- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
bak canım,gün doğmadan neler doğuyor, doktorun dediği gibi yaş avantajını kullanmalısın, sen de 1 tanede olsa yumoş, kaliteli olur, yaş çok önemli.... soğan kürüne ben şaşırdım, benim endo inceliği var biliyorsun, şimdi yapsam mı yapmasam mı tereddüte düştüm...... bahar ne güzel mücize yaşıyor , inşallah darısı başımıza.......aminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla
cansucuğum, aynen katılıyorum,,,, benim fsh 11 idi, tam bir yıl sonra 22 ye fırladı, o zaman bilinçli olsaydım hemen tüp yapabilirdim, şu an ise fsh yüksek olunca ( ki, 17,18,22 gibi değişiyor), klasik tüp yerine mini tüp yapmak zorunda kalıyorum,,, bu da az ilaç az yumoş oluyor ve şans düşüyor...... gerçi benim endometrium da inceymiş, 5,7 mm den fazlaya çıkamadı, tüm tedavilere rağmen.... şimdi belki kendiliğinden kalınlaşır diye ümitlenmekten başka çarem de kalmadı.......Polyanacimm cnmm o rahim inceligi ilaclarla kalinlasiyoo o sorun dgl hele hamile kal o sonraki asama canim brn. cok doktor gittim hepsideiyi uzman kisilerdi fsh 14 amh 1.0 yasim 27 ve hepsinin ortak noktasi acillll tuppp bebek dedilerr.cunku rezerv az ve her adetle yumurtamiz azaliyoo bundann dolayi tup yaptirmakta acele et cok yumurta dgl bi tane yumurtan oluscak ve kalitesi i olsun yeterr bol bol du ett.vebi doktora daha gitt derimm
canım o yüzden zaman kaybetmeden lütfen tedavilerinizi ihmal etmeyin..........