• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalar döllenmedi, kime gitmeliyim ?

Mutsuzkuzu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
136
132
33
Arkadaşlar merhaba.
Ankara bahçeci de tüp bebek tedavisi olmuştum.
Rezerv azlığı olduğu söyledi
7 yumurta toplandı 1. Gün 6 tanesi olgun ama hiç biri döllenmedi dediler
1
Kalan 1 tane 3. güne gitti taze transfer edildi ve negatif..
doktor bu aya özgü olabileceğini söyledi durumun ama ben inanmıyorum buna. Anomali bozukluk olduğunu düşünüyorum .
5. Güne gitse genetiğe göndereceğim ama gitmiyor
Sizce kime gitmeliyim kimde çare bulabilirim.

Bu olabilecek şeylerden bir tanesi. Bir dahaki tedavi için saizen isimli iğneyi de bir danışın isterseniz. Yumurta kalitesi için kullanılıyor.

Arkadaşlar merhaba.
1
doktor bu aya özgü olabileceğini söyledi durumun ama ben inanmıyorum buna. Anomali bozukluk olduğunu düşünüyorum .
Ben de sizle aynı durumdayım. Bu ay 2 yumurta toplantı biri çöp, diğeri döllendi ama 3.gün gelişimi durduğu için transferim iptal oldu. Doktor yumurtalar kalitesizdi dedi kullanılan ilaçların dozundan da kaynaklanıyor olabilirmiş. Ben de şimdi hem yeni bir doktor ve merkez arayışındayım, hem de bir sonraki denemeye kadar kaliteyi artırmak için nelere yapabilirim onu araştırıyorum. Yarın A Life, Başkent ve Anatolia ile görüşmemiz var. Haftaya da Memorial'dan randevu aldım. Siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?

Ben de sizle aynı durumdayım. Bu ay 2 yumurta toplantı biri çöp, diğeri döllendi ama 3.gün gelişimi durduğu için transferim iptal oldu. Doktor yumurtalar kalitesizdi dedi kullanılan ilaçların dozundan da kaynaklanıyor olabilirmiş. Ben de şimdi hem yeni bir doktor ve merkez arayışındayım, hem de bir sonraki denemeye kadar kaliteyi artırmak için nelere yapabilirim onu araştırıyorum. Yarın A Life, Başkent ve Anatolia ile görüşmemiz var. Haftaya da Memorial'dan randevu aldım. Siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?
Hulusi Bülent zeyneloğlu yeni klinik açmış; şayet Ankara’da devam edecek olsaydım ona giderdim. İsranbul Şişli memorial Semra kahraman ı çok övdüler bizim gibiler konusunda . Ben bir süre ara vereceğim ; maddi manevi toparlanmam lazım. Şimdilik aklımda net şuna giderim diyeceğim yer yok maalesef

Arkadaşlar merhaba.
1
Merhaba bende bahcecide tüp bebek yaptirmayi planliyorum kurumla alakalo tecrube ve fikirlerinizi biraz daha paylasirmisiniz sebebsiz infirtelitemisiniz

Ankara'da gönül rahatlığıyla onerebilecegim yegane isim şu anda kök hücre çalışmaları da yapıyor hatta Prof.Dr.Murat Sönmezer

Back
X