selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı tedavımde bugun 8 gunum yumurtalar buyuyor en kucugu 9 en buyugu 14mm olmus dr um 4 gun daha ılac kullanıcaz dedı bı aksılık olmazsa persembe yada cuma yumurtalarım toplanacak acaıp heyecanlanıyorum bakalım kacı dollenecek kacıncı gun transferı olacak en önemlısı sonuc ne olacak allahım sen sabır ve güç ver bana....
selam arkadaslar bugun yıne kontrolum vardı tedavımde bugun 8 gunum yumurtalar buyuyor en kucugu 9 en buyugu 14mm olmus dr um 4 gun daha ılac kullanıcaz dedı bı aksılık olmazsa persembe yada cuma yumurtalarım toplanacak acaıp heyecanlanıyorum bakalım kacı dollenecek kacıncı gun transferı olacak en önemlısı sonuc ne olacak allahım sen sabır ve güç ver bana....
canım allah emeklerinizi ziyan etmesin az kaldı inşallah olumlu sonuçlar elde edersiniz. ne tuhaf sizin heyecanınızı bende yaşıyorum.tedavi günlerime döndüm bi an:bbo:
canımım inşallah güzel haberlerini alırız yakında.büyük ihtimalle pazartesi de transferin olur sonrasında dinlenme ve heyecanlı bekleyiş....en zoru da transfer sonrası sonuç beklemek.allah kucağına almayı nasip etsin tatlıımmm..:ecrin_bebek:
evet canım bugün 9.40 ta çatlatma iğnesini yapıyoz.hala puregon vurulmaya devam ediyoz.ama kasıklarım öyle ağrıyo ki.yürürken zorlanıyorum.hayırlısı ile bitseydi bi.inşallah mutlu sonuçlar alırız canım.
evet canım bugün 9.40 ta çatlatma iğnesini yapıyoz.hala puregon vurulmaya devam ediyoz.ama kasıklarım öyle ağrıyo ki.yürürken zorlanıyorum.hayırlısı ile bitseydi bi.inşallah mutlu sonuçlar alırız canım.
sevgili ada67 ve zigo , inşallah ikinizin de tedavileri Allahın izniyle hayırlı ve olumlu sonuçlanır ve doğumlarınız , bebişlerinizin kırkları birbirine karışır