ahahaha 3 ay çadır hapsi miŞimdi ben kamp kaçkını olarak sizi azarlayayım biraz :82: Oynak başı Suzi ve de Beyaz hanımefendi, kendinize gelin bakiim hemenBu kampta ottan haptan da önde moral var değil mi, hiç bozmayacağız biz moralimizi, Allaha şükürler olsun bu hayatta çok kişiden çok fazla imkanlara ve de şanslara sahibiz biz.. Bebek konusunda zor şeyler yaşıyoruz, ama bunları da geride bırakacağız elbet, kendimizi ve de çevremizi yıpratmadan, hayatımızın diğer güzelliklerini kendimize zehir etmeden aşacağız bu dönemi... Hem denemelerimizi yapacağız hem de hayatımızı yaşayacağız, tamam mı kampçılar! 3 ay çadır hapsi veririm size ona göre haaaa !, bebek de deneyemezsiniz, görürsünüz
![]()

bırakmak yok tabi arada batsakta çıkmasını biliriz:))
ne aşamalardan geçtik hepimiz..ilk aylarda hesaplayıcı Kullanıp heyecanla adet günü beklerdim.yumurtalama testleri.preseed...bi sürü şey araştırdım..günler geçtikçe forum içinde gezindiğim sAyfalar degişti.en son buluştugumuz yerde rezervde azalma olup tüp....... neyseki sorunumuzu biliyoruz ona göre gardımızı alcaz degil mi?
Edajım çal şu bizim boruyu:))6 da kalkıyore ben yaaa yumurtalar için en geç 23 00 de yatmak lazım aslında..
iyi geceler.kalk saati 6 ona göre

Son düzenleme: