- Konu Sahibi gulsenyalcin
-
Selam arkadaşlar,
4 senelik evliyim. Bunun 2,5 senesi özel doktorlarda ve profösörler de geçti. şuan çapa tıp fakültesine gidiyorum. Bir ay önce tanışmak için istanbul tüp bebek merkezine ve bahçeci florya tüp bebek merkezine gittim bu zamana kadar yaptırdığım testlerle birlikte. O güne dek sebepsiz infertilite olduğumu düşünüyordum ki yanılmışım meğer yumurta rezervlerim git gide azalıyormuş ve belki bir kaç ay sonra hiç anne olamayabilirmişim ve tahmin edersiniz ki bu bana devlet hastanesinde söylenmedi. şimdi kafam çok karışık psikolojim belbat hatta psikolojik destek almaya karar verdim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorumla bunu paylaştım son kez burda deneyelim olmazsa özele gidersin dedi. Bana yardım edin arkadaşlar ben ne yapayım?
canını sıkma Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ve bitkisel ürünler kullan 3 ay ve sonuçlarına tekrar baktır. ben hayıt suyu,macun, arı sütü ve bitkisel karışımlı çay içiyorum.fsh düşünce tüp bebek tedavisine başlıycaz. benimde rezervim çok kötü 24 yaşındayım Allahım bizlere de göstersin inşallah her şeyin vakti ve zamanı vardır çok strese girme bence herşeyin hayırlısı olur umarım.
amin canım inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz. bu fsh nedir?
fsh adetin 3. günü bakılır 10 un altında ise normal kabul ediliyor. yumurta kalitesi ve rezervini gösteren test. ya da amh testi bakılıyor o daha detaylı gösteriyo bildiğim kadarıyla
Selam arkadaşlar,
4 senelik evliyim. Bunun 2,5 senesi özel doktorlarda ve profösörler de geçti. şuan çapa tıp fakültesine gidiyorum. Bir ay önce tanışmak için istanbul tüp bebek merkezine ve bahçeci florya tüp bebek merkezine gittim bu zamana kadar yaptırdığım testlerle birlikte. O güne dek sebepsiz infertilite olduğumu düşünüyordum ki yanılmışım meğer yumurta rezervlerim git gide azalıyormuş ve belki bir kaç ay sonra hiç anne olamayabilirmişim ve tahmin edersiniz ki bu bana devlet hastanesinde söylenmedi. şimdi kafam çok karışık psikolojim belbat hatta psikolojik destek almaya karar verdim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doktorumla bunu paylaştım son kez burda deneyelim olmazsa özele gidersin dedi. Bana yardım edin arkadaşlar ben ne yapayım?
canım çok iyi anlıyorum seni benimde düşüklerim oluyordu meğerse yumurtalarım kalitesizmiş, sayı azalyormuş sen amh ve fsh a baktırdın mı durum nasıl
canım hiç üzülmeçörekotü,bal kürü kullan bak sonuca şaşıracaksın.bisürü yumurtlama sorunu yaşayan arkadaşlar 4er 5er yumurtluyor.bu karışım oluşan yumurtayıda olgunlaştırıyor tavsiye ediyorum canım.adetin 2.gününden 12.gününe kadar kullanılan bitkisel bi kür .bunu dr saraçoğlu öneriyor.yumurtaları oluşturan geliştiren başka kürlerde var soğan kürü, incir kürü araştır bak netten görüceksin sonuca şaşırdığını.üzülme hiç canım inşallah allhın izniyle sende hamile olucaksın bunlar vesile.hiçbişey imkansız değil...
canım şuan incir ve havuç suyu içiyorum. hafize sultan macunu,ginseng köklü macun, çörekotu yağı ve isveç şurubu kullanıyorum. artı memlekette annem ballı fındıklı cevizli bir macun hazırlattı eşimle onu da yiyoruz... inşallah işe yararlar... senin bu bahsettiğin bal kürü nasıl birşey nerden temin edebilirim?
çörekotu,bal,tarçın bu üçlü karışımıda bence bu ay olmazsa bidahaki ay dene derim. senin kullandıklarında bence kuvvetli kürler inşallah bidahaki ay için küre gerek kalmaz
inşallah gerek kalmaz bugün 5.günüm adet olamadım ama çok ağrım var olcak gibiyim :S
nasıl sabrediyosun,ben olsaydım bukadar bekleyemezdim :)
düzensizmiydi hep böyle
yok hep tık diye 26.günde olurdum o yüzden çok umutlandım ya
arkadaslar 36 yasındayım Amh 0.2 çıktı yani yumurta rezevlerım cok kotu durumda gecen ay ögrendım ve hemen tüp bebege basladım doktor zaman yok dedi bogün transferin 5. günü bekliyorum insallah Rabbim isteyen herkeze içinde banada bir evlat nasip eder
aklına kötü şeyler getirme Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür canım
Selam arkadaşlar,
Sıkma canını aynı dertlerde bende uzun süre uğraştım sonra bıraktım kendi haline. Denemediğim sadece tüp bebek kaldı (ilaçlar yüzünden rahatsızlandığım için uygun görülmedi)
Çok tüp bebek merkezi gezdim İnan bana ilk söyledikleri (sırf kendilerinde tedavi olman için) Birkaç ay sonra hiç sansın kalmayacak hemen başlayalım. Üstelik bunu fshı 40 olana da söylüyorlar 10 olana da..
Senin kaç Fsh çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?