Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet cnm 19 çıktı ama kistim tekrarladı büyümeden tüp bebek yaptırcaktm estrofem hapa başladım istifra ettim çok kötü oldm bıraktım hapı bidaha ki aya ertelencek sanrim hayrlisi
Sadece kist için mi düşünüyorsunuz.. düşük değerin gayet iyi..

Canım yaşım çok şükür genç ama heran menopoza girebilirsin diye alel acele girdik tedaviye amh değerim 0.35 ti kullandığım ilaçların etkisi oldu yumurtamın kaliteli olmasında. Bir yumurtam toplandı.
Merhabalar.. FSH değeriniz kaçtı? Benimde amh 0.39 ama rezerv düşük..menepoz kelimesini kullanmadı bende

Sadece kist için mi düşünüyorsunuz.. düşük değerin gayet iyi..
Evet cnm başka sorun yok ama ben amelyttan önce tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldm 6 ay bekleyelim dedi doktr doğal yolla olmazsa tedaviye başlarız dedi tam 6 ay oldu kist tekrarlaynca tüp bebeğe karar verdiler aslnda beklerim ama kistin büyümesinden korkuyrm

Benim amh değerim düşük çok 0.39 ve çikolata kistim var.. eşimin Sperm testi çıksın onunla beraber başka bir doktora gideceğiz sonra da büyük ihtimalle tüp bebek merkzi.. ilk kez tedavi olacağım :KK43:
İnşallah güzel sonuç çıkar cnm kistin kac cm ?

Benim amh değerim düşük çok 0.39 ve çikolata kistim var.. eşimin Sperm testi çıksın onunla beraber başka bir doktora gideceğiz sonra da büyük ihtimalle tüp bebek merkzi.. ilk kez tedavi olacağım :KK43:
Eğer sorun varsa tüp bebek uzmanına gidin normal bi hastanede ki kadın dogumcular yanlış yönlendirebilir bekleyin vs. Diyebiliyorlar o nedenle en iyisi bir tüp bebek uzmanı

Eğer sorun varsa tüp bebek uzmanına gidin normal bi hastanede ki kadın dogumcular yanlış yönlendirebilir bekleyin vs. Diyebiliyorlar o nedenle en iyisi bir tüp bebek uzmanı
Özel bir doktora gideceğiz.. kendisi bir çok hastayı tedavi edip hamilelikle sonuclandirmiş... eşimin değerlerde çıksın o şekilde yol alacağız..

Oncelikle hayirli olsun.daha oncede sordum ama dhea hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar kimi iyi kimi faydasi yok hatta cok buyuk yanetkileri oldugunu soyluyor hatta internette okudum biri bu ilaci kullanirken kalp krizi gecirmis kullanipta fayda goren varsa yazabilir mi
Açıkçası ben 4 ay kullandım faydasını görmedim ama kullanma da diyemem belki bende etki etmedi sende edecek bilemezsinki...zaten dhea kanıta dayalı değil tesadüfi...inşallah sende etki eder.
Q10 da kullan bence.bana Dr Q10 ve dhea verdi 2. Tedavide.
Şimdi hazirana kadar
Q10
İnofolic combi
Arısütü
Aktardan aldığım karışım
Omega 3
Mart ayından itibaren dhea
Mayıs ve haziran ayında incir kürü kullanıcam...
Gerisi Allaha kalmış...

Her gittiğinizde muayne ücreti vermiyosunuz.6200 tl tüp bebek fiyatının içine dahil muayne ücreti.
İndirimde isteyin giderseniz.yardımcı oluyorlar.inşaallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız.
Ben muayene fiyatını sordum 420 demişlerdi tüp bebek fiyatını sordum 6.200 dediler yani muayene ücreti 6.200 içinde demedi ler ben 2tup bebek tedavisi raporlu yapmıştım bukadar masraf cikmamistı o yüzden bu defa maddi zorluk cekicem gerçi zahmet olmadan rahmet olmaz ama bizimde sınavımiz buymus

Ben muayene fiyatını sordum 420 demişlerdi tüp bebek fiyatını sordum 6.200 dediler yani muayene ücreti 6.200 içinde demedi ler ben 2tup bebek tedavisi raporlu yapmıştım bukadar masraf cikmamistı o yüzden bu defa maddi zorluk cekicem gerçi zahmet olmadan rahmet olmaz ama bizimde sınavımiz buymus
Canım ilk muayene ücretni hep alıyorlar sanırım bende dün başladım ama ilk muayene ücretini aldilar gerçi 420 TL değil benin ama sonuçta ödeme yaptım tüp bebek fiyatından ayrı olarak

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.çok zor bizde borçla yaptırdık.sıkıntı çektik.
Telefonda güzel bilgi veremiyorlar.
Ön görüşme ücretsiz zaten.daha sonra muhasebeye gidip konuşun.herkese %5 indirim yapıyorlar zaten.ilk muayne ücretli diyorlar ama bizden almadılar.
Yani yardımcı oluyorlar.
Allah yar ve yardımcın olsun

Back
X