- 22 Eylül 2010
- 120
- 57
- 98
Ari sutu en iy gamerhaba kızlar, arı sütünü saf olarak nereden temin ettiniz? ben bu ay reglemde tedaviye bahçecide başlayacağım. amh ve fsh değerlerim iyi ama sanırım yaş nedeni ile o yüzden dr sordum kullanabilirsin dedi
Kızlar, gerçek arı sütü BEEO markasını tavsiye ediyorum. com tr ye girip bakabilirsiniz.merhba siz kullandiniz mi faydasi oldu mu acaba ben bir baska siteden aldim ama faydasi olmadi
Ben daha yeni aldım. Ama marka da yeni. İTÜ, devlet ve avrupa birliği denetimi altındaymış. O yuzden güvenilebilir olduğunu düşünüyorum.Ari sutu en iy ga
selam canim dr um mustafa acet o zaman medipoldeydi şimdi kilinik acti acetto klinik..Yardimci olurmusunuz? Doktorun adi ve hastane yazar misiniz? 2 basarisiz denemeden sonra hangi doktora gidecegimi bilmiyorum artik.
iyiyim canimCanım merhaba nasılsın? Ben ilk defa hayatımda transfer oldum :) bugün 6. Günümdü korku hryrcan bekleyişteyim sen nasılsın
iyiyim cnm çok şükür sonucun ne oldu aradan baya zaman geçtiCanım merhaba nasılsın? Ben ilk defa hayatımda transfer oldum :) bugün 6. Günümdü korku hryrcan bekleyişteyim sen nasılsın
Olmadı canım malesrefiyiyim canim
iyiyim cnm çok şükür sonucun ne oldu aradan baya zaman geçti
İstersen sadece ari sütü olarak ye ben bal polen ari sütü olarak yiyorum. Sabah aç karnına ve akşam yatarken tahta kaşıkla yiyorum.Şifa olsun:)arı sütünü nasıl kullanıyorsunuz yarın sabah ilk defa başlayacağım, reglemi bekliyorum tedaviye başlayacağım umarım yanlış bir zaman değildir başlamam için, dr sordum kullan dedi.. aldığım yeri aradım Eğriçayırdan aldım sabah aç olarak 1 çay kaşığı yarısı yeter dedi tadı nasıl yani balla mı karıştırsam bilemedim bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi?
bide özellikle tahta kaşık kullanın dediler yada porselen metal önermiyorlar...
sadece arı ütü olarak aldım bilseydim tadını bu kadar kötü olduğunu ben aldığım yere sordum kullanumını günde 1 kaşık sabahj aç karnına yeter dedi hatta akşamda alayım mı dedim günlük ihtayaç o dedi fazlasının yararı yok dedi, şaşırdım ben arkasından bal atıyorum ağzıma aceba içine akıtıp mı karıştırsam baya kötü tadı birde böyle peltemsi çok sulu katı değil dolabın peynir bölümü kısmında kalsın dediler, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdurİstersen sadece ari sütü olarak ye ben bal polen ari sütü olarak yiyorum. Sabah aç karnına ve akşam yatarken tahta kaşıkla yiyorum.Şifa olsun:)
canım şifa olur inşallah , ben de yeni kullanmaya başladım hem ari sütü bal polen karışık aldım hem de ari sütü kapsülü aldım ,sadece arı ütü olarak aldım bilseydim tadını bu kadar kötü olduğunu ben aldığım yere sordum kullanumını günde 1 kaşık sabahj aç karnına yeter dedi hatta akşamda alayım mı dedim günlük ihtayaç o dedi fazlasının yararı yok dedi, şaşırdım ben arkasından bal atıyorum ağzıma aceba içine akıtıp mı karıştırsam baya kötü tadı birde böyle peltemsi çok sulu katı değil dolabın peynir bölümü kısmında kalsın dediler, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur
Bala kat canım. Ben öyle yapiyorum. Ve kavanozunu aliminyum folyo ile sar güneş almasın. Bide bal 250 gr ise 50 gr ari sütü olcak. Yani 5 te biri ona göre ayarla canım.sadece arı ütü olarak aldım bilseydim tadını bu kadar kötü olduğunu ben aldığım yere sordum kullanumını günde 1 kaşık sabahj aç karnına yeter dedi hatta akşamda alayım mı dedim günlük ihtayaç o dedi fazlasının yararı yok dedi, şaşırdım ben arkasından bal atıyorum ağzıma aceba içine akıtıp mı karıştırsam baya kötü tadı birde böyle peltemsi çok sulu katı değil dolabın peynir bölümü kısmında kalsın dediler, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur
