Bikac gun bekleyecem olmazsam kan vercemBide kan tahlili versen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bikac gun bekleyecem olmazsam kan vercemBide kan tahlili versen canım
Ins canim ama umitsizimİyi haberlerle dönersin inşallah
Sizin diğer değerleriniz nasıl acaba öğrenebilirmiyim.bu arada canım benim eşimin ileri hızlı sperm sayısı yüzde 1 morfoloji ise yüzde 2 yapısı bozuk spermlerin.benimde bir tüpüm tıkalı kürtajda sağolsun doktor zarar vermiş.rabbim kimsenin umudunu kırmasın gerçekten o eski günlere dönmek istemiyorum umutsuzluğa,çaresizliğe düştüğüm yıllara
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.hemde Çifter Çifter :) bu arada nekadar doğru bilemiyorum ama İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmak için biraz amh ı düşük çıkarıyorlar demişti bana çok güvenme kızım bu tahlillere diye de uyarmıştı.rabbim çok uğraştırmasın canım dualarım sizin içinmirage_serap80 cım sadece yaşıma göre normal olduğumu biliyorum.43 e girdim subatta.
40 yaşında amh 0.90 dı ve gayet iyiydi.fsh 12 14 oyleydi.41 yaşında amh 0.60 ama hastaneye o kadar güvenmiyorum.simdi 2 yildir bunlara baktırmadım.
yeni evlendim tüp bebek tedavimde genelde 3 yumi ile islem yapılıyor.kontrollerde 2 veya 3 yumi cıkıyor.iki kezde 5 yumiyi gördüm.
arı sütü bal polen yiyorum.tüp bebek tedavim havuz yontemiyle devam etmekte canım
Ne guzel dua böyle gönlumden gecenleri söyledin.rabbim cok ugrastırmasın sevindirsin hepimize melegimiz nasip olsun. @mirage_serap80 cım hamileligin en guzel bicimde gecsin saglikla melegine kavusman dilegiyleİnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.hemde Çifter Çifter :) bu arada nekadar doğru bilemiyorum ama İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmak için biraz amh ı düşük çıkarıyorlar demişti bana çok güvenme kızım bu tahlillere diye de uyarmıştı.rabbim çok uğraştırmasın canım dualarım sizin için
canım ya eşinde sorun yoksa yumurta rezervini artıran kürler var. Ama etkisi çok uzun sürebiliyor. Bir yandan da bunları dene. gerçi denemişsindir ama ne bileyim. Saraçoğlu hoca hiç yumurta üretemeyen gencecik kızları bile 2 senede yumurta üretir hale getirdik incir soğan kürüyle demişti. can çıkmadıkça umut vardır ne diyelim.Eşimde hic bir sıkıntı yok benim amh:0.54 yumurta rezervim az
Teşekkürler canım benim Allah razı olsun.Ne guzel dua böyle gönlumden gecenleri söyledin.rabbim cok ugrastırmasın sevindirsin hepimize melegimiz nasip olsun.mirage_serap80 cım hamileligin en guzel bicimde gecsin saglikla melegine kavusman dilegiyle
![]()
Umut herzaman vardır canım.Ins canim ama umitsizim
Ben tüp beneğe bu ay sonu başlıcam inşallah daha yeniyim. Ama doktorun sana tüp benek tedavisinde muhakkak ilaç vermiş olmalı. Yumurtan kalitesizse ilaç dozunu attırmalı yada me bilim. Masıl bir yol izlediniz biraz anlatır mısın? Tek seferde mi 13 yumurta? Böyle ise çok fazla. Belkide bu kadar fazla olduğu iççin kalitesizdiler.Arkadaslar bu kaliteyi arttirici ilaclari normal kadin dogum uzmani yazabiliyomu cevaplarsaniz sevinirim.
Arkadaşim cok üzüldüm.insallah bir daha ki sefer toparlarsınMerhabalar benimde ikinci tup bebek denemem iptal oldu yumurtalarimin kalitesizligi yuzunden cok zor bi durumdayim 13 yumurtam toplandi gecen sali gunu gic biri dollenmedi ..bu durmuda olan varmi arkadaslar..
Arkadaşim cok üzüldüm.insallah bir daha ki sefer toparlarsınMerhabalar benimde ikinci tup bebek denemem iptal oldu yumurtalarimin kalitesizligi yuzunden cok zor bi durumdayim 13 yumurtam toplandi gecen sali gunu gic biri dollenmedi ..bu durmuda olan varmi arkadaslar..
Canım ya çok üÜldüm inan. Ne diyeceğim bilmiyorum. Doktor birşey söylememiş kalıtsal demiş. Ama bılma be moralini bozma. Hormonlarımız moralimiz vucudumuz sürekli değişiyor belki ilerleyen aylarda daha iyi olacak. En fazla ihtiyacımız olan şey sabır be yılmamak umut etmek dua etmek ben de tüpe başlamadan önce omepaQ10 kullanmaya başladım bunun yanında bal polen arı sütü karışımı kullanıyorum. Bir de dhea diye bir ilaç varmış doktor tüpe başlarken ondan da veriyormuş. İleri yaş içinmişHaremiz ben o kadar kotuyumki hala soktayim tum hormonal degerlerim normal ilk denemem 14 yumurta toplandi 2 si dollendi ama kalitesizdi.ikinci denemem 13 yumurta toplandi iki hucreli bir embriyo olustu ama transfer istemedim tutma sansi yzde 10 du.ve tup bebek merkezi cok unlu merkezdi cok guvenmistim simdi nere giderim hic bilmiyorum kafam karisik o unlu doktor bu ilaclardanda bahsetmesi aciklama bile yapamiyk esime kalitsal oldugunu solemis..