- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
Hayirlisi artik napalim.bir an once bitsin istiyorum artik.O merional iğneyi bende vurulmuştum cnm belki fazla olması iyidir cnm takma kafana hayrlsi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi artik napalim.bir an once bitsin istiyorum artik.O merional iğneyi bende vurulmuştum cnm belki fazla olması iyidir cnm takma kafana hayrlsi olsun
Çok iyi anlıyorum cnm çok zor valla bene tekrr tüp bebek yaptırmaya hazır değilim ben transfer de bayıldım sonra enfeksiyon kaptm hastanede yattım 1 hafta fln çok zor günler yaşadım inş gerk kalmaz tekrr da kendiliğinden olur ya şimdi hastaneye gidiyorum bendeHayirlisi artik napalim.bir an once bitsin istiyorum artik.
Aynen valla hele universiteden gina geldi artik.olurda tutmazsa hayatta bidaha gitmem oraya.insallah guzel gecer hayirli haberlerle donersin.senin azindan kendiliginde olma sansida var.bizde oda yok malesefÇok iyi anlıyorum cnm çok zor valla bene tekrr tüp bebek yaptırmaya hazır değilim ben transfer de bayıldım sonra enfeksiyon kaptm hastanede yattım 1 hafta fln çok zor günler yaşadım inş gerk kalmaz tekrr da kendiliğinden olur ya şimdi hastaneye gidiyorum bende
Amin cnm inşallah seninde olur ya bu ikinci denemen demi şansın dha yüksek ins olur RABBİM yardımcımiz olsnAynen valla hele universiteden gina geldi artik.olurda tutmazsa hayatta bidaha gitmem oraya.insallah guzel gecer hayirli haberlerle donersin.senin azindan kendiliginde olma sansida var.bizde oda yok malesef
Evet ccanim ikinci oluyo bu.rabbim isteyen herkese buralarda bizler gibi ugrasan herkese nasip etsin bu duyguyu.dualarimdasin..Amin cnm inşallah seninde olur ya bu ikinci denemen demi şansın dha yüksek ins olur RABBİM yardımcımiz olsn
Amin cnm Allah razı olsun bende çok dua ediyorum inan doktor yumurtalklar düzelmeye başlamış dedi yumurta takibi yapın dedim 10 gün sonra tekrar çağırdıEvet ccanim ikinci oluyo bu.rabbim isteyen herkese buralarda bizler gibi ugrasan herkese nasip etsin bu duyguyu.dualarimdasin..
Ciktim canim simdi.6 tane yumurta gozukuyomus arkadan gelen bir iki tane buyuyebilir dedi.biraz canim sikildi sayiya ama napalim yapcak bisey yok.insallah kalitelidirlerde saglikla dollenirler.pazartesi tekrar kontrol
Canim sagolasin.yarin sabah tekrar kontrolum var.yumurtalar yavas ilerliyor.6 tane saydi doktor baskada gelen yokmus.cuma opu olcak buyuk ihtimal.bakalim insallah onlarda kalitelidirler.Canim seni takip ediyorum.. Naptin? Gelismeler ne durumda?
Canim sagolasin.yarin sabah tekrar kontrolum var.yumurtalar yavas ilerliyor.6 tane saydi doktor baskada gelen yokmus.cuma opu olcak buyuk ihtimal.bakalim insallah onlarda kalitelidirler.Canim seni takip ediyorum.. Naptin? Gelismeler ne durumda?
Hayırlı olsun,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, buvitaminleri ilaçları nasıl aldınız, yani hepsini bir arada mı aldınız, yaşım 40, amh, 0,35 umarım rabbim hepimize hayırlı şekilde anne olmayı nasip eder.herkese merhaba.
geçen sene bu zamanlar tahlil günümü bekliyordum arkadaşlar. 3. tedavimi olmuştum. ilk tedavim negatif 2. iptal olmuştu.
amh 0,54
fsh 28
e2 10
yaşım 37
ilk 2 tedavimde de değerler aynı sayılırdı. yine de denedik ama olmadı. son tedavime doktorun söylediği gibi 2 ay ara vererek değil, 5 ay ara vererek başladım.
bu süreçte hayıtt otu, aslan pençesi, civan perçemi çayları içtim.
besin takviyesi olarak omega 3, q10, ginseng, c vitamini, aloe vera
vitamin olarak decavit
hormon olarak da dhea kullandım.
son tedavime başlarken e2 30 fsh 9 du. çok şükür olumlu sonuç aldım. sizlere de umut olsun inşallah
Umudunu yitirmeCanim sagolasin.yarin sabah tekrar kontrolum var.yumurtalar yavas ilerliyor.6 tane saydi doktor baskada gelen yokmus.cuma opu olcak buyuk ihtimal.bakalim insallah onlarda kalitelidirler.
