Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar aranızda dr ismail çepni ye tedavi olan yada hakkında bilgi sahibi olan varmı?ikinci deneme için ismail beyi düşünüyorum,zamanım kısıtlı lütfen yardım edin.

aynı endişe bende de var şimdi...sene de 2 yumurtaoluşuyo o zaman.yani folikül mü diolar işte o:))
bende de 2 folikül bakalım bi kez başladık yumurtalar ilaça yeteri kadar cevap vermedi dedi doktorum ve iptal etti...nisan 2010dan beri bu süreçteyim..onun önceside var tabiii..2009 eylülde asıl tüp bebek sürecine girdik dhea kist ....bu günlere geldik.umudumu kaybetmeyi bende istemiyorum.artık kür ilaç almayacagım diye kural koydum kendime...olacaksa olacak..buaraa elimdekileri bitirecegim vee tedavi (olduki başlarsa)hiç bi kür uygulamayacagım.2 yıldır yiyorumda iyorum 6 kilo aldım..göbek yaptım içinde bebek yok yağ var sadece://
göbek bende de hafifden cıktı fosikül lü bılmıyorum gecen ay toplam 7 di bu ay birsey anlayamadık fakat doktorum sag yumurtalık cok iyi dedi insallah sonuc alıcan dedi kür bende keciboynuzu pek 1 tatlı kasıgı alıyorum,arkadasım mesir macunu getirmis onu bide cörekotu bal tarcın alıyorum o kadar eczaneye balık yagı siparisi ettim bugun onuda alıcam icerim heralde gerci önemli olan kalitsi nye bu kadar sayıya takıyoruz bilemiyorum zaten tk transfer ediliyomus dime

ismail çepni duydum ama detayları pek bilmiyorum.gelşmeerini takip edelim bizde senin sayende fikir edinmiş oluruz

kızlar bu sitede okudugum en eglenceli sayfa size ait söylemek istedim.hepiniz okadar iyi arkadaş olmuşsunuz ki sanki yıllardır tanışıyor gibisiniz.bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum.yaşım 26 ama yumurtalar alarm verdi.bizde hemen tüp bebege karar verdik.4 tane yumurtam oluştu biri çürük çıktı iki tanesi döllendi ama ikinci kalite dedi doktor yinede transferi yaptı.bugün 9. gün teste az kaldı ama hiç umudum yok benim.böyle ikinci kalite yumurta ile hamile kalan varmı biliyormusunuz.

Selam yavrukurtlar, nasılsınız bakalım :)))

Meldiciğim, üzüldüm sonucuna, ne desek boş canım, olana kadar sabırla, düşe kalka denemek zorundayız hepimiz...

Yazılar silinmiş sanırım, bir ara Imojenin 6 yumurtası olduğunu okudum, ne güzel haber imocanım, altısı da hedefini bulsun inşallah :)))

Beyazcığım nerelerdesin ? Oynakbaşı, huuuuu, nerede kamp düdüğü :)))))

Ebruli, Melike hoşgelmişsiniz...

Son düzenleme:
kızlar bu sitede okudugum en eglenceli sayfa size ait söylemek istedim.hepiniz okadar iyi arkadaş olmuşsunuz ki sanki yıllardır tanışıyor gibisiniz.bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum.yaşım 26 ama yumurtalar alarm verdi.bizde hemen tüp bebege karar verdik.4 tane yumurtam oluştu biri çürük çıktı iki tanesi döllendi ama ikinci kalite dedi doktor yinede transferi yaptı.bugün 9. gün teste az kaldı ama hiç umudum yok benim.böyle ikinci kalite yumurta ile hamile kalan varmı biliyormusunuz.

ikinci kalite olmasina takma bence olacaksa olur sen icini rahat tut... ne ler okuyoruz burada bir bilsen... MUCIZE RESMEN...

aynı endişe bende de var şimdi...sene de 2 yumurtaoluşuyo o zaman.yani folikül mü diolar işte o:))
bende de 2 folikül bakalım bi kez başladık yumurtalar ilaça yeteri kadar cevap vermedi dedi doktorum ve iptal etti...nisan 2010dan beri bu süreçteyim..onun önceside var tabiii..2009 eylülde asıl tüp bebek sürecine girdik dhea kist ....bu günlere geldik.umudumu kaybetmeyi bende istemiyorum.artık kür ilaç almayacagım diye kural koydum kendime...olacaksa olacak..buaraa elimdekileri bitirecegim vee tedavi (olduki başlarsa)hiç bi kür uygulamayacagım.2 yıldır yiyorumda iyorum 6 kilo aldım..göbek yaptım içinde bebek yok yağ var sadece://

suziskom tatlim benim... okadar yorgun dustukki... inan bana belkide kurlerle yumoslarimizi daha zor duruma bile sokuyor olabiliriz.. en yogun kur donemimin sonunda buna karar vermistim... bence bu kurler ivf icin degil.. normal yolla deneyenler icin..yada bana oyle geliyor... zaten follicle lere takmayinarkadaslar.. bak 6 follicle ilacsiz gordu dr. ama onemli olan kalitesi hatta en onemlisi kromozom hatasi vermeyen yumurtalar... her yeni tedavide bisiler ogreniyorz.. surekli arizalar cikiyor.. fsh dedik onu duzelttik. hatta amh bile normal duzeye gelmis.. hormonlari duzelltik derken yumurta sayisi hadi az cok onuda duzeltik derken kromozon olayi cikti.. ben daha neyi duzelticem sasirdim kaldim... offffff offffff

edacanim yazilar gercekten siliniyor :)) oymak basi butun kamp uyeleri, hepimiz yorgun dustuk nedense havalardan da olabilir...
kis gelince insana huzun cokuyor... yumoslar 6 gorundude onemli olan isleyisi tatlim :( bak yine dertlendim :))) OFFFF OFFFFF :)))

İmojeciğim, 6 çok iyi sayı canım yaaa, hem de ilaçsız ! neden bozuyorsun sen moralini !! Bak yorgunluktan iyi haberlere sevinemez olmuşsun sen :))) Ben sevineyim senin yerine :))) Kromozom bozukluğu demişsin, bu da nesi, yeni mi çıktı, neymiş problem ? Bana doktorum hiç başka test yapmıyor, sorunum belli rezerv azlığı diye, sizin doktorlar mı istiyor bu testleri ?

