- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
hmmm, anladım, senin adına sevinivermiştim ben de yerimden :) neyse gelecek aylara, allahtan ümit kesilmez.yaptım canım herzamanki gibi tek çizgi :) o yüzden adete gel artıkta işimize bakalım diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm, anladım, senin adına sevinivermiştim ben de yerimden :) neyse gelecek aylara, allahtan ümit kesilmez.yaptım canım herzamanki gibi tek çizgi :) o yüzden adete gel artıkta işimize bakalım diyorum![]()
Amin amin inşallah çok duydum bende kısmet nasip fazla bel bağlamadan biraz zaman ver kendine inşallah bu olmasada bir dahakine olur en azından neden olmadı sorununuzu anlarsınız bu arada vitamin takviyeleri alır sorun yumurta rezervi senin yoksa eşinde miSagolasin canim İnşallah en kisa zamanda baslarsin sende hepimiz kucaklari dolar insallah.Eşim de aynisini diyor belki yukselir daha 3 gün var o kadar pozitif ki ama ben nefes almakta bile zorlaniyorum bi mucize olur eger olursa
Amin amin inşallah çok duydum bende kısmet nasip fazla bel bağlamadan biraz zaman ver kendine inşallah bu olmasada bir dahakine olur en azından neden olmadı sorununuzu anlarsınız bu arada vitamin takviyeleri alır sorun yumurta rezervi senin yoksa eşinde miSagolasin canim İnşallah en kisa zamanda baslarsin sende hepimiz kucaklari dolar insallah.Eşim de aynisini diyor belki yukselir daha 3 gün var o kadar pozitif ki ama ben nefes almakta bile zorlaniyorum bi mucize olur eger olursa
canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de tek cocuğum, 38 yaşındayım, erken rzerv azlığı var, 2 düşük sebepsiz, 2 tüp bebek negatif, nolur nolmaz diye evlat edinmeye başvuruyorum. 2 sene içinde hamile kalırsam (tüp bebek, donasyon vs) kardeş olurlar, bir daha da bu strese girmemek için diye plan yaptım. sen de lütfen alternatifler düşün. ama hep kendimin cocugu bebişi olacak diye düşün. yaşın genç evlaty ednme donasyon için de yeterli vaktin var, bak bizim o da yok :)
Allah yardımcın olsun tüm kaynanalar öyle en iyisi dile getirdiğim benimki bile 56 yaşında söylediği en teselli kelimesi ben bıraksam şimdi hamile kalırım demesi iyi niyetiyle mi söylüyo laf mı vuruyor anlayamıyorsunCanim esimin ailesi cok cahil anlatamam hic bisey bilmiyorlar ama beni sıkıştırıyolar laflariyla resmen taciz ediyor kaynanam bide bilse duysa ayirmak icin elinden geleni yapar kendi 5 oglan dogurdu diye havalarda bide yakin oturuyoruz sikistim kaldim
Amin amin inşallah çok duydum bende kısmet nasip fazla bel bağlamadan biraz zaman ver kendine inşallah bu olmasada bir dahakine olur en azından neden olmadı sorununuzu anlarsınız bu arada vitamin takviyeleri alır sorun yumurta rezervi senin yoksa eşinde mi
Allah yardımcın olsun tüm kaynanalar öyle en iyisi dile getirdiğim benimki bile 56 yaşında söylediği en teselli kelimesi ben bıraksam şimdi hamile kalırım demesi iyi niyetiyle mi söylüyo laf mı vuruyor anlayamıyorsun
anladım canım, cahil insanla zor oluyor bu süreç, cahil olup da susuyor öğreniyorsa veya kararı sana bırakıyorsa iyi de hem cahil hem de kendi doğrusunun doğru olduğunu düşünüyorsa, allahın verdiği meziyet olan annelik ile kendini havalı zannediyorsa çok zor. allah sabır versin canım. içini ferah tutmaya çalış, kendine iyi bak, eşine iyi bak, o da sana iyi baksın, birlikte bu süreci atlatırsınız inşallah.Canim esimin ailesi cok cahil anlatamam hic bisey bilmiyorlar ama beni sıkıştırıyolar laflariyla resmen taciz ediyor kaynanam bide bilse duysa ayirmak icin elinden geleni yapar kendi 5 oglan dogurdu diye havalarda bide yakin oturuyoruz sikistim kaldim
senin yaşında çok değil ya canım o yaş tüp bebek için olmayacak yaş değil Rabbim yeter ki ol desin zaten taşlar bile can bulur amcamın gelinide senle aynı yaşta evlenmişti 2 yıl olmayıp tüp bebeğe karar verdiği ay hamile kalmıştı inşallah bizde onun kadar şanslı oluruz diye dua ediyorum en azından yaptığımız tedavi cevap bulsun onada razıyımhmmm, anladım, senin adına sevinivermiştim ben de yerimden :) neyse gelecek aylara, allahtan ümit kesilmez.
