Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar bende özel bir merkezde tedavi görüyorum aynı şekilde rezerv azlığıyla cebelleşiyorum ocakta öğrendim amh 1.4 müş sınır dedi doktor ama daha başlayamadım bende 2 ayı boş geçirmeyelim dedi doktor dhea verdi bende kendim vitamin takviyeleri aldım daha ocakta toplamda 5 folikül vardı şuanda nasıl durumlar bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım çok heyecanlıyım ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah vitaminler işe yaramıştır.:110::110:
Cnm 1.4 iyi telaş etme.arı sutü cok iyiymiş.ben arı sütü bal polen yiyorum bir lokman hekimde bir aylık küre 85 tl. Verdim.ama asil saf arı sütü iyiymıs.burada forum var konuyla ilgili.bizlerin 43 yaşındayım 0.30 mu 0.40 mı biz bittik demiyoruz.5 folikül cok iyi hem de.bu yıl rahatsın asıl asılabildigin kadar.yaş kaçtı ?

Yazarsan sevinirim.saf arı sutü iyi deniyor eğriçayır firmasından.su anki diyetine terstir ama
Herşeyi kullandım canım bi arpa boyu yol alamadım ne vitaminler ne kürler anlatsam şaşarsın :( bi de bende haşimato var tiroid bezlerim de alındı ilaç kullanıyorum mecburen :( aslında bal ve arı sütü gibi şeyler diyetime ters değil ama artık kullanmak istemiyorum geçen hafta beşinci negatifimi aldım şimdi sadece gluten tüketmemem gerek glutenin vücuttan atılması üç ay sürüyormuş :( bakalım bu sefer ne olacak :(

Herşeyi kullandım canım bi arpa boyu yol alamadım ne vitaminler ne kürler anlatsam şaşarsın :KK43: bi de bende haşimato var tiroid bezlerim de alındı ilaç kullanıyorum mecburen :KK43: aslında bal ve arı sütü gibi şeyler diyetime ters değil ama artık kullanmak istemiyorum geçen hafta beşinci negatifimi aldım şimdi sadece gluten tüketmemem gerek glutenin vücuttan atılması üç ay sürüyormuş :KK43: bakalım bu sefer ne olacak :KK43:
Yeterince bilgilisin gecmiş olsun.inßallah bundan sonra hamile kalırsın

Cnm 1.4 iyi telaş etme.arı sutü cok iyiymiş.ben arı sütü bal polen yiyorum bir lokman hekimde bir aylık küre 85 tl. Verdim.ama asil saf arı sütü iyiymıs.burada forum var konuyla ilgili.bizlerin 43 yaşındayım 0.30 mu 0.40 mı biz bittik demiyoruz.5 folikül cok iyi hem de.bu yıl rahatsın asıl asılabildigin kadar.yaş kaçtı ?
yaş 30 canım arı bal polen kullanıyorum öğrendiğimden beri ne yapabilirim diye araştırıp durdum adetten sonra 12 gün de tarçın bal çörekotu da kullandım folbiol coraspin 20 günderde omega 3 + koenzim Q10 karışımı hap kullanıyorum dün adet olacaktım olmadım bugün bekliyorum olsunda son durum ne bende merak ediyorum canım baya bir vitamin takviyesi almaya çalıştım burdan öğrendiklerimi doktora danışıp alıyorum

İnşallah herşey yolunda gitsin arkadaşım 5 gayet iyi bi sayı umarım hepsi dolu ve kaliteli olur, Allah emeklerini boşa çıkarmasın :nazar::dua:
amin canım inşallah bu sayı ocak içindi şubatta göremedik kist oluşmuştu o ayki incir suyu içmemden dolayı bu ay içmedim kist oluşmasın yine diye inşallah oda gitmiştir bekliyoruz adeti olmasın diye dua ediyordum şimdi olsunda başlayalım diye bekliyorum ya İnşallah seninde herşey yoluna girer Allahın izniyle

Merhaba kizlar ben 29 yasindayim amh:0.54 ve 5 yumurta toplandi 3 tane döllendi sadece 2 si iyi dediler onlarda transfer edildi.Bugün transferimin 9.günüydü gece aşiri ishal mide bulantisiyla acillik oldum.Tabiki hamileligede baktilar 0.5 cikti yani negatif ilk denememdi ama maddi manevi okadar yiprandik ki geceden beri agliyorum tek çocuğum bide kardeşim kimsem yok kendimi okadar yalniz hissediyorum ki ne olur tekrar baslamam icin dua edin beni en cok siz anlarsiniz insallah yumurtam olur bidaha baslayabilirim ve insallah hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz

