Yumurtalar toplanıp transfer 1 ay sonra olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı fakat transferim fazla sayıda yumurta olduğu için 1 ay sonra olucakmış sizdede böyle bişey yaşayan varmı.dondurulmuş şu an embiriyolarım.....

selam. çok yumurtası olup transfer ertelenmesi yaşanıyor. rahim su topladığı için erteleniyor. kaç tane yumurtan olduki.

Son düzenleme:
21 tane toplandı.9 tanesi sağlıklı olarak donduruldu canım.ama dondurulunca şans azalıyo gibi geliyo haksızmıyım....

slm arkadaslar benim 23 tane ogle bisey demediler yarin veya pazartesi transfer bakalim sasirdim acaba niye ki bisey demedilermi

arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı fakat transferim fazla sayıda yumurta olduğu için 1 ay sonra olucakmış sizdede böyle bişey yaşayan varmı.dondurulmuş şu an embiriyolarım.....

canım,geçen ay ilk denememde 38 yum toplandı benden ve yum.fazlalığından dolayı çok rahatsızlığım oldu.transferde 3 embriyo yerleşirildi ama sonucum negatif çıktı.bence sana uygulanan bu yöntem çok mantıklı,vücudun dinlenmiş olarak transferinin olması başarıyı artırıyor,hiç endişelenme canım en doğrusunu uyguluyo dr.un.. canım sen hangi merkeze gidiyorsun?ilk denemen mi?kaydirigubbakcemile5

kızzzlarr dua edin bana ne olur....çarşamba günü transfrim var ,dualarınıza ihtiyacım var..rabbim inşallah ,hayırlısıyla bizi bebiklerimize kavuşturur hapimizi...

kızzzlarr dua edin bana ne olur....çarşamba günü transfrim var ,dualarınıza ihtiyacım var..rabbim inşallah ,hayırlısıyla bizi bebiklerimize kavuşturur hapimizi...

hayırlısı olsun canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen umarım iyi haberlerini alırı inşallah :nazar::nazar:

ben 1 ay 20 gündür bekliyorum :) daha da bekleyeceğim bayramın geçmesini bekliyorum artık. dilerim tedavileriniz başarılı sonuçlar verir. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

yumurtaların erken çatlamışsa tranfer yapmıyolar çünkü rahim bozuluyormuş oda yüksek dozda ilaç kullanmaktan oluyo

slm benimde yumurtalarım toplandıktan 1ay sonra transfer edildi sayısı yüksek oldugu için çokta rahatsızlanmıştım ben sayı fazla diye hem vücudum dinlenmiş olmuştu öle tekrardan dondurulmuşlarla deneyecegim şubatta

Yumurtalar toplanip 1 ay sonra ertelenip dondurulmus embriyolardan hamile kalan var mi.
Dün transfer olacakti doktor erteledi. Canim sıkıldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtalar toplanip 1 ay sonra ertelenip dondurulmus embriyolardan hamile kalan var mi.

Merhaba sizin neden ertelendi bi sebebi vardir heralde. Benimde ertelendi ama benim progestonum yuksek cikti ondan ettelendi.

merhaba bende ayni durumdayimm
yumurtalar toplandi transfer 2.regl de itibariyle olacak denildi
benim e 2 yüksek cikti
sende neydi sorun ??

merhaba bende ayni durumdayimm
yumurtalar toplandi transfer 2.regl de itibariyle olacak denildi
benim e 2 yüksek cikti
sende neydi sorun ??

Çok yumurta oluştuğu için transfer yapilirsa sıkıntı olur dedi
e2 nin yüksek çıkması iyi degil mi
Neden 2 regl ertelediler.
Bana regl olunca gel tedaviye başlayacağız dedi doktor

Merhaba sizin neden ertelendi bi sebebi vardir heralde. Benimde ertelendi ama benim progestonum yuksek cikti ondan ettelendi.

Doktorum çok açıklayıcı değil. Soru sorunca da bana bırak diyen biri.
Cok yumurta olduğundan decapeptyl adındaki çatlatma iğnesi kullanıldı. Bu iğne kullanıldığında genelde transfer ertelenir dedi. Ayrıntı malesef yok

Back
X