- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
slm.burp.bence.ilçasız.bu.şeklilde.büyüyorsa.toplat.ve.hiç.riske.atma.tüp.bebek.yaptır.aşılamadegil.
birde.dölleme.durumund.kaç.hücreli.olacak.ona.bak.bakalım
bunu.deniyen.arkadaşlar.var.ilaçsız.hatta.bir.yla.degil.bir.sonraki.aylardaada.takip.ettirip.hepsini.döllendiyorlar.hangisi.kaliteli.ise.onları.trans.ediyorlar
benimde.adetliyken.gittigimde.6.yumurt.vardı.düşün.ya.ilaçla.bile.11.olurken.maddi.yöndendurumum.iyi.olsa.bu.yöntemi.uygularım
canım kafam karışık tüp bebeği gerektirecek ahım şahım bir durum yok endometriumda çok kalın değil bugün çatlatma iğnesi vur dedi doktor ama yumurtanın biri 17 mm diğeri 16 mm çatlatma iğnesi büyütsün büyütsün 2 mm daha büyütür ille pazartesi niye toplayalım dediler anlamadım bir gün daha beklesem hem endometrium birazdaha kalınlaşır hem yumurtalar biraz daha olgunlaşır eğer olduki salı gününe kalmadı çatladı kaybedecek birşeyim yokki ilaçta kullanmadım nasıl olsa hemen aşılamaya çeviririz durumu
şu her ay dondurup en iyisini transfer etme durumunuda konuşmuştum çok gereksiz o ay yumurta çıkıyorsa transfer edilir sonraki aya dondurup çözmenin ne gereği var bu tüp bebek merkezlerinin fark yaratma çabalarından başka bir şey değil zaten zor işlem yumurta toplama anetezi aldığınız işlem bu dolayısı ile transferde birşey yokki o ay yapılmasın demişti doktor bana artık kafam allak bullak oldu davul oldu kafam resmen