Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hepsi kalitelidirler canım transferin güzel geçsin inşallah da tutunsun bebişin sana sağlıklı bir şekilde kucağına alasın inşallah
slm arkadaslar bugun yumurtularım toplandı.13 tane yarın haber gelecek bakalımkacı dllenmıs ıns hayırlı ve guzelhaberler olur ınsallah...bu benım 3.denenmem.....
kizlar naestezi tek. misiniz lokal anesteziyle yumurtalarim toplanicak, hisseder miyi?
ay canim formundan pay cikarmis gb oluyorum ama, anlarsin halimi:))
canım hayırlı olsun ay bende çok heyecanlıyım bugün gittim dr benimde 12 tane yumurtam olmuş ama biraz daha büyümesi lazımmış p.tesi tekrar gidicem kısmetse 5 mayısta toplancak nasıl geçti ağrı hissettinmi şuan neler hissediyosun biraz bahsedermisin canım rabbim inş.bebişlerimizi gönderiri bize aminnnnnn
kizlar naestezi tek. misiniz lokal anesteziyle yumurtalarim toplanicak, hisseder miyi?
ay canim formundan pay cikarmis gb oluyorum ama, anlarsin halimi:))
tesekkur ederım ınsallah hepımız guzel sonuclar alırız zorlu bı surec cunku gecırdıgımız bu arada meslekgruplarımız aynı bende anestezi tek.. yım