Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

S seda8o kalite azalmistı ama arı sütu ile canlandı.canım dedigin gibi kalite kalite aradıgimiz bu.aldıgim vitaminler ve ballarla bu seviyeye cıktı resmen

C
Cnm benim hikayem şoyle benim 6 yil onceki tup bebekten genartta oldu bir oglum var.genetik fln yoktu o zaman.2.icin basladik kasimda 3.gun transferiydi yine genetik yaptirmadik kimyasal gebelik oldu.drum aysun baltaci bidahaki deneme icin onerdi banada ilkinde soylemedi yani.zaten esi genetik uzmani genetik test yapiliyor tabiki

Gozun aydın cnm ne guzel haber bu boyle inşallah genetikten de saglam gelirler. Bu arı sütünün sperme de faydası varmı biliyrmusunuz
Sagol canım senin de daha iyisi olsun.sperme faydasi olmaz mı hic.benim durumu dr begenince yum durumunu esimde son 5 gun 1 kez ari sutu yedi.sen ve esin tedaviden bir ay once baslarsanız size de insallah iyi gelecektir :)

Evet Allah bagıslasin canim insallah bize de nasip etsin.evet en son soylemisler insallah iyi olacaktir.

Sagol cnm sonucum bi gelsin basliycam yine ari sutu vitamin fln.ins gerek kalmasin da tabi
Insallah gerek kalmaz.tedavin olmus bitmis senin de su an sana acil lazım degilmis ki.yine de transfer sureci icin embriyonun tutunmasi icin devam edecegim canım bir oku internetten faydalarını

Insallah gerek kalmaz.tedavin olmus bitmis senin de su an sana acil lazım degilmis ki.yine de transfer sureci icin embriyonun tutunmasi icin devam edecegim canım bir oku internetten faydalarını
Evt cnm benim sadece 1 embriyom 5.gune ulastigi icin dr cokta umutlu konusmadi.o yuzden ben simdi kendimi yeni bir tedavi surecine hazirlamak icin soruyorum aslinsa yoruldum ama napalim

Evt cnm benim sadece 1 embriyom 5.gune ulastigi icin dr cokta umutlu konusmadi.o yuzden ben simdi kendimi yeni bir tedavi surecine hazirlamak icin soruyorum aslinsa yoruldum ama napalim
Doktorun büyük doktormuş genelde olumlu düşünuyorlar ki benim de ilk embriyom genetikten olumsuz geldi bu da beklenen birseymis 40 uzerinde.sen 37 oldugun icin bence saglikli gelecek.ornekleri var 37 ye yakında girecek bir arkadasımın tek embriyosu genetikten sağliklı geldi.

Ayy sevindim birden boyle orneklerolmasina buradan yazarim insallah.dr um hani 2_3 embriyo olsa ihtimal daha fazla dedi.dedigin gibi olmazsa yine deniycez tabi maddi cok zor bir taraftan da Allahim ins herkese emeklerinin karsiligini verir

Kızlar merhaba
Belki birileri okur ve umudunu kaybetmez diye yazıyorum. 1.5 yıldır denedik ama olmadı. Amh değerim düşük çıktı. "tüp bebek yapmamız gerek"dedi, (o kadar üzüldüm ağladım ki). Hemen başladık tedaviye. 5 yumurta oluştu ve toplandı.toplama işleminde boyutları büyük olan yumurtaları topladılar yani. Ve sadece 1 tanesi döllendi o da gelişemedi transfer bile yapılmadı. Kısmet değilmiş 2.ye artık dedik. Aradan zaman geçti toplanmadan kalan yumurta döllenmiş normal yolldan. Bugun hamile oldugunu öğrendim. Ve üzerinede adet oldum bide. Şiddetli bulantıdan dolayı hocayı arayınca hemen gebelik testi al dedi.
Yani diycem o ki hiç ummadığınız anda filizlenir yapraklar. İçinde bulunduğunuz duygusal çöküntüyü bende yaşadım cok iyi biliyorum.
Umudu kaybetmek yok :)

Kızlar bu hafta dondurulmuşlarla transferim olacaktı..estrofem kullanıyordum..ancak dün yapılan kan tahlilinde progesteron değerim yüksek çıktığı için transferim iptal oldu..böyle bir durum yaşayan var mı içinizde??

Arkadaşım çok sevindim, hayırlısıyla kucağına al bebişini

❤❤Masallah cok iyi canim cok sevindim insallah hersey guzel olur senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…