Sinyoranin dilekcesini mi gonderdin
Sinyoranin dilekcesini mi gonderdin
Ozaman suanki sartlar bize fazla geliyo bunlari geri alin diyosunuz yani.
Haklısın tabiki.tüp bebek bölümünde devlet katkısı yeterli mi bölümümü okursan sevinirim.
Canim simdi ne desem bilemedim yani.bu yola ilk once bulent kayhanla basladim klonemen falan derken 6 ay gecti sebep yok dedi.bu arada hsg de cektirdim burtom cok yuksek fiyat verdigi icin hayat hastanesinde cektirdim.ama yasadigim en kotu tecrubelerden biriydi.kosullar cok iyi olmadigi icin cok aci cektim.sonra cozum bulamayinca ziya cetine yoneldim.daha gittigim ilk muayenede glukofen basladi bunu kullan 6 ay takip edelim olmadi asilama yapariz dedi.3 ayda boyle gecti.kendimde hemsireyim arastirmalarimla bu ilacin cokta faydasi olmadigini daha cok polikistik overde kullanildigini ogrendim.6 ayi beklemeden asilama yaptik malesef tutmadi.obur ay gel ikinciyi deneyelim dedi.ben direk tup bebek icin universiteye basvurdum.ilk muayende amh istendi.isin garibide buzamana kadar kimse benden amh testi istememisti.sonucum tabikide 0.25.doktor buzaman kullanilan haplari asilamayi bosuna kullanmis oldugumu soyledi.ziya cetine bu yuzden kiziyorum biraz hep duydugum hemen glukofen takip asilama.normalde glukofen seker hapidir haberin olsun.sekerini dusurebilir.yani bu yolda 4 yildir ugrasan ve 3 negatif tup bebek tddavisi alan biri olarak glukofenle asilamayla falan hic vakit kaybetme.bosuna zamanimizdan caliyolar.malesef biz zor bir grubumuz.uzun bi surec ama onemli olan basarili tecrubeli birini bulabilmek..Herkese merhabalar.. Az önce doktordan çıktım..Doktorum Ziya Çetin.. gayet ilgili alakali sıcak bir doktor..
Benim rezerv düşüklüğüm ve bir de çikolata kıstim var... rezerv düşüklüğü çikolata kisti ve ameliyatım sebeb olmuş.. ve bana Glukofen 1000 mğ ve folic iod verdi.. adet bitimi Sonası ise HSG filmi maalesef.. 6 ay kadar ilaca devam edicez sonra olumsuz ise tüp bebek dedi.. bu glukofen nasıl bir ilaç folic iod ile birlikte.. HSG filmi nasıl çok mu ağrılı var mı yaşayan arkadaşlar? Fikirlerinizi almak isterim..
Canim sen ne durumdasin en son uludag unuv hastanesindeydin bende bursadayim ama ozelde yaptiriyoruz gecenki negatif oldu bu sene kismet artikCanim simdi ne desem bilemedim yani.bu yola ilk once bulent kayhanla basladim klonemen falan derken 6 ay gecti sebep yok dedi.bu arada hsg de cektirdim burtom cok yuksek fiyat verdigi icin hayat hastanesinde cektirdim.ama yasadigim en kotu tecrubelerden biriydi.kosullar cok iyi olmadigi icin cok aci cektim.sonra cozum bulamayinca ziya cetine yoneldim.daha gittigim ilk muayenede glukofen basladi bunu kullan 6 ay takip edelim olmadi asilama yapariz dedi.3 ayda boyle gecti.kendimde hemsireyim arastirmalarimla bu ilacin cokta faydasi olmadigini daha cok polikistik overde kullanildigini ogrendim.6 ayi beklemeden asilama yaptik malesef tutmadi.obur ay gel ikinciyi deneyelim dedi.ben direk tup bebek icin universiteye basvurdum.ilk muayende amh istendi.isin garibide buzamana kadar kimse benden amh testi istememisti.sonucum tabikide 0.25.doktor buzaman kullanilan haplari asilamayi bosuna kullanmis oldugumu soyledi.ziya cetine bu yuzden kiziyorum biraz hep duydugum hemen glukofen takip asilama.normalde glukofen seker hapidir haberin olsun.sekerini dusurebilir.yani bu yolda 4 yildir ugrasan ve 3 negatif tup bebek tddavisi alan biri olarak glukofenle asilamayla falan hic vakit kaybetme.bosuna zamanimizdan caliyolar.malesef biz zor bir grubumuz.uzun bi surec ama onemli olan basarili tecrubeli birini bulabilmek..
