Yumurtalık rezervi-Havuz uygulaması

simdi geldik doktordan. kan ve idrar testi yapildi, ultrasound a alinda. simdilik 7-8 folikul sayiildi. sonuclara gore ariaycaklar bugun insallah baslicaz ilaclara.

Ohhh maşallah folikül sayınız çok iyi. İnşallah böyle devam etsin. Sağlıklı embriyolar oluşsun :)

cok tesekkurler kizlar...3 aydir takviye ilaclar aliyordum. prenatal vitamin, 3000mg balik yagi hapi, 600mg Coq10, 1000ui D Vitamini, 2 ay da ari sutu kullandim. insallah hayirli saglikli olur...2 negatif tup bebekten sonra anladim ki en az 3 ay yumurtalara viitamind estegi gerekiyormus...

Merhaba hanımlar, benim de yumurta rezervim çok düşük yaşım 28 amh’ım 0.79. 1.5 senedir gebe kalmaya çalışıyorum. 2 kere klomen tedavisi, 6 ay kadar da saracoğlu’nun kürlerinden yaptım. Ön tanı olarak hafif endometriosis var. Hsg de bir şey çıkmadı tüplerim açık. Eşimin morfolojisi %2 fakat diğer her şey normal olduğu için ne tüp bebek doktorum ne de ürolog bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Çok fazla doktora gözüktüm devlet ve özelde. En son tüp bebek alanında bir hekim olan Medipol Hastanesi’nde Ayşe Karahasanoğlu’na karar kıldık. Aşılamaya uygun bulmadı çok fazla şansımın artmayacağını söyledi. Memorial’ın eski doktorlarından. Çok seviyorum kendisini, çok ilgili ve moral veren bir doktor. Neyse aralık 2019’da ilk tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik, 3 yumurta olgun durumdaydı toplandı 1 tanesi 5. Güne gitti, o koyuldu nasip değilmiş tutmadı. Tedavi öncesi iki ay boyunca arı sütü, polen, omepa Q10 ve resveratrol tükettim. Sigarayı bıraktım. Havuz yöntemine karar verdik transfer öncesi de histereskopi talep ettim kendisi de uygun gördü varsa bir sorun 2-3 toplamada çektiğim eziyete değsin elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmek adına. Takipli gideceğiz elverişli aylarda toplama histereskopi sonra transfer yapacağız inşallah. Sizlerin kullandığı fayda gördüğü takviye vs varsa paylaşırsanız sevinirim. Deneyimlerinizi okudum, inşallah Allah emeklerimizi boş çıkarmasın.

ben erken menopoz ile acil tüp bebeğe başladım. günlük dozlarım merional 300 sabah - gonal f 300 akşam. son günlerde cetrotide sabah aksam devreye girdi. ona rağmen henüz sadece 2 yumurtam var. biraz da geç gelişiyorlar. o yüzden sürekli ek doz alıyoruz. protokol uzadı. biosteron ve arı sütü kullanıyorum 3 aydır. doktorun amacı havuz ama umarım havuz yapabilecek bir sonuca ulaşırız.

Merhaba pgt Li embriyo larınızla sonuca ulasabıldınuz mi merak edıyorum .ben malesef 2adet pgt Li embriyo ıkı transfer başarısız oldum

Merhaba pgt Li embriyo larınızla sonuca ulasabıldınuz mi merak edıyorum .ben malesef 2adet pgt Li embriyo ıkı transfer başarısız oldum
Merhaba negatif sonuclarınız için çok üzüldüm. Doktorunuz ne yorum yapıyor bu duruma. Ben de pazartesi ngsli embriyo transferi olucam. Forumda hep ngs li embriyoların tutunduğunu görmüştüm. Doktorunuzun yorumunu merak ettim.

P Pelinimben merhabalar.2adet pgt Li embrıyom ile başarısız oldum Şişli Memorial da .siz de aynı yerde tedavi görüyormuşsunuz son durumunuz nedir benımle de paylaşabilir misiniz ?hamile kalabıldınız mi ?ozelden yazmak istedim size ama profılınız kapalı

P Pelinimben merhabalar.2adet pgt Li embrıyom ile başarısız oldum Şişli Memorial da .siz de aynı yerde tedavi görüyormuşsunuz son durumunuz nedir benımle de paylaşabilir misiniz ?hamile kalabıldınız mi ?ozelden yazmak istedim size ama profılınız kapalı
Merhaba ben de 2 kez tedavi gördüm ilk tedavi de 1 embrıyom pgd yapıldı sağlıksız. 2. Tedavıde 3 embrıyo pgd yapıldı yine sağlıksız :( translokasyon var mı sızde? Benim eşimde var. Pgd öncesi daha sağlıklılar bulunup döllenme yapılmıyor mu acaba ? Fish analızı vs . Bilginiz var mı

D Denizci0507 merhabalar umarım mesajımı görürsünüz .ne oldu sonra pgt Li embriyonuz tuttu mu acaba ?benim 2pgt Li AB kalıte embriyom da tutmadı .her şeye yenı baştan başlayacağız bu defa pgt yaptırmasam mı kararsızım

Back
X