o zaman Allaha havale et kendisini, hiç de takılma laflarına, çünkü takmaya değecek bir insan olmadığını anlıyorum bu yazdıklarından. sevdiklerinle vakit geçirmek, pozitif insanlarla birlikte olmaya çalışmak iyi geliyor bana.
çok terbiyesiz bir kadınmış yani belki onun yaptığı bu kınama evladının başına gelmesine neden oldu olan sana oldu gerçekten de olana kadar hiç onlara söylememen en güzeli olmuş inşallah ikizinde olur ona güzel bir cevap olur
boşver Allah içini biliyor zaten biz duamızı edip elimizden geleni yapalım geresini Allaha bırakalım eğer negatif olursa da bütün sorunlarını araştır vitamin değerlerine baktır hayırlısıyla pozitif haberlerimizi veririzAynen canim daha ben yeni evliyken bile dedim esime annen niye boyle konuşuyor Allah korusun bizde cikar acisi diye ki oldu da esimde biliyo annesinin cahilligini ben onun lafiyla is yapmam diyor ama hayat bu iste
olur inşallah yumurta da her ay çıkıyorsa çok kafana takma dediğim gibi vitaminlerle kaliteleştirmeye bak derim en mantıksı
çok güzel aslında şu stresler olmasa normal bile olacak ama insanın elinde olmuyorki kendi kendimize ediyoruz böyleGecen ay yumurtladin dedi doktor insallah bundan sonrada yumurtlarim
boşver Allah içini biliyor zaten biz duamızı edip elimizden geleni yapalım geresini Allaha bırakalım eğer negatif olursa da bütün sorunlarını araştır vitamin değerlerine baktır hayırlısıyla pozitif haberlerimizi veririz
doktor sana dheaGecen ay yumurtladin dedi doktor insallah bundan sonrada yumurtlarim
öncesinde doktor dhea verdimi sana yada rahmine işlem yapıp son durumuna baktı mıAynen canim dualarla ayaktayim cok şükür yer gök dua ile dedigin gibi önümüzdeki hafta tamamen bi kontrole basliycam negatif olursa
çok güzel aslında şu stresler olmasa normal bile olacak ama insanın elinde olmuyorki kendi kendimize ediyoruz böyle
doktor sana dhea
öncesinde doktor dhea verdimi sana yada rahmine işlem yapıp son durumuna baktı mı
Hic bisey vermedi corasprin folik bide probiyotik verdi sadece ben bazi kurler yaptim
Demekki çok kötü değilmiş yumurtan ne güzel oda iyi haberHic bisey vermedi corasprin folik bide probiyotik verdi sadece ben bazi kurler yaptim
Demekki çok kötü değilmiş yumurtan ne güzel oda iyi haber
Banada öylede dedi doktor yaşın gençken şansın var daha fazla bekleme dedi ama doktora göre folikül sayısı az en az 8 olması gerekliydi demişti ilk gittiğimde senin kaç yumurtan çıktı yaparken ilk baktığında kaçtı fark varmıydıHep yaşın avantaj dedi doktorum umutluydu ama zamani var demekki
Banada öylede dedi doktor yaşın gençken şansın var daha fazla bekleme dedi ama doktora göre folikül sayısı az en az 8 olması gerekliydi demişti ilk gittiğimde senin kaç yumurtan çıktı yaparken ilk baktığında kaçtı fark varmıydı
benimde aynı senin gibi ilkinde 5 tane çıktı ama incir suyu bende kist yaptı işte yoksa şubatta başlıyordum bal polen vs kürleri bende yaptım yapıyorum da ama herşeyde vardır bir hayır gerçekten doktorum başlamıyoruz madem rahminin durumuna bakalım bari dedi o avantajı oldu birtekBana basta 2 birinde 3 birinde 5 yumurta var dedi ben o ay incir kürü bal polen falan yaptim en son muayenede 8 tane yumurta vardi ama hepsi ignelere cevap vermedi 5 tanesi daha iyi verdi dedi ve 5 yumurta da toplandi ama 2 tanesi iyi kalite dedi
benimde aynı senin gibi ilkinde 5 tane çıktı ama incir suyu bende kist yaptı işte yoksa şubatta başlıyordum bal polen vs kürleri bende yaptım yapıyorum da ama herşeyde vardır bir hayır gerçekten doktorum başlamıyoruz madem rahminin durumuna bakalım bari dedi o avantajı oldu birtek
evet canım ilk denemem olacak 30 yaşındayım 31 olucam işte 2 buçuk yıldır evliyim ilk günden beri olmadı 1 buçuk yıldırda uğrayıyorum yarı doktor yarı kürler acı gerçeği ocakta tüp bebek merkezinde öğrendimAynen canim her seyde bi hayir vardir belki surec uzun olcak ama pozitif olcak insallah ilk denemen mi olcak yasin kac senin
evet canım ilk denemem olacak 30 yaşındayım 31 olucam işte 2 buçuk yıldır evliyim ilk günden beri olmadı 1 buçuk yıldırda uğrayıyorum yarı doktor yarı kürler acı gerçeği ocakta tüp bebek merkezinde öğrendim
inşallah seninde olur fazla uğraşmadan hayırlı bir şekilde bebişlerimizi alırız kucamızaKaderimiz ayni insallah senin ilkinde tutar ugrasmazsin bende 30a gircem bi kac ay sonra 2 yillik evliyim 13 ocakta ögrendim bende 1 sene okadar doktora gittim adet gecikmesinden teshis koyamadilar
Merhaba, ben yapmıştım glutensiz, şekersiz, sütsüz diet, 1 ay sonra da hamile kaldım, fakat düşük oldu. Önumuzdeki hafta tekrar başlayacağım. Glutensiz ne yiyorsunuz?Arkadaşlar yumurtalık rezervi için gluten diyeti deneyen var mı? Bazı yerlerde glütensiz beslenmenin olumlu etkileri olabileceğini okudum deneyen varsa bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?