yumurtalama donemı adetten sonramı once mi ?

tokyoo

kaçıncı sınavımda kucagımdasın???
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.502
440
128
merhaba kızlar...adet gunum yenı bıttıı...bızde esımle bebek dusunuyoruz Allah nasıp ederse..

bu yumurtlama donemı adetten once kı 15 gunmu yoksa sonrakı 15 gun mu?

merhaba kızlar...adet gunum yenı bıttıı...bızde esımle bebek dusunuyoruz Allah nasıp ederse..

cnm adet düzenin nasıl 28 günde birse 14 gün falan sanırım.en yisi bence eczaneden ovulosyon testi al cnm o çok ii sonuç veriyor

adetlerım duzensız oluyor benım..bı bakıyorum 5 6 gun gec oluyor bı bakıyorum 5 6 gun erken :( bebek ıcın bır sorun olmaz ınsalah

Son düzenleme:
adetlerım duzensız oluyor benım..bı bakıyorum 5 6 gun gec oluyor bı bakıyorum 5 6 gun erken :( bebek ıcın bır sorun olmaz ınsalah[/QUOT

cnm bence ovulasyon testi al ben gitti gidiyordan aldm 20 adet ovulasyon 6 tane de gebelik testi 20 tl ..bi araştır istersen..adetin bitince hemen başlamak teste daha iyi diyorlar ve koyu çift çizgi oldugunda 24 yada 36 saat diliminde yumurtalaman oluo..takip için süper ..ben adlım ama daha kullnmadım hasta olmayı bekliorum sonra adetim bitince ilk günü başlayacagım bakalım hayırlısı cnmm

Son düzenleme:

Sevgili Tokyoo burada kızlar değil Bora Cengiz yanıt veriyor. Yumurtlama bir an (15 gün sürmüyor). Adet düzeninize göre yumurtlama gününüzü tahmin edebiliyoruz...

Back
X