Herkese iyi geceler.. İş çıkışı aldığım bir haberden ötürü uykularım kaçtı. Kafamda bin tane soru var.
Geçen hafta annem ve babam yaşadığım şehre beni ziyarete geldiler. Hemen ikinci gün falan, annem ben işteyken kötülenmiş karın -miğde- kasık bölgesinin tümü sancımaya başlamış. ( Buarada annemin karnı bir 5-6 aydır çok şişti bende kilo aldın diyordum hep. ) .. Aşırı gerginlik ve sancıdan fenalaşmış. ama gitmemişler doktora :/ aksam ben geldiğimde rengi sapsarıydı ama rahatlamış ki biraz uyukluyordu. Doktora gitmek istemedi. Öyle hastalık olsa kendiliğinden geçmezdi kızım, zaten geçti falan dedi.
Birkaç gün kaldıktan sonra İstanbul'a amcamlara gideceklerdi zaten . Amcamda doktor, orada kontrol yaptır dedim. Orda işte muayene tahlil gerekli şeyleri yapmışlar. Doktor ameliyat demiş. Yumurtalığında su kesesi varmış. Bu ne kadar tehlikeli birşey? Hiç yaşayan var mı? Kötü huylu ile iyi huylunun belirtisi nasıl ayırt edilir?. Bana da bir bilgi vermiyorlar, gizliyorlar gibi hissediyorum...Çok korkuyorum
Velhasılkelam ikinci kafama takılan şey ise (bunun için beni yargılamayın lütfen
) .. Annem 3 gün amcamlarda kaldıktan sonra teyzemlere geçmiş. zaten aslında 3 gün kalacaklardı ziyaret için, ama ameliyat mevzusu çıkınca biletleri yakıp kalmaya orada ameliyat olmaya karar vermişler (bide bizim yenge daha uzun kalınca arızaya bağlar, hem davet eder hemde 3 gün sonra şase yapar ) ..
Şimdi ameliyat gününe kadar teyzemde kalacak 2 hafta, babamda öyle .. Ama ben teyzem ve kuzenlerimle ciddi küsüm. Ve yüzlerini 2 buçuk yıldır görmüyorum görmekte istemiyorum.
Ama annem ameliyat olursa da dayanamam kalkıp gitmek yanında olmak isterim. Amcam da kalabilirim ama yanında olup ona bakayamayacaksam gitmenin manası ne olacak zaten alabileceğim maksimum 3 gün izin.
Ne yapacağım ya?