E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı fakat transferim fazla sayıda yumurta olduğu için 1 ay sonra olucakmış sizdede böyle bişey yaşayan varmı.dondurulmuş şu an embiriyolarım.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı fakat transferim fazla sayıda yumurta olduğu için 1 ay sonra olucakmış sizdede böyle bişey yaşayan varmı.dondurulmuş şu an embiriyolarım.....
benim merkezim umut tüp bebek merkezi.inşallah hayırlısı bakalım...
kızzzlarr dua edin bana ne olur....çarşamba günü transfrim var ,dualarınıza ihtiyacım var..rabbim inşallah ,hayırlısıyla bizi bebiklerimize kavuşturur hapimizi...
kısa protokoldü benimki canım.......
***arkadaşlar benim yumurtalarım toplandı fakat transferim fazla sayıda yumurta olduğu için 1 ay sonra olucakmış sizdede böyle bişey yaşayan varmı.dondurulmuş şu an embiriyolarım.....
Yumurtalar toplanip 1 ay sonra ertelenip dondurulmus embriyolardan hamile kalan var mi.
Dün transfer olacakti doktor erteledi. Canim sıkıldı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtalar toplanip 1 ay sonra ertelenip dondurulmus embriyolardan hamile kalan var mi.
Dün transfer olacakti doktor erteledi. Canim sıkıldı.
merhaba bende ayni durumdayimm
yumurtalar toplandi transfer 2.regl de itibariyle olacak denildi
benim e 2 yüksek cikti
sende neydi sorun ??
Merhaba sizin neden ertelendi bi sebebi vardir heralde. Benimde ertelendi ama benim progestonum yuksek cikti ondan ettelendi.