Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Açıkçası ben 4 ay kullandım faydasını görmedim ama kullanma da diyemem belki bende etki etmedi sende edecek bilemezsinki...zaten dhea kanıta dayalı değil tesadüfi...inşallah sende etki eder.
Q10 da kullan bence.bana Dr Q10 ve dhea verdi 2. Tedavide.
Şimdi hazirana kadar
Q10
İnofolic combi
Arısütü
Aktardan aldığım karışım
Omega 3
Mart ayından itibaren dhea
Mayıs ve haziran ayında incir kürü kullanıcam...
Gerisi Allaha kalmış...
Faydasini gormedim dedinya yumurtanin sayisi ve kalitesi mi artmadi bu sebeple mi faydasi olmadi dediniz.bende ari sutu polen karisimi birde incir kuru uyguluyorum.allah yardimcimiz olsun

Faydasini gormedim dedinya yumurtanin sayisi ve kalitesi mi artmadi bu sebeple mi faydasi olmadi dediniz.bende ari sutu polen karisimi birde incir kuru uyguluyorum.allah yardimcimiz olsun
Canım sayı da sıkıntı yoktu.6 yumurta oluştu ama yalnızca 2 tanesi döllendi.4 ü hiç döllenmemişti.döllenen 2 yumurta orta kalite embriyo oldu.yani 1. Tedaviyle arasında hiçbir fark oluşmadı

K
Yani şunu demek istiyorum tek bir embriyo olsun ama 5.güne gitsin kaliteli olsun.ama olmadı 4 yumurta hiç döllenmedi.2 tane döllendi ama 3.gune zor geldi.sonuç negatif.allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerin boşa çıkmasın

K

Yani şunu demek istiyorum tek bir embriyo olsun ama 5.güne gitsin kaliteli olsun.ama olmadı 4 yumurta hiç döllenmedi.2 tane döllendi ama 3.gune zor geldi.sonuç negatif.allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin emeklerin boşa çıkmasın
Anladim benimde 8 yumurta toplandi.sadece 1 kaliteli embriyo oldu ama tutmadi.kimyasal gebelik oldu.bana dr boyle ilaclar vermedi.ben kendim alip icmek istiyorum

Anladim benimde 8 yumurta toplandi.sadece 1 kaliteli embriyo oldu ama tutmadi.kimyasal gebelik oldu.bana dr boyle ilaclar vermedi.ben kendim alip icmek istiyorum
Gerçekten mi?çok üzüldüm canım.benimde ilk tedavimde boş gebelik oldu.kürtaj oldum çok acılar çektim.üstelik ağlayamadım.ağlasam çocuğun var denilecekti içime attım.
Yaşın kaç kaçıncı denemen birazcık bahseder misiniz?

İncir kürü ploraktin yükseltiyormus bilginiz olsun bende başlayacaktim Dr şimdi kan testi istedi yarın alacağım bakalım değer nasıl

Oncelikle hayirli olsun.daha oncede sordum ama dhea hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar kimi iyi kimi faydasi yok hatta cok buyuk yanetkileri oldugunu soyluyor hatta internette okudum biri bu ilaci kullanirken kalp krizi gecirmis kullanipta fayda goren varsa yazabilir mi
Adana Başkent'te yaptırdım 2. Tüp bebeğimi doktoruma sordum bu ilacı kullanayımmı diye fakat tavsiye etmedi.faydasının olduğunu düşünmüyorum dedi.hatta araştırıldığını kansere bile sebep olabileceğini söyledi.bende kullanmadım ve 1 yumurtam oluştu ama tutmadı.2 yıl sonra ilacı aldım ve kendim kullandım tüp bebek yaptırmaya karar verdim çünkü 2 ay kullandım ve normal yolla hamile kalınca hemen bıraktım.bu arada kuzenimde aynı tüp bebek merkezine gitti ama başka bir doktora oda tavsiye etti 3 ay kullandı ve maşallah 20 yumurta toplandı ve sadece 2 si çöpe gitti.çok şükür rabbime ikimizinde birer oğlu oldu.bu arada kuzenimin ikinci tüp bebek denemesi ilki yine Adana'da başka bi merkezde yapıldı 2 tane yumurta toplandı .arada dağlar kadar fark var.herkeste faydası olur mu bilmiyorum ama bizde olduğunu düşünüyorum...herkese bol şans rabbim hepinizi sevindirsin tez zamanda.

Adana Başkent'te yaptırdım 2. Tüp bebeğimi doktoruma sordum bu ilacı kullanayımmı diye fakat tavsiye etmedi.faydasının olduğunu düşünmüyorum dedi.hatta araştırıldığını kansere bile sebep olabileceğini söyledi.bende kullanmadım ve 1 yumurtam oluştu ama tutmadı.2 yıl sonra ilacı aldım ve kendim kullandım tüp bebek yaptırmaya karar verdim çünkü 2 ay kullandım ve normal yolla hamile kalınca hemen bıraktım.bu arada kuzenimde aynı tüp bebek merkezine gitti ama başka bir doktora oda tavsiye etti 3 ay kullandı ve maşallah 20 yumurta toplandı ve sadece 2 si çöpe gitti.çok şükür rabbime ikimizinde birer oğlu oldu.bu arada kuzenimin ikinci tüp bebek denemesi ilki yine Adana'da başka bi merkezde yapıldı 2 tane yumurta toplandı .arada dağlar kadar fark var.herkeste faydası olur mu bilmiyorum ama bizde olduğunu düşünüyorum...herkese bol şans rabbim hepinizi sevindirsin tez zamanda.
Canim sen ve kuzenin baskentte hangi drlara gitmistiniz.bende dhea kullaniyorum

