Dediğim gibi amh 0.84, yaşım 30. Çocuk yapmayı daha bi 6 ay sonra fln düşünecektim ki eşimde prostat iltihabından kaynaklı meniden kan geliyordu ve sperm yok denecek kadar azdı. İltihabın geçmesi yılları bile aldığı için bizi tüp bebeğe yönlendirdiler. Bu arada doktor araştırıp bir yandan da ben gerekli tahlilleri yaptırıyordum ki amh'ın düşük olduğunu öğrenince normal yollardan hiç deneyemeden tüp bebeğe başladık

Bir sürü doktor araştırdık o süreç 7-8 ay sürdü. İzmirde Ahmet Zeki Işıkla tanıştık. İlk tedaviye direkt başladık d vitamini kullanıyordum zaten 1 aydır fln. Gonal-f ve merional di sanıyorum. 9.gün durduruldu tedavim. 1 yumurta önden geliştiği için arkadakileri baskıladığını sölemişti doktorum. 1 ay ara verelim dedi Biesteron (dhea hormonu), omepa-Q10, ecopirin, previt adlı vitamini verdi bu arada kullanmam için. Biz birde arı sütü, bal, polen karışımı yaptırdık eşimle birlikte 2 ay kadar bunu her gece 1 er kaşık yedik. Sonra ki tedavim başladı previt adlı vitamin dışında hepsini kestik. Sanırım menopur kullandık ama diğerini hatırlamıyorum. Yumurtam 8 tane toplandı 4 ü olgun çıktı ve 2 si döllendi. 2sini de transfer ettik 1 tanesini Allahım bize bağışladı sonuna kadar nasip etsin inşallah. İsteyen herkesin tez zamanda dilekleri kabul olsun inşallah.