Yumurtada şekil bozukluğu

aysegul aaa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
35
9
6
31
Merhaba herkese tüp bebek hastasıyım yumurtalarım gayet güzel gelişiyor oluşuyor toplandıktan sonra embriyolog tarafından şekil bozukluğu olduğu söylendi 2 defa denemem oldu 2 snde de aynı sonucu aldım 15 yumurtadan 10 olgun çıkıyor ama 5. Güne 2 tane kalıyor başına gelen var mı her seferinde mi aynısı olur doktorum bir çözümü yok diyor 🥹

Merhaba herkese tüp bebek hastasıyım yumurtalarım gayet güzel gelişiyor oluşuyor toplandıktan sonra embriyolog tarafından şekil bozukluğu olduğu söylendi 2 defa denemem oldu 2 snde de aynı sonucu aldım 15 yumurtadan 10 olgun çıkıyor ama 5. Güne 2 tane kalıyor başına gelen var mı her seferinde mi aynısı olur doktorum bir çözümü yok diyor 🥹
Nasıl bir şekil bozukluğuydu bana da zarı kalın dedi ve içi odacıklı gibi demişti ben de 2..ye yeni başlıcam ilaç kaynaklı mı oldu yoksa bi morfolojizi bozukluğu mu var bu tedavi de anlıcaz ağır ilaçlar kullanmıcam çünkü bu sefer

Ve fsh değeriniz nasıl normal mi

Back
X