Bu karışımları yaparken bile metal kasik kullanma. Şifa olsunsadece arı ütü olarak aldım bilseydim tadını bu kadar kötü olduğunu ben aldığım yere sordum kullanumını günde 1 kaşık sabahj aç karnına yeter dedi hatta akşamda alayım mı dedim günlük ihtayaç o dedi fazlasının yararı yok dedi, şaşırdım ben arkasından bal atıyorum ağzıma aceba içine akıtıp mı karıştırsam baya kötü tadı birde böyle peltemsi çok sulu katı değil dolabın peynir bölümü kısmında kalsın dediler, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur
Saf arı sutu olarak kullandım ben son 1 aydir faydası daha fazla oldu.tahta cubuk ince cay karıstıricıyı 1 cm kadar batirıp biraz daha fazlada batiriyorum.1 nohut tanesi olacak sekilde dilin altina koyuyorsun oradan emiliyor.sabah aksam ac karna 2 kez.aksam tokda olur.bu kadardan bir zarari olmaz diye özellikle tedaviye girmeden 15 gun once cok yedim.halende yiyorum.benim yedigiminde zararı olmadı.tadi da kötu degil.ilk basta degişikti tadı şimdi alıştım.bal aldığim amca biraz fazlasinı söyledi böyle fayda etsin diye.arı sütünü nasıl kullanıyorsunuz yarın sabah ilk defa başlayacağım, reglemi bekliyorum tedaviye başlayacağım umarım yanlış bir zaman değildir başlamam için, dr sordum kullan dedi.. aldığım yeri aradım Eğriçayırdan aldım sabah aç olarak 1 çay kaşığı yarısı yeter dedi tadı nasıl yani balla mı karıştırsam bilemedim bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi?
bide özellikle tahta kaşık kullanın dediler yada porselen metal önermiyorlar...
Arı sütünün tadı gerçekten çok kötü degilmi:)Benim aldığım kişi nohut kadar ye fazla kullanma dedi.cam veya tahta kaşıkla.Sen fazla kullanıyorsun sanırım.Can kavanozda almıştım zaten alüminyum folyaya sardım benim dolapta sıfır derece bölmesi var orada saklıyorumsadece arı ütü olarak aldım bilseydim tadını bu kadar kötü olduğunu ben aldığım yere sordum kullanumını günde 1 kaşık sabahj aç karnına yeter dedi hatta akşamda alayım mı dedim günlük ihtayaç o dedi fazlasının yararı yok dedi, şaşırdım ben arkasından bal atıyorum ağzıma aceba içine akıtıp mı karıştırsam baya kötü tadı birde böyle peltemsi çok sulu katı değil dolabın peynir bölümü kısmında kalsın dediler, umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur
Merhaba tesekkurler bilgi icin ben sabahlari sadece ac karna aliyorum tahta kasik alamadim daha cay kasigi kullandim yarisi kadar ve tadi pek hos degil arkasindan bir parca bal yiyorum buna biraz zor alisirim sanirim bu arada 20 dk kadar sicak bir sey icmek ve yememek lazim mis bir yerde okudum bilginiz vardir belki paylasmak istedimSaf arı sutu olarak kullandım ben son 1 aydir faydası daha fazla oldu.tahta cubuk ince cay karıstıricıyı 1 cm kadar batirıp biraz daha fazlada batiriyorum.1 nohut tanesi olacak sekilde dilin altina koyuyorsun oradan emiliyor.sabah aksam ac karna 2 kez.aksam tokda olur.bu kadardan bir zarari olmaz diye özellikle tedaviye girmeden 15 gun once cok yedim.halende yiyorum.benim yedigiminde zararı olmadı.tadi da kötu degil.ilk basta degişikti tadı şimdi alıştım.bal aldığim amca biraz fazlasinı söyledi böyle fayda etsin diye.
Bilmiyordum sağol..sadece su icmeyin diye okudum.ama kahvaltıyı isyerinde yaptığımdan sorun olmamış.Merhaba tesekkurler bilgi icin ben sabahlari sadece ac karna aliyorum tahta kasik alamadim daha cay kasigi kullandim yarisi kadar ve tadi pek hos degil arkasindan bir parca bal yiyorum buna biraz zor alisirim sanirim bu arada 20 dk kadar sicak bir sey icmek ve yememek lazim mis bir yerde okudum bilginiz vardir belki paylasmak istedim
rica ederim:)Bilmiyordum sağol..sadece su icmeyin diye okudum.ama kahvaltıyı isyerinde yaptığımdan sorun olmamış.
Cay kaşığın tahta kaşık degil mirica ederim:)
hayır bu gün bakıcam alamadım bakamadım daha doğrusu unututm almayıCay kaşığın tahta kaşık degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?