Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet canim ari sutunu arastirdim cok iyiymis ben dhea da kullaniyorum baska bir doktor vermisti onada iyi diyorlar ari surmtunude kullaniyorum bu ay kadin doguma gidip kontrol ettirecem bakalim degisme olmusmu diye sen sadece ari sutu kullandin ve yumurtalarin artti yani masallah canim cok iyi insallah benimde oyle olur haber veririm

cnm bu arı sütünü 1 ay mı kullanıyoruz. yanı o aykı yumlar mı kalıtelı oluyor yoksa devamlımı kullanacagız?
Tedavi gordugunuz sureçte kullanın.yumurta toplamanız bitinceye kadar.evet o ayki yumlar kaliteli oluyor.veya sayı artiyor.muhakkak bir faydası cıkıyor.daha sonrasında da kullanacagım.devam ediyorum

Tedavi gordugunuz sureçte kullanın.yumurta toplamanız bitinceye kadar.evet o ayki yumlar kaliteli oluyor.veya sayı artiyor.muhakkak bir faydası cıkıyor.daha sonrasında da kullanacagım.devam ediyorum
sağol cnm eşim tedavi görecek sanırım onun degerler duzelmeye yakın bende buna başlayayım ıkımızde kendımızı desteklersek başarıya ulaşırız belkı:)

sağol cnm eşim tedavi görecek sanırım onun degerler duzelmeye yakın bende buna başlayayım ıkımızde kendımızı desteklersek başarıya ulaşırız belkı:)
Tedaviden 1 ay önce baslayın tedavi süreci derken bunu söylemek istedim
Ben 2 aydır karisim yiyorum bal arı sütu polen .son 15 gündür ise saf arı sutunu ayrı yiyorum.balda bitmisti.ona arı sutu konulmadı.insallah iyi olacaktır :)

arı sütü bal polenı de dediğin yerden getirttirdin dimi cnm ? organık yapıyor aldıgın kişi

O okaliptus_ S seda8o gunes0101
2 embriyomun 5. Gun cevabı geldi. 2 side 5. Gune geldi ve dondurularak genetige gidecek.ancak 1 embriyo 5. Gune geliyordu bu defa 2 si de 5. Gune geldi.saf arı sütünden başka farklı birsey yapmadım.sizlerde deneyin nacizane

Canim hayirli olsun ins ne guzel.benimde daha once yazmistim 1 tane 5.gune gelebildi cuma sonuc gelicek genetikten.daha once de mi boyle denemistin yani genetik tarama testiyle tup bebegi ben bu yontemle ilk kez denedim.kac embiyon olusup 2 si geldi 5.gune bide kac yasindasin fazla oldu sorular

Canım seni tedaviye başlayacak sanıyordum.sende tedavideymissin...seninde hayırlı sonuçlanır insallah. ben 2. Tedavimi oluyorum havuz yöntemiyle.3. Opumdu bu ve son dr 3 kez opu yaparım demisti.1. Opuda 1 embrıyo genetige gitti saglıksız geldi.2. Opudan 1 embriyo genetige gitti cevap bekliyorum.3. Opuda da bunlar oldu insallah.bende bu tedavinin başından beri genetigi yasıyorum.ayrıca son opuda 3 yum.dan 2 si döllendi ve 2 embriyoda 5. Gune geldi 2 de 2 canım eskilerde 3 embriyo 2 embriyo oldu 1 i 5. Gune geldi.birde 43 yaßına girdim var sen hesap et sen kaç yasındasın

Ben 37 canim.simdi sana tekrar sorucam kafam karistiya ben tam anlamadim ben 1 kere opu oldum 6 yumurtam dollendi 5.gune biri gitti.sen opu olduktan sonra hemen gonderilmiyo mu genetige

Ben 37 canim.simdi sana tekrar sorucam kafam karistiya ben tam anlamadim ben 1 kere opu oldum 6 yumurtam dollendi 5.gune biri gitti.sen opu olduktan sonra hemen gonderilmiyo mu genetige
Hmm tedavini yazmıssin sagol.havuz yöntemi 3 kez opu yapilıp sağliklı embriyo biriktirmek demek.az yumurtası olanlara uygulaniyor.yaşi buyuk olanlara.ben 3 kez opu oldum.her defasında 5. Gune gelenler dondurulup genetige gitti.yani beklemeden biz devam ettik tedaviye.1. Opuda 3 embriyo oldu 1 i 5. Gune gitti.2. Opuda 2 embriyo oldu 1'i 5. Gun bu da 3. Opuydu.sorun degil anlasilir olmuyor bazen

Bu arada bende ankarada tedavi oluyorum genart siz
Gen art genetige gonderiyor mu doktorun kim ben ankarada yasamama ragmen istanbulda bahceci fulyaya gidiyorum.1 kez tüp bebek denedim negatif 3. Gun embriyosu 1. Kaliteydi. Gen artta tedavim olmustu gecen kasim ayinda .sonra suclu embriyo oldu.embriyom 1. Kalitede olsa demek ki kotuymus dendi.o zaman genetige gonderseydi degil mi.senin genetige nasil gonderelim dediler

Tesekkur ederim simdi anladim.yumurta sayin az da olsa gayet kaliteli benim iyi sayilir ama kaliteli olmuyor iste sayiya seviniyoruz sonuc fos Allahim ins guzel sonuclanir

Tesekkur ederim simdi anladim.yumurta sayin az da olsa gayet kaliteli benim iyi sayilir ama kaliteli olmuyor iste sayiya seviniyoruz sonuc fos Allahim ins guzel sonuclanir
Insallah.iste sen gencsin 37 iyidir arı sutü ile sayın artacaktir. Benim 2 embriyo geliyorsa senin 3 embriyo gelir 5. Gune insallah

Gozun aydın cnm ne guzel haber bu boyle inşallah genetikten de saglam gelirler. Bu arı sütünün sperme de faydası varmı biliyrmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…