ben valla böyle saçma sapan laf edince cevap veriyorum, sesimi bile yükseltiyorum "ne biçim laf söyüyorsunuz" diye. sinirli diye adım çıktı, ama çok şükür susturdum. tüp bebek sürecinin zaten ne kadar zor olduğunu biliyorlar, hormonlar vs. sesini çıkarmıyorlar. ben eşime de direk söylüyorum boşboğaz annen diye... artıuk kendimi düşünüyorum, beni strese sokan şeylerden de uzak duruyorum :)Allah yardımcın olsun tüm kaynanalar öyle en iyisi dile getirdiğim benimki bile 56 yaşında söylediği en teselli kelimesi ben bıraksam şimdi hamile kalırım demesi iyi niyetiyle mi söylüyo laf mı vuruyor anlayamıyorsun
amin canımsenin yaşında çok değil ya canım o yaş tüp bebek için olmayacak yaş değil Rabbim yeter ki ol desin zaten taşlar bile can bulur amcamın gelinide senle aynı yaşta evlenmişti 2 yıl olmayıp tüp bebeğe karar verdiği ay hamile kalmıştı inşallah bizde onun kadar şanslı oluruz diye dua ediyorum en azından yaptığımız tedavi cevap bulsun onada razıyım
eşinde sıkıntı yoksa içini ferah tut, olur bir kaliteye yumurtaya bakar iş, benim eşimde de sorun var....Eşimde hic bir sıkıntı yok benim amh:0.54 yumurta rezervim az
öyle yapacaksın strese sokan şeylerden sorulardan moralimi bozan herşeyden bende uzak durmaya çalışıyorum. sosyal hesapları bile kapattım milletin bebeklerine bakıp iç geçirmek istemiyorum Allah onlarada bağışlasın ama bana da yaşatana kadar uzak durucam elinde olmuyor çünküben valla böyle saçma sapan laf edince cevap veriyorum, sesimi bile yükseltiyorum "ne biçim laf söyüyorsunuz" diye. sinirli diye adım çıktı, ama çok şükür susturdum. tüp bebek sürecinin zaten ne kadar zor olduğunu biliyorlar, hormonlar vs. sesini çıkarmıyorlar. ben eşime de direk söylüyorum boşboğaz annen diye... artıuk kendimi düşünüyorum, beni strese sokan şeylerden de uzak duruyorum :)
anladım canım, cahil insanla zor oluyor bu süreç, cahil olup da susuyor öğreniyorsa veya kararı sana bırakıyorsa iyi de hem cahil hem de kendi doğrusunun doğru olduğunu düşünüyorsa, allahın verdiği meziyet olan annelik ile kendini havalı zannediyorsa çok zor. allah sabır versin canım. içini ferah tutmaya çalış, kendine iyi bak, eşine iyi bak, o da sana iyi baksın, birlikte bu süreci atlatırsınız inşallah.
eşinde sıkıntı yoksa içini ferah tut, olur bir kaliteye yumurtaya bakar iş, benim eşimde de sorun var....
senin yaşında çok değil ya canım o yaş tüp bebek için olmayacak yaş değil Rabbim yeter ki ol desin zaten taşlar bile can bulur amcamın gelinide senle aynı yaşta evlenmişti 2 yıl olmayıp tüp bebeğe karar verdiği ay hamile kalmıştı inşallah bizde onun kadar şanslı oluruz diye dua ediyorum en azından yaptığımız tedavi cevap bulsun onada razıyım
o zaman Allaha havale et kendisini, hiç de takılma laflarına, çünkü takmaya değecek bir insan olmadığını anlıyorum bu yazdıklarından. sevdiklerinle vakit geçirmek, pozitif insanlarla birlikte olmaya çalışmak iyi geliyor bana.Eşimin dayisininda cocugu olmamis evlat edinmis onunla dalga geciyor cocuga iyi bakiyo elin bebesini besliyor diye kiziyo dalga geciyor kendi kardesiyle siz dusunun gerisini Allah razi olsun hepinizden insallah sikintilarimiz diner iyi haberlerle
amin canım.Insallah canim insallah sizinde sıkıntılarıniz düzelir Rabbim sifa verir insallah
olur inşallah yumurta da her ay çıkıyorsa çok kafana takma dediğim gibi vitaminlerle kaliteleştirmeye bak derim en mantıksıEşimde hic bir sıkıntı yok benim amh:0.54 yumurta rezervim az
çok terbiyesiz bir kadınmış yani belki onun yaptığı bu kınama evladının başına gelmesine neden oldu olan sana oldu gerçekten de olana kadar hiç onlara söylememen en güzeli olmuş inşallah ikizinde olur ona güzel bir cevap olurEşimin dayisininda cocugu olmamis evlat edinmis onunla dalga geciyor cocuga iyi bakiyo elin bebesini besliyor diye kiziyo dalga geciyor kendi kardesiyle siz dusunun gerisini Allah razi olsun hepinizden insallah sikintilarimiz diner iyi haberlerle