Canim orda 3 hakkimi negatifle doldurdum malesef.en son aralikta yaptirdim.simdi biraz kafami toparlamaya bakiyorum nekadar olursa tabi.hic beynimden cikmiyorki.bu aradada ozel arayisi icindeyim.sen nerde yaptirdin..Canim sen ne durumdasin en son uludag unuv hastanesindeydin bende bursadayim ama ozelde yaptiriyoruz gecenki negatif oldu bu sene kismet artik
Aslında bende tüp bebek diye düşünmüştüm ama 8 aylık evliyiz ve dedik ki en azından bir kaç ay daha bekleyelim.. Ve şu An inan kafa olarak psikolojik olarak hiç tüp bebege hazır değilim.. uzgunüm ve evlililigime bile doyamadımCanim simdi ne desem bilemedim yani.bu yola ilk once bulent kayhanla basladim klonemen falan derken 6 ay gecti sebep yok dedi.bu arada hsg de cektirdim burtom cok yuksek fiyat verdigi icin hayat hastanesinde cektirdim.ama yasadigim en kotu tecrubelerden biriydi.kosullar cok iyi olmadigi icin cok aci cektim.sonra cozum bulamayinca ziya cetine yoneldim.daha gittigim ilk muayenede glukofen basladi bunu kullan 6 ay takip edelim olmadi asilama yapariz dedi.3 ayda boyle gecti.kendimde hemsireyim arastirmalarimla bu ilacin cokta faydasi olmadigini daha cok polikistik overde kullanildigini ogrendim.6 ayi beklemeden asilama yaptik malesef tutmadi.obur ay gel ikinciyi deneyelim dedi.ben direk tup bebek icin universiteye basvurdum.ilk muayende amh istendi.isin garibide buzamana kadar kimse benden amh testi istememisti.sonucum tabikide 0.25.doktor buzaman kullanilan haplari asilamayi bosuna kullanmis oldugumu soyledi.ziya cetine bu yuzden kiziyorum biraz hep duydugum hemen glukofen takip asilama.normalde glukofen seker hapidir haberin olsun.sekerini dusurebilir.yani bu yolda 4 yildir ugrasan ve 3 negatif tup bebek tddavisi alan biri olarak glukofenle asilamayla falan hic vakit kaybetme.bosuna zamanimizdan caliyolar.malesef biz zor bir grubumuz.uzun bi surec ama onemli olan basarili tecrubeli birini bulabilmek..
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun bende acibademde tedavi oluyorum gecen sene aralik ayinda bir negatifim var bu sene tekrar deneyelim denedik Allah nasip ederse yarin sabah transferim var.insallah hersey cok guzel olurCanim orda 3 hakkimi negatifle doldurdum malesef.en son aralikta yaptirdim.simdi biraz kafami toparlamaya bakiyorum nekadar olursa tabi.hic beynimden cikmiyorki.bu aradada ozel arayisi icindeyim.sen nerde yaptirdin..
Canlarım,18 Ocakta açmış olduğum “Tüp bebekte devlet katkısı yeterli mi” konusuna 10 gün içinde sadece 1 kişi yorum yaptığı için düşüncelerimin yanlış olduğunu geç de olsa fark ettim. Başbakanlık Bilgi iletişim Merkezine (BİMER)yazacağım dilekçe üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı olsun.
Ülkemizin ekonomik kaynakları çok önemli ancak sınırlıdır. Ben de duyarlı bir infertinite hastayım. Devletimin çıkarlarını kendi çıkarlarımdan üstün tutarım. Her ilde devletin tüp bebek merkezi veya hastanesi olamaz, ana merkezlerde olması yeterlidir hatta bence olması gerekenden de daha fazladır. Sadece başkent Ankara’da olması yeterlidir. Çocuğunun olmasını isteyen herkes Ankara’ya kolayca ulaşabilir. Çünkü Ankara Türkiye’nin ortasında bulunmaktadır, hızlı trenle bile kolayca ulaşıma sahiptir. Çocuğu olamayan hastalar çocuk masraflarının fazla olmaması sebebiyle zaten belli bir birikime sahip olmaktadırlar. Çeşitli sebeplerle bir birikime sahip olmayanlar da bankalarımızdan kolayca kredi alabilmektedirler. Her hastaya 1300 tl 3 deneme için fazladır. Katkının 2 deneme ve en fazla 500 tl olması devlet hazinemize oldukça katkı sağlayacaktır. 39 yaşına kadar başvuran her hasta en fazla 5-6 ayda kolayca rapor alabilmektedir. Günümüzde insanlar geç evlenmekte, kariyer yapma gibi bence geçersiz sebeplerle çocuk sahibi olmayı geciktirmektedirler. Yaş sınırının 35’ e kadar düşmesi uygundur, böylece binlerce hastaya daha katkı vermek zorunla kalınmayacaktır. Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.
Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?
26 canım,fakat referans dirent 1,18 den başlıyor kafam karıstı
Kesinlikle katılıyorum!! bana da ilk gittiğim doktor 0,06 amh ile yumurta toplanmasının neredeyse imkansız olduğunu söylemişti, Şimdiki doktorum ilaçsız denedi ve çok kaliteli olmasa da iki yumurta toplandı ve 5 hücreli donduruldu, bu süreçte folik asit dışında hiç bir vitamin vermedi zaten bizim durumumuzdakilerde ilaçsız tedavi uygulanıyormuş genelde, ilaçlarla varolanı bozmamak gerektiğine inanıyorum ben de
Nerde yaptirdiniz ve nasil dondurulacak sayida ve kalitede oldu.0.94 den 0.70 inen amh ilk tüp bebek denemem çok şükür canınızı sikmayin bu rezerv le kaliteli yumurtam olduysa ve dondurulması bile yapıldıysa ki ben bı tane olsun benim olsun diye yalvariyordum çok şükür
0.94 den 0.70 inen amh ilk tüp bebek denemem çok şükür canınızı sikmayin bu rezerv le kaliteli yumurtam olduysa ve dondurulması bile yapıldıysa ki ben bı tane olsun benim olsun diye yalvariyordum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?