Hayırlı olsun,rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, buvitaminleri ilaçları nasıl aldınız, yani hepsini bir arada mı aldınız, yaşım 40, amh, 0,35 umarım rabbim hepimize hayırlı şekilde anne olmayı nasip eder.
Canim gozun aydin.cok mutlu oldum valla.sabrin sonu selamettir derler.rabbimde sana mukafatini vermis sonunda.insallah saglikla kucagina almayida nasip insallahmerhabalar.. nasılsınız görüşmeyelii..beni hatırladınız mı bilmiyorum. bugün HAMİLE olduğumu öğrendim.. Rabbim sizlere debu duyguyu yaşatsın inşallah.. bizler çok zor hasta grubuyuz.ben iki yıllık evliyim ve 3 tane tüp bebek yaptım üçü de tutmadı.en son mayısta yapmıştım. 15 gün önce istanbulda bir doktorla görüştüm senin normal yolla çocuğun olmaz dedi bana. bugün o mutlu haberi aldım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar lütfen duaayı dilden bırakmayın. ben bu ay hiç ağlamadığım kadar ağladım çok yalvardım artık sabrımın sonuna gelmiştim.. Ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti mucizesini verdi inşallah devamı gelir. duayla kalın öpüyorum![]()
Ne kadar sevindim anlatamam allah kucağında göstersin sağlıkla sihhatle inşallah canım bizlere de dua etmerhabalar.. nasılsınız görüşmeyelii..beni hatırladınız mı bilmiyorum. bugün HAMİLE olduğumu öğrendim.. Rabbim sizlere debu duyguyu yaşatsın inşallah.. bizler çok zor hasta grubuyuz.ben iki yıllık evliyim ve 3 tane tüp bebek yaptım üçü de tutmadı.en son mayısta yapmıştım. 15 gün önce istanbulda bir doktorla görüştüm senin normal yolla çocuğun olmaz dedi bana. bugün o mutlu haberi aldım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar lütfen duaayı dilden bırakmayın. ben bu ay hiç ağlamadığım kadar ağladım çok yalvardım artık sabrımın sonuna gelmiştim.. Ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti mucizesini verdi inşallah devamı gelir. duayla kalın öpüyorum![]()
ayyyy maşallah canım ne kadar sevindim bilemezsin bilmezmiyim seni biliyorum canım. rabbim inşallah bizlerede nasip eder inşallah rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip eder ...senin olumsuz olduğunda seninle üzülmüştüm seninle birlikte seni merak etmiştim formdan...merhabalar.. nasılsınız görüşmeyelii..beni hatırladınız mı bilmiyorum. bugün HAMİLE olduğumu öğrendim.. Rabbim sizlere debu duyguyu yaşatsın inşallah.. bizler çok zor hasta grubuyuz.ben iki yıllık evliyim ve 3 tane tüp bebek yaptım üçü de tutmadı.en son mayısta yapmıştım. 15 gün önce istanbulda bir doktorla görüştüm senin normal yolla çocuğun olmaz dedi bana. bugün o mutlu haberi aldım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar lütfen duaayı dilden bırakmayın. ben bu ay hiç ağlamadığım kadar ağladım çok yalvardım artık sabrımın sonuna gelmiştim.. Ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti mucizesini verdi inşallah devamı gelir. duayla kalın öpüyorum![]()
İnşallah canim Rabbim size de nasip etsin bu duyguyu dualarimdasinizCanim gozun aydin.cok mutlu oldum valla.sabrin sonu selamettir derler.rabbimde sana mukafatini vermis sonunda.insallah saglikla kucagina almayida nasip insallah
Canim benim size de dua ettim inşallah nasip olur bu duygu sizlere de inşallahNe kadar sevindim anlatamam allah kucağında göstersin sağlıkla sihhatle inşallah canım bizlere de dua et![]()
Sağol canim benim Allah razı olsun Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin inşallahayyyy maşallah canım ne kadar sevindim bilemezsin bilmezmiyim seni biliyorum canım. rabbim inşallah bizlerede nasip eder inşallah rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip eder ...senin olumsuz olduğunda seninle üzülmüştüm seninle birlikte seni merak etmiştim formdan...
aminnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnnSağol canim benim Allah razı olsun Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin inşallah