- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
merhaba, cocuğunuzla mutlu mesut huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmenizi dilerim. nasıl bir tedavi gördünüz, kaç yumurtanız vardı, sonra kaç embriyonuz oldu merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.Aaa bu grubu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Yumurtalık rezervim azdı ve şimdi 35+5haftalık hamileyim. 3 hafta sonra bir aksilik olmazsa doğumum olacak :)
Ayni sorulari ben soracaktim canim sen sormussun umarim cvplar hemenmerhaba, cocuğunuzla mutlu mesut huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmenizi dilerim. nasıl bir tedavi gördünüz, kaç yumurtanız vardı, sonra kaç embriyonuz oldu merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
umarım canımAyni sorulari ben soracaktim canim sen sormussun umarim cvplar hemen
Merhaba çok teşekkür ederim.merhaba, cocuğunuzla mutlu mesut huzurlu sağlıklı bir hayat geçirmenizi dilerim. nasıl bir tedavi gördünüz, kaç yumurtanız vardı, sonra kaç embriyonuz oldu merak ettim. cevaplarsanız sevinirim.
Maşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin.Merhaba çok teşekkür ederim.
Uzun protokoldü.
Sağ yumurtalığımda 2 yumurta oluştu ama büyümeleri için çok ilaç aldım. Merional vr festimon vermişti bana.
2si toplandı içleri dolu çıktı.
2. Gün embriyosu iken donduruldu.
Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi.
Psikolojik ve iç sebebiyle 6 ay donduruldu.
Çözünmede ikisi de saglıklıydı 3. Gun transferim oldu. Ama biri yasadı. Varsa sormak istediğiniz cevaplarım
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yasiniz kacti tedaviye basladiginizda ve kacinci denemenizdi hangi merkezde yaptirdiniz oncesinde vitamin falan kullandinizmi bilgilendirirseniz cok memnun olurumMerhaba çok teşekkür ederim.
Uzun protokoldü.
Sağ yumurtalığımda 2 yumurta oluştu ama büyümeleri için çok ilaç aldım. Merional vr festimon vermişti bana.
2si toplandı içleri dolu çıktı.
2. Gün embriyosu iken donduruldu.
Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi.
Psikolojik ve iç sebebiyle 6 ay donduruldu.
Çözünmede ikisi de saglıklıydı 3. Gun transferim oldu. Ama biri yasadı. Varsa sormak istediğiniz cevaplarım
sen de harika sorular sormuşsun :)Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yasiniz kacti tedaviye basladiginizda ve kacinci denemenizdi hangi merkezde yaptirdiniz oncesinde vitamin falan kullandinizmi bilgilendirirseniz cok memnun olurum
senin soramadiklarinida ben sorayim dedimsen de harika sorular sormuşsun :)
Aaa bu grubu tesadüfen gördüm. Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Yumurtalık rezervim azdı ve şimdi 35+5haftalık hamileyim. 3 hafta sonra bir aksilik olmazsa doğumum olacak :)
Bende böyle hikayeler duydugumda mutlu oldugum için yazdım zaten. İşin sırrı kafanızın rahat olmasında birazda.Mesajınızı görünce nasıl mutlu oldum. İnsan böyle başarı hikayelerini görünce umutlanıyor. Siz nerde tedavi olmuştunuz doktorunuz kimdi acaba
Kusura bakmayın gec gordum. Yasım 36 ydı tedavıye basladıgımda. İkk denememdi. Oncesinde herhangi bir tedavi olmadım, aşılama vs gibi. Kadın dogım dr um senin rezervlerin sıkıntılı sen direk tup bebek merkezine git dedi. ( amh 0.2 fsh 14 (en son 33leri gordum) ). Merkezdeki dr um bana 6 ay biesteron dhea kullandırdı vitamin niyetine ama gnc ultramega gold woman da tavsıye ederim bulabilirseniz tabi. 6 ay kendiliğinden olmayınca tedaviye başladık.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yasiniz kacti tedaviye basladiginizda ve kacinci denemenizdi hangi merkezde yaptirdiniz oncesinde vitamin falan kullandinizmi bilgilendirirseniz cok memnun olurum
Amin canım. Sizlerinde gönlünüze göre olur inşallah. Cok zor bir süreç inancınızı hiç bir zaman yitirmeyinMaşallah arkadaşım Allah tamamına erdirsin.
Kusura bakmayın gec gordum. Yasım 36 ydı tedavıye basladıgımda. İkk denememdi. Oncesinde herhangi bir tedavi olmadım, aşılama vs gibi. Kadın dogım dr um senin rezervlerin sıkıntılı sen direk tup bebek merkezine git dedi. ( amh 0.2 fsh 14 (en son 33leri gordum) ). Merkezdeki dr um bana 6 ay biesteron dhea kullandırdı vitamin niyetine ama gnc ultramega gold woman da tavsıye ederim bulabilirseniz tabi. 6 ay kendiliğinden olmayınca tedaviye başladık.
Cok guzel allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi bizlere bende adanaliyim gorec sebebiyle baska sehirdeyiz baskenti dusunmustum arkadasimin 3 kere olumsuz olunca ilgisizlerdi ordan bende soğudum ankadayi dusunuyordum sonunda bahcecide karar kildim ankadaki doktor biesteron verdi ve vitamin onlari 3 aydir kullaniyorum haziranda ikinci tedaviye baslayacam baska seylerde yapiyorum insallah hersey sizinki gibi guzel gider benim yasimda 32Kusura bakmayın gec gordum. Yasım 36 ydı tedavıye basladıgımda. İkk denememdi. Oncesinde herhangi bir tedavi olmadım, aşılama vs gibi. Kadın dogım dr um senin rezervlerin sıkıntılı sen direk tup bebek merkezine git dedi. ( amh 0.2 fsh 14 (en son 33leri gordum) ). Merkezdeki dr um bana 6 ay biesteron dhea kullandırdı vitamin niyetine ama gnc ultramega gold woman da tavsıye ederim bulabilirseniz tabi. 6 ay kendiliğinden olmayınca tedaviye başladık.
