• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

umutsuz olma sakın herşeyin başı pozitif olmak.benim gittiğim hastanede 0.1 amh olup yaşı 40 olan bi bayan tüp bebekle hamile kalıp doğum yapmış. ve 0.1 amh la hasta kabul etmeyen hastaneler bile var.
ben sanmıyorum senin okadar düşük olduğunu
Hangi hastanede yaptırmışlar acaba tup bebek amh 00.1 olanlar

Traşlamayı hiç duymadım.ben izmir smyrna art da yaptırdım.bana direk mini tüp bebek önerdiler.ilk seferde tuttu çok şükür.mini tüp bebeği de araştırın isterseniz netten..bilerek giderseniz ona göre konuşursunuz hastaneyle..
aynen dediğiniz gibi araştırdıkça da insanın kafası çok karışıyor.o yüzden hastaneye güvenmek çok önemli.benim hastane çok içime sinmişti en baştan beri ve ne dedilerse en iyisi ve doğrusu olarak kabul ettim
Traslama nedir acaba anlatabilir misiniz

rahim filminden sonra sanırım tüpleri yapışık olup da rahim filmiyle tüpleri açılanlar kalıyo kendi kendine..yaş kısıtlaması olmaz canm evli olman yeterli.evlilik cüzdanını istiolar baştan.vlla bana sorarsan zaman kaybetmeden hemen başla tedaviye.çünkü bu durumlarda zaman aleyhine işler insanın.bulunduğun yerde iyi bir tüp bebek merkezi araştır.gitmeden doktorundan da amh sonucunu öğren.orda testleri yenilerler zaten gerekli tahlillleri yaparlar.
Amh degeronız kactı acaba

yumurta rezervin kaçmış canım amh tahlili yaptırdın mı benim de az hemde baya az.
Arkadaşlar selam 1.5 yıldır evliyiz çocuk olmuyor doktora gittik eşimin sonuçları iyi çıktı benim yumurta rezervi yani(amh) 0.799 çıkmış az olduğunu gösteriyor doğal yolla gebe kalirmiyim yoksa tüp bebek mi aşılama mi

Back
X