Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Nerde yaptirdiniz ve nasil dondurulacak sayida ve kalitede oldu.
Canım mega Medipol de.yaptordim 5 tane kaliteli yumurtam dollendi ve 5. Güne kadar gitti biri sadece zayıf dediler 4 kaldı ikisini transfer ettiler diğer ikisininde dondurdular çok şükür şuan hamileyim ilk denemem de ilk gittiğim yerde bu rezervle tüp bebek bile zor demişti bir doktor o yüzden çok korkuyordum ama çok şükür doktorumu değiştirdim ve hiçbir zaman olumsuz konuşmadı hatta normal yolla deneyelim istersen bir kaç ay daha dedi biz istemedik artık

Kac yasindasiniz
Bana da 3 ay verdi sonra tüp

Arkadaşlar benimde amh değerim 0.65 yaşım 32 yükseltmek için birşey yapılabiliyormu bilgisi olan var mı?

Saol tatlım bende demin baktım da öyleymiş sanırım genetik miş.. :/ benimde annem erken menapoza girdi demek benimkide normal..

Valla canım pek genetik olduğunu düşünmüyorum çünkü benim annemde teyzemlerde kimsede yok yani şans işi

İlgisi varmi bilmiyorum ama yumurtam 3 ten 8 e cikmisti
Bal polen propolis arisutu karisimi yedim sabah aksam bir cay kasigi deneyebilirsin
Paketli urun yenedim
Sebze meyve kuruyemis yedim
Bencede 1 ayda bile yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyor bal polen arı sütü ve sıvi propolis.bir lokman hekimden yeni yaptirdim.organik bal 100 gr arı sütü 100 gr polen 50 gr. karısımına 85 tl verdi sabah aksam ac karnına 1 tatlı kaşığı

Bende kullanmayi dusunuyorum ne zaman killanmaya bssliyorsun bu karisimi

Bende kullanmayi dusunuyorum ne zaman killanmaya bssliyorsun bu karisimi
Gecen ay kullandım 1 ay boyunca hazir bir marka kullandim.o güzel etki etti.yum sayisi arttı.ama balen marka zencefilli macun bagısiklik sistemi icinmis 34 tl bu.lokman hekim bunun bagisiklik sistemi icin oldugunu soyleyerek bu ay yukarida yazdigım karisimi aldirdi 85 tl.gecen aykinin faydasini gördüğümden mecburen aldim.

Çok saolun kızlar bende deniyim umarım iyi sonuçlar alırım..

Çok saolun kızlar bende deniyim umarım iyi sonuçlar alırım..
Bal ari sutü polen karışımı yaptırirsın.sivı propolis balen markası aldım lokman hekimden.35 tl.bundan gunde 1 kez 5 damla yarim bardaktan biraz fazla suya katiyorum.bu ay tedavi gorecekseniz hemen başlayın insallah güzel haberlerinizi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…