Hayırlısı olsun şahsen ben başkentteki hemşirelerden inanılmaz destek gördüm çok yardımcı oldular, dr um muhteşem bir insan. Güvenmek çok önemli kendinizi nerede iyi hissediyorsanız orası olsun tabi. Ben mersinliyim bu arada tedavi için git gel yaptık. Bir de şunu belirtetim. Transferden sonra kan dolaşımının olması çok önemli yatmayın gezin dolaşım hareketli olun arkadaslar.Cok guzel allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi bizlere bende adanaliyim gorec sebebiyle baska sehirdeyiz baskenti dusunmustum arkadasimin 3 kere olumsuz olunca ilgisizlerdi ordan bende soğudum ankadayi dusunuyordum sonunda bahcecide karar kildim ankadaki doktor biesteron verdi ve vitamin onlari 3 aydir kullaniyorum haziranda ikinci tedaviye baslayacam baska seylerde yapiyorum insallah hersey sizinki gibi guzel gider benim yasimda 32
Hayırlısı olsun şahsen ben başkentteki hemşirelerden inanılmaz destek gördüm çok yardımcı oldular, dr um muhteşem bir insan. Güvenmek çok önemli kendinizi nerede iyi hissediyorsanız orası olsun tabi. Ben mersinliyim bu arada tedavi için git gel yaptık. Bir de şunu belirtetim. Transferden sonra kan dolaşımının olması çok önemli yatmayın gezin dolaşım hareketli olun arkadaslar.
Yani mersin adana yakındı tabi. Git gel yapabiliyordum. Çalışıyordum. Eşim gelemediğinde kendim arabayla da gidiyordum sagolsun müdürüm izin konusunda sıkıntı çıkarmıyordu ama randevularımı zaten aksatmayacak şekilde alıyordum. Süreci aşağı yukarı biliyorsun 15 gün süren bir olay.kişiden kişiye değişiyor 3-4 gun aralıklarla cagırdıkları da olabiliyor. Bir tablom vardı bulabilirswm takvim gibi yapmıştım. Paylaşayım burdan ancak yarına amaBenimde amh 0,40 ilk denemem 7 ay sürdü 3 embriyo olmuş 3.gün ama transfer negatif sonuçlandı şimdi 2.cisi için o kadar umutsuzum ki Denizlide yaşıyorum İstanbul yada Bursaya gidicem ama başka şehirde zor oldu mu sürekli git gel nasıl olucak iş yerinden izin almakta mesele
Yani mersin adana yakındı tabi. Git gel yapabiliyordum. Çalışıyordum. Eşim gelemediğinde kendim arabayla da gidiyordum sagolsun müdürüm izin konusunda sıkıntı çıkarmıyordu ama randevularımı zaten aksatmayacak şekilde alıyordum. Süreci aşağı yukarı biliyorsun 15 gün süren bir olay.kişiden kişiye değişiyor 3-4 gun aralıklarla cagırdıkları da olabiliyor. Bir tablom vardı bulabilirswm takvim gibi yapmıştım. Paylaşayım burdan ancak yarına ama
BAYAĞI UZUN ZAMANDIR siteye girmediğini gördüm arkadaşımselam kizlar..yine koca bir kafa karisikligiyla ben geldim. yumurtam az olsun elimdekiyle tedavi olucam derken doktorum simdide genetik test cikardi....yaptir bence diyip durdu. frajil x sendorum diye bir genetik hata..yokttur diyo ama yinede yapmani öneririm diyo..kafam cok karisti. esim mutlaka yaptiralim diyo. sonuctan cok korkuyorum. genc yasta yumurta yetmezligi cekip genetik test yaptiran varmi aranizda
BAYAĞI UZUN ZAMANDIR siteye girmediğini gördüm arkadaşımselam kizlar..yine koca bir kafa karisikligiyla ben geldim. yumurtam az olsun elimdekiyle tedavi olucam derken doktorum simdide genetik test cikardi....yaptir bence diyip durdu. frajil x sendorum diye bir genetik hata..yokttur diyo ama yinede yapmani öneririm diyo..kafam cok karisti. esim mutlaka yaptiralim diyo. sonuctan cok korkuyorum. genc yasta yumurta yetmezligi cekip genetik test yaptiran varmi aranizda
seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şey benim içinde geçerli az önce son kalan embriyomun da 6. günde olmasına rağmen iyi gelişmediği bilgisini aldım ve tüm tedavim çöp oldu o kadar çok ağladım ki içim acıdı.. ne kadar zor Allah yardımcımız olsun hele ben daha yolun başındayım sizin adınıza çok üzüldüm Allah büyük inşallah 6-7 güne kadar güzel gelişen yumurta bulunur..çok teşekkürler, morale ve iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var.
koenzim, folic asit, balık yağı hepsini içiyorum, sigarayı bıraktım, organik beslenmeye çalışıyorum, hazır ve paket ürün yemiyorum ama bana mısın demiyor...
Arı sütü ve polene başladım şimdi. Umarım kaliteli bir embriyo çıkarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?