Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhabalar.. nasılsınız görüşmeyelii..beni hatırladınız mı bilmiyorum. bugün HAMİLE olduğumu öğrendim.. Rabbim sizlere debu duyguyu yaşatsın inşallah.. bizler çok zor hasta grubuyuz.ben iki yıllık evliyim ve 3 tane tüp bebek yaptım üçü de tutmadı.en son mayısta yapmıştım. 15 gün önce istanbulda bir doktorla görüştüm senin normal yolla çocuğun olmaz dedi bana. bugün o mutlu haberi aldım. umudunuzu kaybetmeyin kızlar lütfen duaayı dilden bırakmayın. ben bu ay hiç ağlamadığım kadar ağladım çok yalvardım artık sabrımın sonuna gelmiştim.. Ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun dualarımı kabul etti mucizesini verdi inşallah devamı gelir. duayla kalın öpüyorum:KK68::KK68:
Ben şoktayım ben çok mutluyum kuzum inanamadım haberini alınca Alalhıma bin şükür kendimin gibi sevindim. Neler yaşadığını biliyorum ve allahım emeklerimizin karşışığını veriyor işte. Darısı bizlere çok ama çok mutlu oldum allah kucagına almayı nasip etsin kuzum :anneadayı:

Ben şoktayım ben çok mutluyum kuzum inanamadım haberini alınca Alalhıma bin şükür kendimin gibi sevindim. Neler yaşadığını biliyorum ve allahım emeklerimizin karşışığını veriyor işte. Darısı bizlere çok ama çok mutlu oldum allah kucagına almayı nasip etsin kuzum :anneadayı:
canım benim yaa sağol kuzum Rabbim sana ve topikteki tüm canlara da nasip etsin zamanı gelince oluyormuş gerçekten duayı elden bırakmayın..:) öpüyorumm

Ben şoktayım ben çok mutluyum kuzum inanamadım haberini alınca Alalhıma bin şükür kendimin gibi sevindim. Neler yaşadığını biliyorum ve allahım emeklerimizin karşışığını veriyor işte. Darısı bizlere çok ama çok mutlu oldum allah kucagına almayı nasip etsin kuzum :anneadayı:[/QUO
sen de yoksun uzun zamandır nasılsın herşey yolundadir inşallah seni gördüğüne sevindim valla, kendine iyi bak :KK68:

Canım benim kendiliğinden yumurtam 20 mm oldu bugün cuma toplayalım dedi dr um. Ama e2 kötü çıkınca yine iptal.. Ben iptaller boş yumoşlar yaşayıp gidiyoruz :/ Kanatsizkus Kanatsizkus

Canım benim kendiliğinden yumurtam 20 mm oldu bugün cuma toplayalım dedi dr um. Ama e2 kötü çıkınca yine iptal.. Ben iptaller boş yumoşlar yaşayıp gidiyoruz :/ Kanatsizkus Kanatsizkus
Of yaa bende senden güzel haberler bekliyordum oysa ki neyse allah büyük benim de geçen ay o kadar ilaç kullanmama rağmen büyümedi iptal oldu zaten bi tane vardı o da boş çıkabilir almiycam dedi bu ay tekrar başladık iki tane göründü ama bakalım kısmet...

Of yaa bende senden güzel haberler bekliyordum oysa ki neyse allah büyük benim de geçen ay o kadar ilaç kullanmama rağmen büyümedi iptal oldu zaten bi tane vardı o da boş çıkabilir almiycam dedi bu ay tekrar başladık iki tane göründü ama bakalım kısmet...
inşallah canım 2 si de dolu dolu sağlam çıkar...sana bebiş olarak döner

Kizlar bende dun opu oldum.bi tane bebisimi aldim geldim.ama hala soklardayim.yumurta bulabilcekmiyim diyen ben 2 tanede dondurmaya kaldi.insallah bu sefer sonuc guzel olur.
Canım inş minisin sıkı sıkı turunur Allahım kan can versin inş..sana tavsiyelerde buluncam bende işe yaradi..gunde iki dilim anans ye taze havuç portakal sık iç günde bir bardak çiğ yer fıstığı tuket bol proteinli beslen..

Benim amh 1.30 yaş 35 Bi dahaki ay başlıyorum tüp bebeğe 7 yaşında bir kızım var kardeş diye kıvranıyor. Çok istiyorum bana da dua edin.
İnşallah olur cnm Allah bağışlasın bak ne güzel bi evladınız var doğal yollamı oldu acaba çünkü amh düşük değil doğal yolla olmasına engel değil benm 1.33 doktr doğal yolla olur demisti

Canım inş minisin sıkı sıkı turunur Allahım kan can versin inş..sana tavsiyelerde buluncam bende işe yaradi..gunde iki dilim anans ye taze havuç portakal sık iç günde bir bardak çiğ yer fıstığı tuket bol proteinli beslen..
Allah razi olsun canim.insallah bu sefer son olur.tavsiyelerin icin sagol.uymaya calisiyorum.esimde taze ceviz almis habure onu kakaliyip duruyo agzima:)) bugun 2. Gunum ama cok belim agriyo karnimda agriyo biraz boyle adet olcakmisim gibi..

Allah razi olsun canim.insallah bu sefer son olur.tavsiyelerin icin sagol.uymaya calisiyorum.esimde taze ceviz almis habure onu kakaliyip duruyo agzima:)) bugun 2. Gunum ama cok belim agriyo karnimda agriyo biraz boyle adet olcakmisim gibi..
Canım cevizde iyidir şuan belirti için erken canım ilaçların etkisi olabilir..

İnşallah olur cnm Allah bağışlasın bak ne güzel bi evladınız var doğal yollamı oldu acaba çünkü amh düşük değil doğal yolla olmasına engel değil benm 1.33 doktr doğal yolla olur demisti
Kızım aşılama ile olmuştu. Diğer değerlerimin hepsi iyi sadece bu düşük adetin 2. Günü 3-4 Antral folikül var dedi Dr normalde daha fazla olmalıymış. Hiç doğal yolla hamile kalamadım. Bakalım adet öncesi çağırdı q enzim tablet önerdi. Evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese sağlıklı olarak versin.

Kızım aşılama ile olmuştu. Diğer değerlerimin hepsi iyi sadece bu düşük adetin 2. Günü 3-4 Antral folikül var dedi Dr normalde daha fazla olmalıymış. Hiç doğal yolla hamile kalamadım. Bakalım adet öncesi çağırdı q enzim tablet önerdi. Evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese sağlıklı olarak versin.
Amin cnm inşallah ama benm kafam karıştı şimdi ya benm değerim de amlyttan sonra 1.33 düştü çok dusmus dedm doğal yolla olabilr dedi ama 3 ay oldu amlyttan sonra hala yok acaba boşunamı bekliyorm:-(

Back
X