Canim sen ve kuzenin baskentte hangi drlara gitmistiniz.bende dhea kullaniyorum
Ben Prof Esra hanıma gittim canım kuzenimde Bülent beye.ben Bülent beyi çok araştırdım özellikle rezerv azlığı ile ilgili çalışmalar yapıyormuş.benimde amh sıfır çıkınca doktorumu değiştirmek istedim.bülent beyden randevu almaya çalıştım ama beni kabul etmedi.bülent bey değişik bi dr.ama çokta başarılı.aklında bulunsun Bülent bey doçent olduğu için önce Prof a gidersen seni kabul etmez bu durumu etik bulmuyormuş ne alakaysa

Ben Prof Esra hanıma gittim canım kuzenimde Bülent beye.ben Bülent beyi çok araştırdım özellikle rezerv azlığı ile ilgili çalışmalar yapıyormuş.benimde amh sıfır çıkınca doktorumu değiştirmek istedim.bülent beyden randevu almaya çalıştım ama beni kabul etmedi.bülent bey değişik bi dr.ama çokta başarılı.aklında bulunsun Bülent bey doçent olduğu için önce Prof a gidersen seni kabul etmez bu durumu etik bulmuyormuş ne alakaysa
Hastane uygulamasiymis dr degistiremiyosun demislerdi banada.bende bulent beye gidiyorum.tarzı farklı ama iyi bir dr bencede.klasik düsünmüyo.denemem negatif oldu ama tekrar denicez.bulent dhea yi oneriyor.bende de ise yaradı sanki.ilkdefa transfere girdim.bulent bey ornekler soylemisti.dheave teatrio kullanirken gebe kalanlar oluyo demisti.ne guzel sende de oyle olmus

Si
Gerçekten mi?çok üzüldüm canım.benimde ilk tedavimde boş gebelik oldu.kürtaj oldum çok acılar çektim.üstelik ağlayamadım.ağlasam çocuğun var denilecekti içime attım.
Yaşın kaç kaçıncı denemen
yeni 37 oldum.cok fazla bilmiyorum yeni girmeye basladim siz 2.cocuk icinmi ugrasiyosunuz benimde bir cocugum var o da tüp kardes icin ugrasiyiruz

Hastane uygulamasiymis dr degistiremiyosun demislerdi banada.bende bulent beye gidiyorum.tarzı farklı ama iyi bir dr bencede.klasik düsünmüyo.denemem negatif oldu ama tekrar denicez.bulent dhea yi oneriyor.bende de ise yaradı sanki.ilkdefa transfere girdim.bulent bey ornekler soylemisti.dheave teatrio kullanirken gebe kalanlar oluyo demisti.ne guzel sende de oyle olmus
Evet rabbime şükürler olsun ki işe yaradı.umarım sende de işe yarar ve tez zamanda kucağın bebişlerle dolar.

Canim yanlis okumadim dimi amh siforken normal yolla gebe mi kaldin.oyleyse guzel bir umut oldun bak simdi :)))

Yeni 37 oldum.siz 2.cocuk icin mi ugrasiyosunuz bende 2.icin yaptirdim yine tüple bir cocugum var.

Adana Başkent'te yaptırdım 2. Tüp bebeğimi doktoruma sordum bu ilacı kullanayımmı diye fakat tavsiye etmedi.faydasının olduğunu düşünmüyorum dedi.hatta araştırıldığını kansere bile sebep olabileceğini söyledi.bende kullanmadım ve 1 yumurtam oluştu ama tutmadı.2 yıl sonra ilacı aldım ve kendim kullandım tüp bebek yaptırmaya karar verdim çünkü 2 ay kullandım ve normal yolla hamile kalınca hemen bıraktım.bu arada kuzenimde aynı tüp bebek merkezine gitti ama başka bir doktora oda tavsiye etti 3 ay kullandı ve maşallah 20 yumurta toplandı ve sadece 2 si çöpe gitti.çok şükür rabbime ikimizinde birer oğlu oldu.bu arada kuzenimin ikinci tüp bebek denemesi ilki yine Adana'da başka bi merkezde yapıldı 2 tane yumurta toplandı .arada dağlar kadar fark var.herkeste faydası olur mu bilmiyorum ama bizde olduğunu düşünüyorum...herkese bol şans rabbim hepinizi sevindirsin tez zamanda.[/QU

OTE]
Tesekkur ederim cvp icin.bu ilacla ilgili farkli gorusler var evet.bebeginizde hayirli olsun

Allahım sağlıkla büyütsün, Adana Başkent'te doktorunuz kim, ben de bugün erhan beye muayene oldum. Çok umut vermedi ama Rabbim ol der inşallah.

Back
X