- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da vermemişlerdi merak etme hem de ikisi de çapanın ünlü proflarından. onlar bir şekilde bu vitaminlere çok önceden başlamamız gerektiğini düşünüyorlar. yoksa bir ayda birşey olamaz diyorlar. eşim için en az 6 ay düzenli yemek sigara yok vitaminleri alacak da ancak o zaman fayda görecek demişti. bir de bizim durumumuzdan dolayı da vermediler. bir tanesi hatta eşim için değerler değişmez vs dedi. ama ben kendim araştırdım bakalım. sizin durumunuza göre de vermeyebilir işte...bende tüp bebek yaptırdım ama bana dr bir tane bile vitamın vermedi ,
arkadaşlar bugün vitaminlerime başladım, nşallah nisan ayında da yeniden tüp bebek deneyeceğiz. başladıklarım ACE Selenyum, Biosteron DHEA, L-Arginin Solgar, Inofolic combi, Coenzyım Q10, Omega 3... diyet yapıyorum, sağlıklı yiyorum inşallah işe yarayacak. eşimde de problem var benim ona da L-carnitin solgar, multivitamin, coenzymQ10, omega 3 o da bugünden itibaren başlıyor. az kahve çay içemeye çalışacağız. tavuk ve dana etini çıkaracağız. eşim ağırlıklı sebze yemeye başlayacak, daha az sigara içmeye çalışacak.... haberiniz olsun babam mide kanseri olduğunda onkoloji doktorumuz dana eti ve tavuk yemeyecek demişti, mümkünse koyun demişti. biz de uygulamaya çalışıyoruz artık bunu. eşime bir de keçiboynuzu kürü de yapacağım. hadi bakalım, gerisi artık rabbimizin takdiri...
İnşallah canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bize yüzümüze gülsün emeklerimiz boşa gitmesin bugün yarın başlayacam inşallah süreçlerimi paylaşırım 2 aydır vitamin takviyesi kullanıyorum ne yönde etki etti bende merak ediyorumhayırlısı olsun canım, bir de strese dikkat edelim, inşallah aynı zamanlarda hamile kalırız da dertleşiriz.
genelde bu işte uzman olan doktorlar az çok hangi vitaminlerin eksik olduğunu tahmin ediyor yada tenkitler yapıyor ona göre veriyor ama sen vitamin testi yapıp hangi vitaminlerde eksikse doktoruna danışıp alabilirsin yumurta kalitesine çok etki ediyorlar doktorum dha folic asit verdi bende omega 3 ve koenzim Q10 u kendim araştırdım ve burdan bir arkadaş decavit diye multivitamin tavsiye etmişti sordum doktoruma ona göre kullanmaya başladım inşallah etkileri olmuşturben de 5 tüp bebek tedavim va4 ama folik asit dışında hic vitamin ilacı verilmedi bana .
Bende ve eşimde ikimizde de sıkıntı var ama hep ilaçsız başladık . İlginç doktorların arasında bu kadar fark olması .
Doktor mu verdi siz mi netten araştırıp buldunuz acaba
netten araştırıp kendim buldum, aman yanlış anlaşılma olmasın. bana da vermemişlerdi merak etme hem de ikisi de çapanın ünlü proflarından. onlar bir şekilde bu vitaminlere çok önceden başlamamız gerektiğini düşünüyorlar. yoksa bir ayda birşey olamaz diyorlar. eşim için en az 6 ay düzenli yemek sigara yok vitaminleri alacak da ancak o zaman fayda görecek demişti. bir de bizim durumumuzdan dolayı da vermediler. bir tanesi hatta eşim için değerler değişmez vs dedi. ama ben kendim araştırdım bakalım. sizin durumunuza göre de vermeyebilir işte...ben de 5 tüp bebek tedavim va4 ama folik asit dışında hic vitamin ilacı verilmedi bana .
Bende ve eşimde ikimizde de sıkıntı var ama hep ilaçsız başladık . İlginç doktorların arasında bu kadar fark olması .
Doktor mu verdi siz mi netten araştırıp buldunuz acaba
netten araştırıp kendim buldum, aman yanlış anlaşılma olmasın. bana da vermemişlerdi merak etme hem de ikisi de çapanın ünlü proflarından. onlar bir şekilde bu vitaminlere çok önceden başlamamız gerektiğini düşünüyorlar. yoksa bir ayda birşey olamaz diyorlar. eşim için en az 6 ay düzenli yemek sigara yok vitaminleri alacak da ancak o zaman fayda görecek demişti. bir de bizim durumumuzdan dolayı da vermediler. bir tanesi hatta eşim için değerler değişmez vs dedi. ama ben kendim araştırdım bakalım. sizin durumunuza göre de vermeyebilir işte...
Ben de 39a girdim, emeklerimiz boşa çıkmayacak merak etme, arı sütü kullanıyorum ben, sabah aç karna, gerçi bugün almayı unuttum :) düzenli kullanmak lazım. muğladan tüplerde bal içinde ufak arı sütleri şeklinde almıştım. istanbulda aktarlarda olanlar ise saf arı sütü diye bir kabın içinde satılıyor, bir kez aldım küflüydü. çok iyi korunması lazım arı sütünün hep soğukta olmalı. zaten aktar da geri aldı. o günden bu yana güvenim yok bu arı sütü olayına. bir o muğladan gelen folyoya sarılı tüplerde bal içindeki arı sütünü içiyorum. gerçi karışımda birşey olmaz herhalde. karışımın küflenme olayı yoktur.teşekkürler cevap için . Benim durumumda sizinkiyle ayni hatta daha vahim amh 0.6 2 yıl önce baktirdigimda açıkçası yine baktirmaya mecalim yok kaldıramam çıkan sonucu , çünkü çok fena halde yıprandım .
