Yumurtalama agrisi hep sol tarafta olurmu? Ltfn yaridm

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
merhaba kizlar
Benim surekli yumurtalama gunune yakin sol tarafimda yumurtamin orda batma oluyor. Ama sadece solda oluyor bu ne demek oluyor? Yani yumurtalama srf soldami oluyor bende? Benim bildigim hem solda hem sagda yumurtalama olurmus degisirmis surekli bazen ust uste solda veya sagdada olabilirmis. Ltfn yardim edin endiselenmeye basladim endometriosisden korkuyorum... batma hep yumurtalama doneminde belirtilerini gosteriyo sanki

Bende bu soruyu sordum ama cvp alamadım benimde hep sağda olur :/ işin kötü tarafı sağda bide kistim var

Arkadaslar, yumurtlama sirasindaki sizlamalarin nedeni ovulasyon olayinin kendi degil, evvelden yumurtayi olustdgu icn isi biten ve serbest kalan folikulun vucuttan atilmayip sari cisim(korpus luteuma) donusmesi bu sirada icndeki siviyi bosaltmasidir.
Bu sizlamayi yasamak da yasamamak da normaldir.
Bir ay yasayp diger ay yasamamak da normaldir.
Benm de hep sol tarafim sizlar.
Sagda yumurtlama oldgu ay sizlama olmuyor. Ama sol yumurtladgnda erken adet oluyorm.
Rahim bir mekanizma gbi, o kadar kendine munhasir bir calisma sekli var ki, her kadinda farkli.
O yuzden kontrollernz yapildktan sonra temiz ciktysa endiselenmeyin

Arkadaslar, yumurtlama sirasindaki sizlamalarin nedeni ovulasyon olayinin kendi degil, evvelden yumurtayi olustdgu icn isi biten ve serbest kalan folikulun vucuttan atilmayip sari cisim(korpus luteuma) donusmesi bu sirada icndeki siviyi bosaltmasidir.
Bu sizlamayi yasamak da yasamamak da normaldir.
Bir ay yasayp diger ay yasamamak da normaldir.
Benm de hep sol tarafim sizlar.
Sagda yumurtlama oldgu ay sizlama olmuyor. Ama sol yumurtladgnda erken adet oluyorm.
Rahim bir mekanizma gbi, o kadar kendine munhasir bir calisma sekli var ki, her kadinda farkli.
O yuzden kontrollernz yapildktan sonra temiz ciktysa endiselenmeyin
O cok yogun akıntı oldugu zaman mı önemli ilişki için?Asıl çatlama ne zmn gercekleşiyr acaba?

Back
X