Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbek bende de hafifden cıktı fosikül lü bılmıyorum gecen ay toplam 7 di bu ay birsey anlayamadık fakat doktorum sag yumurtalık cok iyi dedi insallah sonuc alıcan dedi kür bende keciboynuzu pek 1 tatlı kasıgı alıyorum,arkadasım mesir macunu getirmis onu bide cörekotu bal tarcın alıyorum o kadar eczaneye balık yagı siparisi ettim bugun onuda alıcam icerim heralde gerci önemli olan kalitsi nye bu kadar sayıya takıyoruz bilemiyorum zaten tk transfer ediliyomus dimeaynı endişe bende de var şimdi...sene de 2 yumurtaoluşuyo o zaman.yani folikül mü diolar işte o:))
bende de 2 folikül bakalım bi kez başladık yumurtalar ilaça yeteri kadar cevap vermedi dedi doktorum ve iptal etti...nisan 2010dan beri bu süreçteyim..onun önceside var tabiii..2009 eylülde asıl tüp bebek sürecine girdik dhea kist ....bu günlere geldik.umudumu kaybetmeyi bende istemiyorum.artık kür ilaç almayacagım diye kural koydum kendime...olacaksa olacak..buaraa elimdekileri bitirecegim vee tedavi (olduki başlarsa)hiç bi kür uygulamayacagım.2 yıldır yiyorumda iyorum 6 kilo aldım..göbek yaptım içinde bebek yok yağ var sadece://
arkadaşlar aranızda dr ismail çepni ye tedavi olan yada hakkında bilgi sahibi olan varmı?ikinci deneme için ismail beyi düşünüyorum,zamanım kısıtlı lütfen yardım edin.
valla canım hic duymadım tanımıyorum istanbuldamısın?
hayır değilim,international hospital da bu dr,profmuş çok iyi diye duydum,eşim randevu alacak bügün hayırlısı inşallah canım.
kızlar bu sitede okudugum en eglenceli sayfa size ait söylemek istedim.hepiniz okadar iyi arkadaş olmuşsunuz ki sanki yıllardır tanışıyor gibisiniz.bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum.yaşım 26 ama yumurtalar alarm verdi.bizde hemen tüp bebege karar verdik.4 tane yumurtam oluştu biri çürük çıktı iki tanesi döllendi ama ikinci kalite dedi doktor yinede transferi yaptı.bugün 9. gün teste az kaldı ama hiç umudum yok benim.böyle ikinci kalite yumurta ile hamile kalan varmı biliyormusunuz.
aynı endişe bende de var şimdi...sene de 2 yumurtaoluşuyo o zaman.yani folikül mü diolar işte o:))
bende de 2 folikül bakalım bi kez başladık yumurtalar ilaça yeteri kadar cevap vermedi dedi doktorum ve iptal etti...nisan 2010dan beri bu süreçteyim..onun önceside var tabiii..2009 eylülde asıl tüp bebek sürecine girdik dhea kist ....bu günlere geldik.umudumu kaybetmeyi bende istemiyorum.artık kür ilaç almayacagım diye kural koydum kendime...olacaksa olacak..buaraa elimdekileri bitirecegim vee tedavi (olduki başlarsa)hiç bi kür uygulamayacagım.2 yıldır yiyorumda iyorum 6 kilo aldım..göbek yaptım içinde bebek yok yağ var sadece://
İmojeciğim, 6 çok iyi sayı canım yaaa, hem de ilaçsız ! neden bozuyorsun sen moralini !! Bak yorgunluktan iyi haberlere sevinemez olmuşsun sen :))) Ben sevineyim senin yerine :))) Kromozom bozukluğu demişsin, bu da nesi, yeni mi çıktı, neymiş problem ? Bana doktorum hiç başka test yapmıyor, sorunum belli rezerv azlığı diye, sizin doktorlar mı istiyor bu testleri ?
Ebruli, sazfaları okursan göreceksin, çok kişi var ki birinci kalite tutmuyor, çok kişi de var ki ikinci kalite tutuyor... Olacağı varsa oluyor canım her durumda, sen keyfini kaçırma boşuna :)
hoşbulduk arkadaşım inşallah uğurlu geliriz:))Selam yavrukurtlar, nasılsınız bakalım :)))
Meldiciğim, üzüldüm sonucuna, ne desek boş canım, olana kadar sabırla, düşe kalka denemek zorundayız hepimiz...
Yazılar silinmiş sanırım, bir ara Imojenin 6 yumurtası olduğunu okudum, ne güzel haber imocanım, altısı da hedefini bulsun inşallah :)))
Beyazcığım nerelerdesin ? Oynakbaşı, huuuuu, nerede kamp düdüğü :)))))
Ebruli, Melike hoşgelmişsiniz...
kızlar yumoslarımın kontrol günü var yarın ne olur dua edin bıktım artık yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye düsünmekten
kafa binbes yuz :)))
:))))) Yerim ben senin o kafanı imocanım :)))))
Bence doktorun doğru bir karar vermiş, tekrarlayan döllenme sorunu olduğuna göre kaynağını bulması önemli, bir dahaki denemede şansın artar canım .. İnsan tabii her yeni konuzu araştırmaktan bitkin düşüyor(( Ben artık doktor ne derse yapıyorum, kendim araştırmayı bıraktım, daha doğrusu pes ettim diyelim :)) Daha önce o kadar araştırdım ki artık benim de kafam kaldırmıyor :)
Duscugum, sen başladın mı ilaçlara ? Yoksa yumurta takibi mi ? Haydi hayırlısı diyelim canım :))