Her yolu denedim deha kullandım aylarca incir kuru uyguladim . Civan perçemi aslanpençesi ve hayıt tohumu çayını içtim . Bal tarçın yaptım yaptım da yaptım .
Simdi tek umudum bal polen karışımı onu yemedim nerden alabilirim saf olanı diye araştırıyorum .
Allahım inşallah emeğimizi boşa çıkarmaz 37 yaşına girdim zaman aleyhime isliyor .
Ben de 39a girdim, emeklerimiz boşa çıkmayacak merak etme, arı sütü kullanıyorum ben, sabah aç karna, gerçi bugün almayı unuttum :) düzenli kullanmak lazım. muğladan tüplerde bal içinde ufak arı sütleri şeklinde almıştım. istanbulda aktarlarda olanlar ise saf arı sütü diye bir kabın içinde satılıyor, bir kez aldım küflüydü. çok iyi korunması lazım arı sütünün hep soğukta olmalı. zaten aktar da geri aldı. o günden bu yana güvenim yok bu arı sütü olayına. bir o muğladan gelen folyoya sarılı tüplerde bal içindeki arı sütünü içiyorum. gerçi karışımda birşey olmaz herhalde. karışımın küflenme olayı yoktur.
tek umudum deme nolursun, umudumuzu eksik etmeyelim, yıprandık evet ama kendine iyi bak, önemli olan sensin, anne olacaksın inşallah.
kıyamam, eşinde sorun var mı? yoksa sadece rezerv azlığı problemi mi var?umudum asla bitmez allaha inancım tam , yanında sürekli pes eden bir eşim olsa da ben elimden geleni yapıyorum .
2 gün önce aldık negatifi ,1 gün aralıksız ağladım durdum sonra yine yola devam :)) ne yapmam gerekiyorsa başladım yemeye içmeye , önümüzdeki ay yine gidecem doktora ( her ne kadar eşim artik ben vazgeçtim desede ) bana acıyarak bakan doktorumun malesef ablacım durum vahim demesine de alıştım :)) ama ben biliyorum allahtan ümit kesilmez bu bizim sınavımız ve atlatacağız inşallah hayırlısıyla
aminnn, sen nerdeydin canım?perşembeye randevumu aldım kızlar dua edin bana inşallah kist falan yine çıkmazda hayırlı bir şekilde başlarız, Allahım sen hayırlı şekilde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma![]()
![]()
bursadayım ben sen nerdesin tüp bebek merkezine gidiyorsun değil miaminnn, sen nerdeydin canım?
istanbuldayım canım karar vermeye çalışıyorum, sgk raporu geçen bir yere gideceğim.bursadayım ben sen nerdesin tüp bebek merkezine gidiyorsun değil mi
sgk raporu çıkarabildin mi ne güzel üniversiteye gitmeni tavsiye etmem ama çok şikayet edeni duydum burdan arkadaşlarda var onun sıkıntısını çeken o yüzden en mantıklısı araştırıp iyi bir merkeze gitmekistanbuldayım canım karar vermeye çalışıyorum, sgk raporu geçen bir yere gideceğim.
Merhaba canım ,arkadaşlar bugün vitaminlerime başladım, nşallah nisan ayında da yeniden tüp bebek deneyeceğiz. başladıklarım ACE Selenyum, Biosteron DHEA, L-Arginin Solgar, Inofolic combi, Coenzyım Q10, Omega 3... diyet yapıyorum, sağlıklı yiyorum inşallah işe yarayacak. eşimde de problem var benim ona da L-carnitin solgar, multivitamin, coenzymQ10, omega 3 o da bugünden itibaren başlıyor. az kahve çay içemeye çalışacağız. tavuk ve dana etini çıkaracağız. eşim ağırlıklı sebze yemeye başlayacak, daha az sigara içmeye çalışacak.... haberiniz olsun babam mide kanseri olduğunda onkoloji doktorumuz dana eti ve tavuk yemeyecek demişti, mümkünse koyun demişti. biz de uygulamaya çalışıyoruz artık bunu. eşime bir de keçiboynuzu kürü de yapacağım. hadi bakalım, gerisi artık rabbimizin takdiri...
İstesem de gidemiyorum çapa 2018 marta sıra veriyorsgk raporu çıkarabildin mi ne güzel üniversiteye gitmeni tavsiye etmem ama çok şikayet edeni duydum burdan arkadaşlarda var onun sıkıntısını çeken o yüzden en mantıklısı araştırıp iyi bir merkeze gitmek
Hayırlı olsun arkadaşım işe yarar bence. Tavuk yemlerinde antibiyotik gdo var deniliyor, et yapsın diye ilaç yüklüyorlar, internette biraz araştır bence, daha detaylı bilgi bulabilirsinMerhaba canım ,
Bende geçen aydan başladım bunlara Qenzim,Dhea Omega 3 aldım ayrıca vitamin olarak da B12 karışımı alıyorum.Umarım işe yarar.Ben tavuk çok seven biriyim peki neden zararlıymış merak ettim sık sık da pişiririm ama bu yazından sonra bende dikkat edeceğim.
hayırlısı olsun inşallahİstesem de gidemiyorum çapa 2018 marta sıra veriyor