yumurtalik rezerv dusuklugu

oliviera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
178
90
hocam merhaba,
Benim son muaynemde sag ve sol yumurtalikta toplam dort adet folukul var dendi ben bundan bir bucuk yil once dusuk yaptim ondan sonra tekrar hamile kaldim dawn sendromlu oldugu icin bebek alindi donasyon dusunuyordum fakat dr daha vaktin var dedi ben sunu sormak istiyorum tup bebekte benim hamile kalma ve saglikli bebek dogurma sansim nedir bu durumda tup bebek denemelimiyim

hocam merhaba,
Benim son muaynemde sag ve sol yumurtalikta toplam dort adet folukul var dendi ben bundan bir bucuk yil once dusuk yaptim ondan sonra tekrar hamile kaldim dawn sendromlu oldugu icin bebek alindi donasyon dusunuyordum fakat dr daha vaktin var dedi ben sunu sormak istiyorum tup bebekte benim hamile kalma ve saglikli bebek dogurma sansim nedir bu durumda tup bebek denemelimiyim
Merhabalar :
Bu öyküye göre saglıklı embrıo elde etmek ıcın array cgh (genetık taramalı tup bebek)önerilmekte.Genetik taramalı tüp bebek ıcın kalıtelı en az 7 embrıoya ihtiyac vardır. Yumurtalık rezerv düşüklüğü ve yaş nedenı ıle bu sayıda embrıo elde etmekte zorluk olan hastalarımızda tekrar eden denemelerde embrıo dondurululup saklanarak yeterlı sayıya ulasınca genetık ayıklama yontemı uygulamak dogru olur.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

X