Adana Başkent'te yaptırdım 2. Tüp bebeğimi doktoruma sordum bu ilacı kullanayımmı diye fakat tavsiye etmedi.faydasının olduğunu düşünmüyorum dedi.hatta araştırıldığını kansere bile sebep olabileceğini söyledi.bende kullanmadım ve 1 yumurtam oluştu ama tutmadı.2 yıl sonra ilacı aldım ve kendim kullandım tüp bebek yaptırmaya karar verdim çünkü 2 ay kullandım ve normal yolla hamile kalınca hemen bıraktım.bu arada kuzenimde aynı tüp bebek merkezine gitti ama başka bir doktora oda tavsiye etti 3 ay kullandı ve maşallah 20 yumurta toplandı ve sadece 2 si çöpe gitti.çok şükür rabbime ikimizinde birer oğlu oldu.bu arada kuzenimin ikinci tüp bebek denemesi ilki yine Adana'da başka bi merkezde yapıldı 2 tane yumurta toplandı .arada dağlar kadar fark var.herkeste faydası olur mu bilmiyorum ama bizde olduğunu düşünüyorum...herkese bol şans rabbim hepinizi sevindirsin tez zamanda.[/QU
Adana Başkent'te yaptırdım 2. Tüp bebeğimi doktoruma sordum bu ilacı kullanayımmı diye fakat tavsiye etmedi.faydasının olduğunu düşünmüyorum dedi.hatta araştırıldığını kansere bile sebep olabileceğini söyledi.bende kullanmadım ve 1 yumurtam oluştu ama tutmadı.2 yıl sonra ilacı aldım ve kendim kullandım tüp bebek yaptırmaya karar verdim çünkü 2 ay kullandım ve normal yolla hamile kalınca hemen bıraktım.bu arada kuzenimde aynı tüp bebek merkezine gitti ama başka bir doktora oda tavsiye etti 3 ay kullandı ve maşallah 20 yumurta toplandı ve sadece 2 si çöpe gitti.çok şükür rabbime ikimizinde birer oğlu oldu.bu arada kuzenimin ikinci tüp bebek denemesi ilki yine Adana'da başka bi merkezde yapıldı 2 tane yumurta toplandı .arada dağlar kadar fark var.herkeste faydası olur mu bilmiyorum ama bizde olduğunu düşünüyorum...herkese bol şans rabbim hepinizi sevindirsin tez zamanda.
OTE]
Tesekkur ederim cvp icin.bu ilacla ilgili farkli gorusler var evet.bebeginizde hayirli olsun