• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kanseri 😔

mr sonucunuzda ne yazıyor peki. çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, benim ameliyata girene kadar kanser olduğumu belirten hiç bir sonuç veya görüntülemem olmadı mr da 5.5 mm kitlesel birşey vardır yazıyordu doktorum muayene esnasında dooplerle bakınca kan akışı var alalım biz bunu içimiz rahat etsin diyerek girdi ameliyata herşey ameliyatta çıktı

Allah Şafi ismiyle acil, kalıcı şifalar versin. Sizi evladınıza evladinizi size bağışlasın. Güzel haberlerinizi duymak isterim 🌼
İnşallah sizler böyle bana güç umut oluyorsunuz yazarak bende buraya yazmayacağım başkasına güç umut olacağım o beni değil ben onu yeneceğim 🥹🙏

Herşey o kadar hızlı olduki kısaca anlatacağım spiralim vardı taktıralı yaklışık 1 yıl oldu akıntım ve sağ tarafımdan bir batma ağrısı vardı doktora gittim çıkarttırmak için ve çıkardıktan sonra sağ tarafında yapısı hoşuma gitmeyen bir kist var ca değerlerine bakalım ve ilaçlı mr yapalım dedi ca 125 - 160 geldi ve mr da karnımda sıvı ve sağ tarafımda 5.5 cm kitlersel birşey vardı doktor ameliyat dedi ama kapalı olacak yumurtalığını koruyacağım falan dedi taki ameliyata girene kadar ameliyatta herşey tersine döndü kapılı ameliyat açığa döndü ve yumurtalık rahim lenf düğümleri bağırsak üstü zar karın üstü zar apandisit alındı çünkü kitle iyi değildi ve karaciğerin alt kısmı ve leğen kemiğinin üst kısmında metastaza benzeyen bazı şeyler gördü doktor hepsini temizledi şimdi patoloji sonucunu bekliyorum ona göre kemo başlanacak 30 yaşındayım çevreme belli etmememek için güçlü duruyorum ama bir yanım korkuyor iki buçuk yaşında bir oğlum var allahm ona güzel bir ömür versin. Sadece güzel bir mesaj almak istiyorum başına böyle gelen varmı ve atlatıp kurtulan varmı henüz sonuç gelmedi yarın çıkacak ne geleceğini hiç bilmiyorum sadece bekliyorum 🥹
Rabbım şifasını da verir inşallah canim oğluna bağışlasın gelsin gitsin inşallah senin icin dua ettim guzel kardeşim

Acil şifalar diliyorum doktorunuza danışarak “dim complex” takviyesi almanızı öneririm.

Ne işe yarıyor acaba ben şuan fitoterapi kürü kullanıyorum bağışıklık için
DİM, özellikle turpgiller gibi sebzelerde bulunan doğal bir bileşendir, hormon düzenlenmesi, antikanserojen ve antioksidan özellik gösterir.
Ancak doktora danışmadan almayın, danışmanızı öneririm.

Teşekkür ederim, benim ameliyata girene kadar kanser olduğumu belirten hiç bir sonuç veya görüntülemem olmadı mr da 5.5 mm kitlesel birşey vardır yazıyordu doktorum muayene esnasında dooplerle bakınca kan akışı var alalım biz bunu içimiz rahat etsin diyerek girdi ameliyata herşey ameliyatta çıktı
çok teşekkeür ederim buradan gelişmeleri takip edeceğim

Helene Jaffe | UCSF Health ingilizce ama çevirip okumanızı öneririm. Tüm bu süreçleri yaşamış 20 yıldır hayatta olan birinin gerçek hikayesi. Derya kurtgözoğlu bu süreçte bana çok destek oldu kendisi de bu süreçlerden geçmiş allah ayağına taş değdirmesin. Youtubeda videoları var instagramda da overcasavascikadinlar olması lazımm ismi

Helene Jaffe | UCSF Health ingilizce ama çevirip okumanızı öneririm. Tüm bu süreçleri yaşamış 20 yıldır hayatta olan birinin gerçek hikayesi. Derya kurtgözoğlu bu süreçte bana çok destek oldu kendisi de bu süreçlerden geçmiş allah ayağına taş değdirmesin. Youtubeda videoları var instagramda da overcasavascikadinlar olması lazımm ismi
Hemen bakacağım çok teşekkür ederim 20 yıldır hayatta olması ne güzel bir haber daha uzun yaşasın inşallah 🙏 allahım biz şifa bekleyenlerde nasip eylesin 🌺🙏

Herşey o kadar hızlı olduki kısaca anlatacağım spiralim vardı taktıralı yaklışık 1 yıl oldu akıntım ve sağ tarafımdan bir batma ağrısı vardı doktora gittim çıkarttırmak için ve çıkardıktan sonra sağ tarafında yapısı hoşuma gitmeyen bir kist var ca değerlerine bakalım ve ilaçlı mr yapalım dedi ca 125 - 160 geldi ve mr da karnımda sıvı ve sağ tarafımda 5.5 cm kitlersel birşey vardı doktor ameliyat dedi ama kapalı olacak yumurtalığını koruyacağım falan dedi taki ameliyata girene kadar ameliyatta herşey tersine döndü kapılı ameliyat açığa döndü ve yumurtalık rahim lenf düğümleri bağırsak üstü zar karın üstü zar apandisit alındı çünkü kitle iyi değildi ve karaciğerin alt kısmı ve leğen kemiğinin üst kısmında metastaza benzeyen bazı şeyler gördü doktor hepsini temizledi şimdi patoloji sonucunu bekliyorum ona göre kemo başlanacak 30 yaşındayım çevreme belli etmememek için güçlü duruyorum ama bir yanım korkuyor iki buçuk yaşında bir oğlum var allahm ona güzel bir ömür versin. Sadece güzel bir mesaj almak istiyorum başına böyle gelen varmı ve atlatıp kurtulan varmı henüz sonuç gelmedi yarın çıkacak ne geleceğini hiç bilmiyorum sadece bekliyorum 🥹
Canım geçmiş olsun. Sağlıklı beslen ,moralini bozmA hep iyileşecegim,çocuğumla mutlu olacağım diye düşün. Suyunu filan hazır şu kullan.

Canım geçmiş olsun. Sağlıklı beslen ,moralini bozmA hep iyileşecegim,çocuğumla mutlu olacağım diye düşün. Suyunu filan hazır şu kullan.
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorum suyu hazır alıyorum arıtmadan içmiyorum limon tüketiyorum c vitamini için hünnap yiyorum, psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum inanıyorum geçecek çünkü oğlum için güçlü olmam lazım ben önce kendimi düşünüp güçlü olup ona yararlı olmalıyım dualarınıza talibim inanıyorum dualarınız bana güç veriyor adım Merve ❤️🙏

merhabalar, çok geçmiş olsun ..Rabbim ya Şafii ismiyle şifalandırsın inşallah 🙏 ilk tedavinizin yan etkileri çok oldu mu ben de pataoloji raporuna göre 3a evresi dendi.. haftaya tedavim başlayacak.. siz nerede görüyorsunuz tedaviyi

Ben yumurtalik kanseri atlattim. (36 yaş) Hicbir belirti vermemisti, bebek olmuyo diye gittigim hicbir dr anlamadi. Tup bebek ilaci basladigim hafta tümör patladı, acil ameliyat. patolojide ogrendim. 6 kur kemo aldim. Şükür temizim ve birdaha hasta olmayacagim. Simdi yeniden bebek için uğraşıyorum. Insallah nasip olur :)

Back
X