Ben 31 yasindayim arkadaşlar. Kısaca özet geçeyim. Eşim varikosal ameliyatı oldu o zamanlar bende hiç bir sorun yoktu. Daha sonra rezervimin neredeyse tükendiğini söylediler çok acele etmemiz gerektiğini her defasında yinelediler.O surec de çok kötü bir hastanede tedavi oldum 1 yıl bekletip 1 kez
tüp bebek uygulaması yapıldı rahim filmi bir sorun olmadığı halde laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum.
Şuan Ist memorial hastanesinde tedavi görüyorum bana da havuz uygulaması yapılıyor.
1.tedavim ekim ayında ilk 5 gün femerayla başlayıp devamında 2 gün 150 Ganol f ve cetrodite vurdum toplamda 6 gün sürdü 2 yumurta toplandi 1 tanesi dondurukdu.
Bir regl ara verip kasımın sonunda 2.tedavime başladık. Bu sefer bir kaç aydır Kullandigim q10 mu etkili oldu bilmiyorum. 5 yumurta toplandi ilk kez 1 tanesi dillenmedi 1 tanesininde gelişimi yavaşmış 3 tane embriyom donduruldu .Bu tedavimde femera verilmedi 250 ganolf başladım 2 gün sonra 262.5 çıkartıldı 5 tane cetrodite kullandım.yumurtalarim eşit büyümemişti
Şuan 2 tedaviden 5.güne gelen 4 embriyom var pgt yapılmadı. 3.tedaviye gerek var mı yok mu doktorumla görüşeceğim. Çünkü tekrar dan ameliyat sürecim var bu yüzden kafam karışık doktorum menepozumun yakın old söylüyor. Bilsem 4 du de tutacak 3.tedaviye hoc başlamam maddi anlamda büyük külfet. Işin diyer kısmında ameliyattan sonra geri dönüşümü olmayan bir durumla karşılaşabilirim. Bir yanım kendini garantiye al diyor diğer yanım narininde varsa illki biri sana evlat olur diyor.Sizler ne düşünüyorsunuz. Hiç çocuğum yok buarada