Merhaba kizlar ben 29 yasindayim amh:0.54 ve 5 yumurta toplandi 3 tane döllendi sadece 2 si iyi dediler onlarda transfer edildi.Bugün transferimin 9.günüydü gece aşiri ishal mide bulantisiyla acillik oldum.Tabiki hamileligede baktilar 0.5 cikti yani negatif ilk denememdi ama maddi manevi okadar yiprandik ki geceden beri agliyorum tek çocuğum bide kardeşim kimsem yok kendimi okadar yalniz hissediyorum ki ne olur tekrar baslamam icin dua edin beni en cok siz anlarsiniz insallah yumurtam olur bidaha baslayabilirim ve insallah hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim üç kardeşim var ama hiçbirine söyleyemiyorum üzülmesinler diye dördüncü transferimde annemi arayıp ağlamıştım :( keşke aramasaydım kadın bir hafta üzüntüden yataklaradüştü :( artık kimseye üzüntümü göstermiyorum eşime bile :( çok zor ama sonu güzel allahım sana da bana da tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin, biz burdayız birbirimize destek.. Allah yardımcımız olsun..

Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni bende bu yolda tek başımayım tek kızım abilerime anlatamıyorum kimseyle konuşamıyorum daha başlamadım bile ama bunların da yaşanma risklerini biliyorum ve buda korkutuyor beni inşallah değerin yükselir belki erken bakılmıştır bazılarının bünyeleri geç gösteriyor bir haftaya kadar adet olmasan bir daha baktır derim

merhaba arkadaşlar bende özel bir merkezde tedavi görüyorum aynı şekilde rezerv azlığıyla cebelleşiyorum ocakta öğrendim amh 1.4 müş sınır dedi doktor ama daha başlayamadım bende 2 ayı boş geçirmeyelim dedi doktor dhea verdi bende kendim vitamin takviyeleri aldım daha ocakta toplamda 5 folikül vardı şuanda nasıl durumlar bilmiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmadım çok heyecanlıyım ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah vitaminler işe yaramıştır.:110::110:
test yaptırsana :)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benim üç kardeşim var ama hiçbirine söyleyemiyorum üzülmesinler diye dördüncü transferimde annemi arayıp ağlamıştım :KK43: keşke aramasaydım kadın bir hafta üzüntüden yataklaradüştü :KK43: artık kimseye üzüntümü göstermiyorum eşime bile :KK43: çok zor ama sonu güzel allahım sana da bana da tüm isteyen bekleyenlere nasip etsin, biz burdayız birbirimize destek.. Allah yardımcımız olsun..

Hep dualarimda sizlerde varsiniz yasamayan bilmez benim annemde hasta üstelik babacigimda 20 yil önce sizlere ömür o kadar boguluyorum ki imtihanimiz zor ama buna şükür diyorum en azindan vijdan sahibi bi esim var Allahim onu basimdan eksik etmesin

canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de tek cocuğum, 38 yaşındayım, erken rzerv azlığı var, 2 düşük sebepsiz, 2 tüp bebek negatif, nolur nolmaz diye evlat edinmeye başvuruyorum. 2 sene içinde hamile kalırsam (tüp bebek, donasyon vs) kardeş olurlar, bir daha da bu strese girmemek için diye plan yaptım. sen de lütfen alternatifler düşün. ama hep kendimin cocugu bebişi olacak diye düşün. yaşın genç evlaty ednme donasyon için de yeterli vaktin var, bak bizim o da yok :)

Hep dualarimda sizlerde varsiniz yasamayan bilmez benim annemde hasta üstelik babacigimda 20 yil önce sizlere ömür o kadar boguluyorum ki imtihanimiz zor ama buna şükür diyorum en azindan vijdan sahibi bi esim var Allahim onu basimdan eksik etmesin
canım benim, destek önemli tabii, eşinle kendinize iyi bakın yeter...

Çok geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni bende bu yolda tek başımayım tek kızım abilerime anlatamıyorum kimseyle konuşamıyorum daha başlamadım bile ama bunların da yaşanma risklerini biliyorum ve buda korkutuyor beni inşallah değerin yükselir belki erken bakılmıştır bazılarbünyeleri geç gösteriyor bir haftaya kadar adet olmasan bir daha baktır derim

Sagolasin canim İnşallah en kisa zamanda baslarsin sende hepimiz kucaklari dolar insallah.Eşim de aynisini diyor belki yukselir daha 3 gün var o kadar pozitif ki ama ben nefes almakta bile zorlaniyorum bi mucize olur eger olursa

Back
X