Ebruli, sazfaları okursan göreceksin, çok kişi var ki birinci kalite tutmuyor, çok kişi de var ki ikinci kalite tutuyor... Olacağı varsa oluyor canım her durumda, sen keyfini kaçırma boşuna :)

Son düzenleme:
İmojeciğim, 6 çok iyi sayı canım yaaa, hem de ilaçsız ! neden bozuyorsun sen moralini !! Bak yorgunluktan iyi haberlere sevinemez olmuşsun sen :))) Ben sevineyim senin yerine :))) Kromozom bozukluğu demişsin, bu da nesi, yeni mi çıktı, neymiş problem ? Bana doktorum hiç başka test yapmıyor, sorunum belli rezerv azlığı diye, sizin doktorlar mı istiyor bu testleri ?

Ebruli, sazfaları okursan göreceksin, çok kişi var ki birinci kalite tutmuyor, çok kişi de var ki ikinci kalite tutuyor... Olacağı varsa oluyor canım her durumda, sen keyfini kaçırma boşuna :)

edajanim bir defasinda bir yumosum alinmisti dollenmemisti, en son tedavide de 4 yumosum alinmisti dollenmemisti. dr de kromozom bozuklugu gorduk yumoslarda dedi. bize test verdiler de yapmadik hala... her yumurtada olacak diye bir kayide yok.. ama az yumos olunca elimizdekilerden de oluyoruz. yani kisslar az diye uzuluyoruz ya bosuna uzulmuyoruz. az olup dollenneler cok sanslilar cook.. bu iyi bisi ebruli uzulme sakin... sen uzulursen hormonlarin aninda degisiyor.. sen icini ferah tut... edajanim bizde yasayarak ogreniyoruz malesef tatlim... yani bende bilmiyordum... kafa binbes yuz :)))

Selam yavrukurtlar, nasılsınız bakalım :)))

Meldiciğim, üzüldüm sonucuna, ne desek boş canım, olana kadar sabırla, düşe kalka denemek zorundayız hepimiz...

Yazılar silinmiş sanırım, bir ara Imojenin 6 yumurtası olduğunu okudum, ne güzel haber imocanım, altısı da hedefini bulsun inşallah :)))

Beyazcığım nerelerdesin ? Oynakbaşı, huuuuu, nerede kamp düdüğü :)))))

Ebruli, Melike hoşgelmişsiniz...
hoşbulduk arkadaşım inşallah uğurlu geliriz:))

kızlar yumoslarımın kontrol günü var yarın ne olur dua edin bıktım artık yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye düsünmekten

kızlar yumoslarımın kontrol günü var yarın ne olur dua edin bıktım artık yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye düsünmekten

duscum insallah hersey yolundadir canim benim... her ay neticede sayi olarak bile farkli yumurtluyormusuz. umarim en guzel sayida ve en kaliteli yumurtalarinla tedavine baslarsin tatlim...

kafa binbes yuz :)))

:))))) Yerim ben senin o kafanı imocanım :)))))

Bence doktorun doğru bir karar vermiş, tekrarlayan döllenme sorunu olduğuna göre kaynağını bulması önemli, bir dahaki denemede şansın artar canım .. İnsan tabii her yeni konuzu araştırmaktan bitkin düşüyor :((( Ben artık doktor ne derse yapıyorum, kendim araştırmayı bıraktım, daha doğrusu pes ettim diyelim :)) Daha önce o kadar araştırdım ki artık benim de kafam kaldırmıyor :)

Duscugum, sen başladın mı ilaçlara ? Yoksa yumurta takibi mi ? Haydi hayırlısı diyelim canım :))

:))))) Yerim ben senin o kafanı imocanım :)))))

Bence doktorun doğru bir karar vermiş, tekrarlayan döllenme sorunu olduğuna göre kaynağını bulması önemli, bir dahaki denemede şansın artar canım .. İnsan tabii her yeni konuzu araştırmaktan bitkin düşüyor :((( Ben artık doktor ne derse yapıyorum, kendim araştırmayı bıraktım, daha doğrusu pes ettim diyelim :)) Daha önce o kadar araştırdım ki artık benim de kafam kaldırmıyor :)

Duscugum, sen başladın mı ilaçlara ? Yoksa yumurta takibi mi ? Haydi hayırlısı diyelim canım :))

edajanim acaba pes mi etsem ne etsem :) kafalar 2500 e dogru gidiyor :) bakalim daha neler olacak :) bazen kendimi toparliyorum ok devam diyorum bazende hani o israrla cocuk istemeyenleri dusunuyorum nasil da kendilerini buna hazirlamislar aklim almiyor? cocuk sesine bile tahamulleri yok dusun... ama onlar denese hemencik hamis kaliyorlar.. acaba diyorum hayatta ne gibi bir gunah isledim de bunlar basima geldi diyorum.. keske bilsek te duzeltmeye calissak...

Back
X