Yumurtalama dönemi ve bebek🙄

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
canımm kızlar size bişey soracağım sat 13 eylül yumurtama günüm 28 eylüldü 22 - 28 tarihleri arasıydı 21 25 27 tarihlerinde korunmasız ilişki yaşadık sonra grip oldum ve daha denemedik bu tarihlerde gebe kalma şansım varmı sizce🙄🙄

canımm kızlar size bişey soracağım sat 13 eylül yumurtama günüm 28 eylüldü 22 - 28 tarihleri arasıydı 21 25 27 tarihlerinde korunmasız ilişki yaşadık sonra grip oldum ve daha denemedik bu tarihlerde gebe kalma şansım varmı sizce🙄🙄
Bence var gibi inşallah olmuştur☺️ovulasyon testiyle mi takip etmiştin ?

Bence var gibi inşallah olmuştur☺️ovulasyon testiyle mi takip etmiştin ?
27 eylülde ovülasyon testi yaptım iki çizgide koyuydu o gün korunmasız denedik sonra daha denemedim hiç grip oldum🙄🙄 hiç anladığım konular değil yumurtlama felan

Ayyy inşallahhh Allahımm tek duymak istediğim birinin evet bu ihtimal var demesiysiiii🤲🏻 Dua edin lütfen
Yaa tabiki ederimm🥹inşallah olmuştur çünkü spermler 2 gün yaşıyor çatlama dönemine de denk gelmiştir🥰gripte olmuşsun biraz bağışıklığını güçlendir bol bol meyve ye ki bebiş varsa tutunsun sana sımsıkı🌸

Yaa tabiki ederimm🥹inşallah olmuştur çünkü spermler 2 gün yaşıyor çatlama dönemine de denk gelmiştir🥰gripte olmuşsun biraz bağışıklığını güçlendir bol bol meyve ye ki bebiş varsa tutunsun sana sımsıkı🌸
Yaaaa🥰🥰 umarım dediğin gibidir inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻❤️❤️

Benim de sat 11 Eylül aynı sizin gibi 28-29 yumurtlama gösteriyordu 28 ve öncesini değerlendirdik bilmiyorum ben de birkaç gün grip gibi oldum hatta ağzımda yaralar çıktı yeni geçti ne zaman test yapsam acaba🙏

Benim de sat 11 Eylül aynı sizin gibi 28-29 yumurtlama gösteriyordu 28 ve öncesini değerlendirdik bilmiyorum ben de birkaç gün grip gibi oldum hatta ağzımda yaralar çıktı yeni geçti ne zaman test yapsam acaba🙏
Ayyy inşallahhh tutunmuştur bebişlerimiz🥰🥰adet geçmeden önce test yapmayın bence negatif çıkarsa üzülürsünüz adetin geçmesini bekleyin

Bende 2 ve 3 Ekim yumurtlama gördüm değerlendirdim o iki günü ama çatlamayı değerlendirmedim inşallah tutmuştur

Bende 2 ve 3 Ekim yumurtlama gördüm değerlendirdim o iki günü ama çatlamayı değerlendirmedim inşallah tutmuştur
Yumurtlama günü ilişkiye girmek yeterli olmuyormu ay bu yumurtlama çatlama olayı kafamı çok karıştırıyor🙄🙄

Ay gerçekten miii🥰🥰 sağlıcakla gelsinn🥰 bende çatlama gününü değerlendiremedim o zaman🙄🙄
Amiiin sana da nasip olsun inşallah 🙏🏼😍
Canım ben ovulasyon testiyle takip ettim gün gün yaptım☺️iki çizgide koyuyken yumurtlama başladı demektir silikleştiğinde de çatlıyor ve çatlayan yumurta daha kolay döllenebiliyor bu yüzden çatlama günü önemli derler ama ben kaçırmıştım sen de kaçırdım diye üzülme çünkü çatlama gününden önce ilişki olduğunda da sperm canlı kalıyor döllemeye yetebiliyor öyle düşün☺️🙏🏼

Amiiin sana da nasip olsun inşallah 🙏🏼😍
Canım ben ovulasyon testiyle takip ettim gün gün yaptım☺️iki çizgide koyuyken yumurtlama başladı demektir silikleştiğinde de çatlıyor ve çatlayan yumurta daha kolay döllenebiliyor bu yüzden çatlama günü önemli derler ama ben kaçırmıştım sen de kaçırdım diye üzülme çünkü çatlama gününden önce ilişki olduğunda da sperm canlı kalıyor döllemeye yetebiliyor öyle düşün☺️🙏🏼
İnşallah döllenme olmuştur o zaman🤭🤭

Yumurtlama günü ilişkiye girmek yeterli olmuyormu ay bu yumurtlama çatlama olayı kafamı çok karıştırıyor🙄🙄
Canım genelde yumurtlama çatlama o üç gün değerlendirilsin deniyor ama sadece yumurtlamayı değerlendirip hamile kalanda var darısı bize inşallah

Benimde sat 15eylül.27 eylülde yumurtlama gördüm. O günde dahil yumurta çatlayana kadar 28,29,30 korunmasız ilişki yaşadık. Beklemedeyim bugün test yaptım negatif. Evet çok erken biliyorum ama adet öncesi sancılarım da başladı. Yine de testi yapmak istedim. Sana tavsiyem erken yapıp moralşnş bozma. İnşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back
X