bende esimi ikna etme konusunda cok zorlanmistim hatta küsmüştüm agladim sizladim sonunda oda biotexi arastirinca ve andreyle bire bir konusunca ikna oldu. Hele hergun hamile haberleri gelince umitlerimiz artiyor. Iyiki kieve gidiyoruz diyor simdi. insallahh senin esinde ikna olur . sana katiliyorum kiev gercekten sans bizler icin.
Darısı başıma inşallah 🙇‍♀️ zaten işimiz bu kadar zorken birde eşler böyle zorlayınca ne gerek varya işi dahada yokuşa sürmenin yolumuz bir olmalı evlat yolu bu evlat!!😌

Tesekkurederim gebe kalsamda bebeklerimin gelisimi hep 5.haftada kalıyor.ama incir kürü gerçekten çok faydalı onu bu boşlukta kullanıcam Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaalalh🙇‍♀️💕🤗
İncir kürüne dikkat et canım prolaktini fırlatıyor
S Szr_ çok doğru söylüyor canım kürleri ezbere yapmak biraz sıkıntı. Kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor bazen. Bir de Yumurta kalitesini yükseltmek diye bir şey tıbben yok yumurta sizinle aynı yaşta. Nasıl ki kendimizi geriye donduremiyorsak yumurtalarımizi da geriye donduremiyoruz ne yazık ki 😞 Yumurtlama gününü hesaplayarak deneme yapabilirsin bu yöntemin çok işe yaradığını biliyorum. İnşallah Allah muradı tez zamanda nasip etsin canım 🙏🙏❤️❤️❤️❤️

İncir kürüne dikkat et canım prolaktini fırlatıyor
Aynen canim,
Mesajimda da belirttim zaten
S Szr_ çok doğru söylüyor canım kürleri ezbere yapmak biraz sıkıntı. Kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor bazen. Bir de Yumurta kalitesini yükseltmek diye bir şey tıbben yok yumurta sizinle aynı yaşta. Nasıl ki kendimizi geriye donduremiyorsak yumurtalarımizi da geriye donduremiyoruz ne yazık ki 😞 Yumurtlama gününü hesaplayarak deneme yapabilirsin bu yöntemin çok işe yaradığını biliyorum. İnşallah Allah muradı tez zamanda nasip etsin canım 🙏🙏❤️❤️❤️❤️
Aynen,
Öneride bulundugum Mesajimda da belirttigim gibi prolaktin yüksekligi yoksa..
Incir kürü ve yaninda da bal ve polen karisimi ile tecrube ettigim icin öneriyorum ; Yumurta kalitesini yükseltiyor.
Amh bile yükseliyor.

Keseler göründü mü kızçeler :KK9: :KK5:
A az sekerli @Aigle
canim daha erken kese icin,1 hafta sonra gidicem ins. B BeyzaNur- karıstirdi ortalıgı😂😂😂 dr u ısrar edince vajinal kontrolde baktılar ona.asıl net haftaya belli olur ins🤲
değere göre yuksek ihtimal bende tek kese var🤲netleşince yazicam hemen.
aiglenin bizden 2 gun sonraydi transferi o da bizden ikigun sonra gidicek😊

canim daha erken kese icin,1 hafta sonra gidicem ins. B BeyzaNur- karıstirdi ortalıgı😂😂😂 dr u ısrar edince vajinal kontrolde baktılar ona.asıl net haftaya belli olur ins🤲
Ne bileyim beyza kese dedi heyecanlandık :emir_bebek: :emir_bebek:
Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏

😂😂 adamin bi dövmedigi kaldi beni mecbur kaldim 🤣30 yillik doktorum diyo 😂 Seviniyo adam sanki kendi basarisi gibi haspam😂

Oda doğru durumu bilmeden yanlış bişeyde yapabilirim..ben doktor kontrolü dışında gebe kalmak istemiyorum bu beni korkutuyor çünkü bi şekilde gebe kalıyorum onda pek sıkıntı yok sonrası sıkıntı benim tutan bebeklerim 5.haftamda gelişimleri duruyor o yüzden her gebe kaldığımda sevinç yerini korku kaplıyor bende😔 Allah inşallah bana kiew i nasip eder tabi hayırlısıysa 🙇‍♀️😊

Aynen canim,
Mesajimda da belirttim zaten

Aynen,
Öneride bulundugum Mesajimda da belirttigim gibi prolaktin yüksekligi yoksa..
Incir kürü ve yaninda da bal ve polen karisimi ile tecrube ettigim icin öneriyorum ; Yumurta kalitesini yükseltiyor.
Amh bile yükseliyor.
Tesekkurederim morpati 🤗💕daha önce incir kürü yaptım bal polen arada kullanıyorum ama bilinçli kullanmak lazım tabi 😊

Harika bir haber bu ve cok heyacan verici🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩

Beyzoşumla ajanlık yapmak istedik eşlerden örnek alınca
Yukarı çıktık odada yatan kuzlara bakmaya hemşire izin vermedi🤣🤣🤣
Suyumuz süzüle süzüle döndük🤣🤣🤣
Ya en azından bi gösterseler bizimde içimiz rahat eder yani

Back
X