Yumurtalık gelişimi için tavsiye

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kızlar bende pkos var bu ay yumurtalıklar hiç gelişmemiş çok küçüklermiş bidaki ay 2 tane klomen kullanıcam bununla beraber tavsiye edebilceğiniz bişey varmı kür vs..
Umudum bidaki ay’a kaldı 😢🤲
Şimdide teşekkürler ❤️

Merhaba deneyip faydasını gördünüz mü gerçekten nasıl yapılıyor
Merhaba ben denemedim ama çevremde deneyip hamile kalan oldu.Yumurtayi çatlatıp hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Bir litre kaynamakta olan suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave edin ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama ile

Merhaba ben denemedim ama çevremde deneyip hamile kalan oldu.Yumurtayi çatlatıp hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Bir litre kaynamakta olan suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave edin ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Deneyeceğim teşekkür ederim 🤗

Bende denicem canım sağol 🥰

İncir kürü yapmadım ama bol bol kuru incir yedim ben incir kürünü yapamazsanız da incir yemeğe çalışın yumurtalar da baya etkili
Büyüme yaptığını fark ettinmi canım ? Kürü biraz karışık geldi bana normal yemeyi düşünüyorum.
Günde kaç tane tüketilmeli ? Ve ne zaman başlanılmalı ? Bi bilgin varmı canım ?

Doktor tedavisinde ilaç kullanıyorsan bence bitki kürleri yapılmamalı. İlaç tedavisi görmediğin zamanlarda soğan kürü, aslan pençesi,incir kürü gibi kürleri uygulayabilirsin. Ama incir kürünün prolaktini yükseltme özelliği var, dikkat etmelisin.
Bunun dışında bazı takviyeler kullanabilirsin, ben 3 aydır myoinositol, omega3 ve folik asit kullanıyorum, henüz bir sonuç alamadım ama inşallah alırız diyelim

Doktor tedavisinde ilaç kullanıyorsan bence bitki kürleri yapılmamalı. İlaç tedavisi görmediğin zamanlarda soğan kürü, aslan pençesi,incir kürü gibi kürleri uygulayabilirsin. Ama incir kürünün prolaktini yükseltme özelliği var, dikkat etmelisin.
Bunun dışında bazı takviyeler kullanabilirsin, ben 3 aydır myoinositol, omega3 ve folik asit kullanıyorum, henüz bir sonuç alamadım ama inşallah alırız diyelim
Doktor Saraçoğlu tavsiye ediyor bende o yüzden dedim belki kürlerde bi güzel sonuç verir diye. Bu ay hatta soğan kürü uyguladım henüz bitmedi. Yumurta kalitesi içinde bidaki ay kuru incir düşünüyorum tabii bununla beraber klomen kullanıcam yumurtalıklar çok tembel napayım😔
Folik asit kullanıyorum inofolic bir ay oldu bugün. Yumurtalık kalitesisi artırıyor diyorda daha bi faydasını göremedim 🤷🏻‍♀️

Doktor Saraçoğlu tavsiye ediyor bende o yüzden dedim belki kürlerde bi güzel sonuç verir diye. Bu ay hatta soğan kürü uyguladım henüz bitmedi. Yumurta kalitesi içinde bidaki ay kuru incir düşünüyorum tabii bununla beraber klomen kullanıcam yumurtalıklar çok tembel napayım😔
Folik asit kullanıyorum inofolic bir ay oldu bugün. Yumurtalık kalitesisi artırıyor diyorda daha bi faydasını göremedim 🤷🏻‍♀️
Soğan kürü bende fayda etmedi, sonra da ilaçlarla devam etmedim, ilaçla kür yapmak mantıklı gelmiyor bana okuduklarım kadarıyla kendim böyle düşündüm yani. Zaten son ayım ilaçta o yüzden bitkilere diğer ay başlarım diye düşünüyorum. İnofolic myoinositol içeriyor zaten faydası olur mutlaka ama süre geçmesi lazım, hemen etki etmiyor.

Büyüme yaptığını fark ettinmi canım ? Kürü biraz karışık geldi bana normal yemeyi düşünüyorum.
Günde kaç tane tüketilmeli ? Ve ne zaman başlanılmalı ? Bi bilgin varmı canım ?
Ben her gün 2 tane yedim öle başlama tarihi bakmadım adetliyken de yedim en azından bi ay sonra etkisini gösterir ama tabi doktor tedavisini de bence önemsemelisin doktorlar daha iyi bilir

Ben her gün 2 tane yedim öle başlama tarihi bakmadım adetliyken de yedim en azından bi ay sonra etkisini gösterir ama tabi doktor tedavisini de bence önemsemelisin doktorlar daha iyi bilir
Bidaki ay tekrar klomen başlıyorum onla beraber yerim artık inciride şimdi başlasam bidaki ay’a kadar yesem yumurta kalitesini artırır inşallah

Merhaba sogan kürünü kullanırken folik asit veya herhangi bir ilaç kullanmayın etkisini goremezsınız 15 gün sogan kürü ara verip adetin 1.ci günü ıncır kürü ve havuç kürü ayrı tencerede kaynatıp ılıtıp günlük 21 gün boyunca kullanmanız gerek zaten sogan küründe folik asit var. Folıkasıt kılo aldırıyor. Doğal yolları kullanın. Kecıboynuzu pekmezı saglıklı beslenme ve cocuk yapmak için yonelmeyın akışına bırakın. Medıtasyon ve egzersiz gunluk sizi yormıycak şekilde uygulayın.

Back
X